Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12281)

Postuar nga SEXI datë 12 Shtator 2006 - 22:08:

Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???

E hapa kete teme se me ndodhi nje dite mua ne rruge.Me ndaloj nje i panjohur dhe me tha:Kjo dhurate eshte per ty. Per mua,thashe une dhe po e shikoja si e cuditur. Po me tha ai. Faleminderit i thashe po une nuk mar dhurata nga te panjohur. Filloj te fliste akoma po une vazhdova rrugen time.....

Postuar nga genco datë 12 Shtator 2006 - 22:14:

Goce Goce

Po djali ska dit se si ndryshe te te afrohet dhe ka mendu se ajo do te jet menyra me u njoftu me ty , ama pak e quditshme kjo qe ka be po sigurisht qe ska dit me mire dhe ka emndu se po ben dicka te arsyeshme. Po ti mire paske reagu ama nese esht djal i pashem takoje jepi rast  se kur sdihet

Postuar nga SEXI datë 12 Shtator 2006 - 22:44:

Genco mir e ke ti lale po e kam nje te dashur une,edhe ate kisha mangut te me vinte pastaj para mbrapa.

Postuar nga genco datë 12 Shtator 2006 - 22:46:

Pra mos vepro

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Genco mir e ke ti lale po e kam nje te dashur une,edhe ate kisha mangut te me vinte pastaj para mbrapa.

Postuar nga Amici di Nessuno datë 12 Shtator 2006 - 23:47:

Ca llurate ishte, na i makine a motorr .... . Apo nuk e ketheve koken ta shifqoje?
Megjithate shume mire ke bo si nuk e ke marr. Po mos i thuj te dashurit se do te te marre inat pastaj.

Postuar nga RIP Gibbs datë 13 Shtator 2006 - 00:14:

...

Pa u mendu fare do i thoja : ik p.........u dakort?

Postuar nga SEXI datë 13 Shtator 2006 - 00:49:

Edhe une gati isha ti thoja "ik p.....u" po thashe mos ta ofendoja aq keq

Postuar nga RIP Gibbs datë 15 Shtator 2006 - 00:07:

...

Ca po thu mi.ai na ofendon neve me duraten e tij.

Postuar nga Balerina datë 15 Shtator 2006 - 01:03:

Nga i panjohuri, varet edhe pergjigja.

Postuar nga cupka datë 15 Shtator 2006 - 01:09:

hm, nuk me ka ndodhur ndonjehere.
Megjithate kjo ngjarja qe na tregove verteton qe ti do jesh vertet sexi, dmth jo pa qellim je vetequajtur sexi ketu ne forum.

Postuar nga ~Enigme~ datë 15 Shtator 2006 - 01:12:

Me kujtohet nje here ne gazeta shekulli ku thoshte se nje kamariere mori si dhurate celsat e nje porshe-je nga nje i panjohur i cili po darkonte ne ate restorant ne vend te bakshishit te zakonshem. Kaq mbaj mend perndryshe kashten do ta bej tra po u zgjata.
Per sa i perket pyejtes do isha shume mosbesuese sceptical (pse,kush, cfare etj etj etj)

Postuar nga Cindi datë 15 Shtator 2006 - 01:28:

Po si nuk me vjen nje dhurate mua ashtu kot ne ajer, oj te marre si materialiste qe jam, po ce do qe jam grindavece dhe veshtire te me vijne te tilla dhurata.

Mbaj mend ne Greqi kur vajtem emigrante ne vitet 90 na vinin dhurata te tilla nga te panjohur ne kutira. As emrin nuk shenonin, as nuk e dinim nga i kishim. I morra te gjitha.

Postuar nga zonjusha datë 15 Shtator 2006 - 04:24:

normal qe nuk do pranoja !!

Postuar nga angelo22 datë 15 Shtator 2006 - 04:36:

Citim:
Po citoj ato që tha zonjusha
normal qe nuk do pranoja !!

faleminderit shume se me pelqejne dhuratat shuuuuuuume...pastaj dhuratat i pranon dhe mbreti.......

Postuar nga déjà-vu datë 15 Shtator 2006 - 20:20:

Re: Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???

Citim:
Po citoj ato që tha sexi
E hapa kete teme se me ndodhi nje dite mua ne rruge.Me ndaloj nje i panjohur dhe me tha:Kjo dhurate eshte per ty. Per mua,thashe une dhe po e shikoja si e cuditur. Po me tha ai. Faleminderit i thashe po une nuk mar dhurata nga te panjohur. Filloj te fliste akoma po une vazhdova rrugen time.....

Ncncnc, po une dhuraten ta dhashe me zemer e jo te me vije b***n tellall neper forume.

Postuar nga angelo22 datë 15 Shtator 2006 - 20:30:

Re: Re: Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???

Citim:
Po citoj ato që tha déjÃ_-vu

Ncncnc, po une dhuraten ta dhashe me zemer e jo te me vije b***n tellall neper forume.

Po duhet te dish kuj ti besh dhurata mo se ka ketu qe oj te marrur dhuraten, me gjithe pako madje...

Postuar nga darma datë 16 Shtator 2006 - 07:06:

Te them te drejten une vduq fare per dhurata sidomos kur jane te bukura e te zgjedhura ne mendim.....

Gjithsesi nese do me thonte nje i huaj ne rruge....kjo dhurate eshte per ty mendoj se do qendroja njehere do e shikoja nga koka te kembet pa thene asnje fjale dhe do ti thoja hape......kutine dhuraten e kam fjalen....se helbete nuk marr ato rreziqe ta hap vete......nuk e di c'mund te ishte po nese do ishte dicka e vogel do zhytej njehere ne alkol Gjithsesi nese do ishte dicka si makine do merrja celsat dhe do i thoja mos bej gafe te nderrosh mendje

Postuar nga Katilesha datë 16 Shtator 2006 - 14:02:

kur hyra ne psikologji....javen e dyte ..nje djal simpatik erdhi nje dite ne lokalin ku rrija une dhe me zgjati nje parfum"citadelle"(parfumi qe perdor une)...........u habita...e njihja si fytyre........qesha ...dhe i thashe flm..por fatkeqeisht dhuraten nuk ia pranova......sot jemi miq...

Postuar nga amor alucius datë 16 Shtator 2006 - 22:10:

Tani nga njerez te panjohur totalisht s'me ka ndodhur asnjehere kurse nga njerez qe i njihja nga pamja po,disa here...ajo qe me goditi me shume ka qene nje poezi e pafirmosur ne fund,vetem me nje nr.celulari,e futur ne nje zarf dhe vene ne lareset e xhamave te makines time.Me solli nje buzeqeshje dhe kaq,e hodha ne makine dhe ne fakt e harrova fare.Mbas 10 ditesh gjej mbrapa deres te zyres time te Organizares Studentore nje mini-pako,nje leter e vogel shkruante"mjafton nje klick".Kur brenda ca te shihja(hahahahaha)nje celular te ndezur me vetem nje nr.dhe emer te regjistruar ne memorie...qe nga ai moment pashe te arsyeshme te lejoja te dashurin te me shoqeronte me shpesh deri ke Fakulteti

Postuar nga RIP Gibbs datë 17 Shtator 2006 - 00:33:

Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
kur hyra ne psikologji....javen e dyte ..nje djal simpatik erdhi nje dite ne lokalin ku rrija une dhe me zgjati nje parfum"citadelle"(parfumi qe perdor une)...........u habita...e njihja si fytyre........qesha ...dhe i thashe flm..por fatkeqeisht dhuraten nuk ia pranova......sot jemi miq...
Interesante kjo............do shkruaj nje kenge dhe do ta titulloj: Parfum dashurie.

Postuar nga Katilesha datë 17 Shtator 2006 - 04:19:

epo.......eheeeeeee..........nqs e ke me tama.....do ishte nice...mos harro ma ruj naj rresht te refreni...se e kisha kendu me gjith qejf....hey te kom than se edhe knoj io?...

Postuar nga ridii datë 17 Shtator 2006 - 04:39:

cudi qe e quani ofendim ju goca.vertet nuk eshte rrug e mir per tu afruar me dike qe nuk e njeh,por ofendim jo.Nqs nuk te pelqen ajo rrug ose ai djal (ose dhurata hahahha) mos e prano dhe kaq.pergjigjia jote kuptohet pas ketij veprimi

Postuar nga zonjusha datë 19 Shtator 2006 - 20:28:

Citim:
Po citoj ato që tha angelo22

faleminderit shume se me pelqejne dhuratat shuuuuuuume...pastaj dhuratat i pranon dhe mbreti.......

lol dakord dhurata kujt si pelqejne
se edheune vdes mo mem ble dikush dicka por jo ashu kur nuk e njof fare .....pastaj kushedi car ka aty mren

Postuar nga Animal datë 22 Shtator 2006 - 02:04:

faleminderit.....

Postuar nga roke datë 15 Tetor 2006 - 09:48:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Ngaqe te ka pare vetem,mund te te kete dhurruar ndonje vibrator(shaka)
per pergjigjene pyetjes s'para me ka rastisur kjo gje,por mendoj qe jo cdo gje qe te ndodh cdo dite mund te diskutohet.

Postuar nga SEXI datë 15 Tetor 2006 - 19:55:

Re: Re: Nese nje i panjohur ju ndalon ne rruge dhe ju jep 1dhurate ç'do i thoje???

Citim:
Po citoj ato që tha roke

Ngaqe te ka pare vetem,mund te te kete dhurruar ndonje vibrator(shaka)
per pergjigjene pyetjes s'para me ka rastisur kjo gje,por mendoj qe jo cdo gje qe te ndodh cdo dite mund te diskutohet.

O roke ai mund te me kete pare vetem ne ate moment,po se dinte ne une isha e dashuruar apo jo qe te me dhuronte ate vibratorin e po me bente nder.Shaka eeeee se e kuptoj qe dhe ti me shaka e the.Pacim.

Postuar nga miryal datë 14 Nëntor 2006 - 20:03:

une do merrja dhuraten, do e falenderoja dhe dheee... do ikja! kaq
pastaj nese do e takoja perseri njehere tjeter, do i kerkoja vete nje dhurate.... Pas nje muaji do hapja nje dyqan dhuratash

Postuar nga METAXA datë 14 Nëntor 2006 - 22:20:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Mbas 10 ditesh gjej mbrapa deres te zyres time te Organizares Studentore nje mini-pako,nje leter e vogel shkruante"mjafton nje klick".Kur brenda ca te shihja(hahahahaha)nje celular te ndezur me vetem nje nr.dhe emer te regjistruar ne memorie...qe nga ai moment pashe te arsyeshme te lejoja te dashurin te me shoqeronte me shpesh deri ke Fakulteti

Hajde meshkuj qe ka kjo bote hajde. Po me pelqen shume si ide, tani do filloj te mendoj per marken e cellullarit.

P.S. Shpresoj te kete efekt. Sidoqofte qe te jem mrena po blej naj telefon patatinash .

Postuar nga amor alucius datë 15 Nëntor 2006 - 15:24:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Hajde meshkuj qe ka kjo bote hajde. Po me pelqen shume si ide, tani do filloj te mendoj per marken e cellullarit. 

Kendej meshkujt jane yje mo,apo si mbajne ne pellembe te dores femrat Po kalove kendej lesho nje britme,keshtu ke rastin ti shijosh vete :p

P.s.S'ishte as celular gje Meto,300 eurosh pfiuuh S'me terheq aspak idea te kaloj nga celulari  1 000 eurosh ne celulare 300 euroshe.What e turn off :p Po vendose ti besh dhurate ndonjeres,kujdesu perhere qe te jete me e shtrenjte se ajo qe ka :p

Postuar nga METAXA datë 15 Nëntor 2006 - 17:43:

Citim:

Kendej meshkujt jane yje mo,apo si mbajne ne pellembe te dores femrat Po kalove kendej lesho nje britme,keshtu ke rastin ti shijosh vete :p

P.s.S'ishte as celular gje Meto,300 eurosh pfiuuh S'me terheq aspak idea te kaloj nga celulari  1 000 eurosh ne celulare 300 euroshe.What e turn off :p Po vendose ti besh dhurate ndonjeres,kujdesu perhere qe te jete me e shtrenjte se ajo qe ka :p

He he he he, po vij e po te leshoj nje britme ty, qe tja shijoj cik mashkullit tat i her si fillim si thu? hahahahahaha

Ej po mir, ma thuj cik marken e cellularit 1000 eurosh mi, kuptohet pa u futur nga ebay ok?

Vallai nje femer qe shef vleren e dhurates per mua eshte shume e ceket si femer.

Postuar nga METAXA datë 15 Nëntor 2006 - 17:51:

Citim:

He he he he, po vij e po te leshoj nje britme ty, qe tja shijoj cik mashkullit tat i her si fillim si thu? hahahahahaha

Ej po mir, ma thuj cik marken e cellularit 1000 eurosh mi, kuptohet pa u futur nga ebay ok?

Vallai nje femer qe shef vleren e dhurates per mua eshte shume e ceket si femer.

P.S. Se harrova me te pyet, ja ktheve cellularin mrapsht?

Postuar nga amor alucius datë 16 Nëntor 2006 - 02:26:

Citim:

Bah,mashkulli im s'do te te shihte si kanosje,te jesh i sigurte per kete Eshte nje pershtypje e imja apo te verej jo shume te kenaqur nga tregu ne Shqiperi?

Vallai-vallai mo vellai,une dhuratat qe kane vlere monetare i shoh ne cdo rast te ceketa,sidomos kur nuk je akoma ne maredhenie dashurie me nje femer/mashkull; duket sikur po mundohesh ta impresionosh me para.Mirepo,ka raste kur ndeshesh me raste te tilla,cektesise i duhet pergjigjur me cektesi

P.s.Persa i perket pyetjes tjeter,pergjigjen e ke ne MP!

P.s.1. Ta pranoja celularin?C'ta bej?Kam nje sirtar plot me te tille ne shpi.

Postuar nga Enya datë 16 Nëntor 2006 - 03:51:

Citim:
Po citoj ato që tha sexi

Jo, une edhe posten kur e hap ,e hap ne shkalle se kam frike se mos ka ndonje exploziv brenda
pale me dhurate.
S`me ka ndodhur kurre deri me sot nje rast i tille Sexi.
Po sikur te me ndodhte,(leqe s`ndodh se s`ka amerikan apo te huaj qe te shpenzojne kot per dhurate te panjohurish ma do mendja);
do ja fusja i vrapi me mendimin se ky person mund te jete terrorist
haahahahahahahahahahahahaha, teme e lezetshme lol.

Postuar nga SEXI datë 16 Nëntor 2006 - 15:25:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82

Fuck off, you fucking gay !

Hahhaaahaaaa o lezhjano po ne rastin tend mund te ishte femer e jo mashkull....

Postuar nga lezhjani-82 datë 17 Nëntor 2006 - 22:59:

Citim:
Hahhaaahaaaa o lezhjano po ne rastin tend mund te ishte femer e jo mashkull....

Te ishte femen do ja kisha ba edhe une nji dhurate qe s'do ta kishte harru kurre!

Postuar nga METAXA datë 19 Nëntor 2006 - 20:51:

Citim:

Bah,mashkulli im s'do te te shihte si kanosje,te jesh i sigurte per kete Eshte nje pershtypje e imja apo te verej jo shume te kenaqur nga tregu ne Shqiperi?

Vallai-vallai mo vellai,une dhuratat qe kane vlere monetare i shoh ne cdo rast te ceketa,sidomos kur nuk je akoma ne maredhenie dashurie me nje femer/mashkull; duket sikur po mundohesh ta impresionosh me para.Mirepo,ka raste kur ndeshesh me raste te tilla,cektesise i duhet pergjigjur me cektesi

P.s.Persa i perket pyetjes tjeter,pergjigjen e ke ne MP!

P.s.1. Ta pranoja celularin?C'ta bej?Kam nje sirtar plot me te tille ne shpi.

Do jete me e lehte ateher nqs sdo me shohi si kanosje .

P.S. Persa i perket kunderpergjigjes time e ke ne MP

Postuar nga atiola datë 19 Nëntor 2006 - 22:29:

shume flm
ju njof?

Postuar nga amor alucius datë 20 Nëntor 2006 - 01:52:

Citim:
Do jete me e lehte ateher nqs sdo me shohi si kanosje .

Varet ne ca prizmi o cun,ai mi njeh shijet shume mire dhe e di qe shume pak meshkuj mund ti plotesojne kriteret e mia momentale,keshtu qe eshte i qete   

Postuar nga lorie datë 20 Nëntor 2006 - 08:15:

kjo eshte pyetje vertet e cuditshme. Nqs nje i panjohur te jep dhurate ne rruge do me dukej really really really wierd. do merrja ne telefon 911, policine. Ku i dihet ,ky i panjohuri mund te jete ndonje terrorist duke u perjekur te heq qafe ndonje kimikat shperthyes. Ne cdo lloj gjerash te shkon mendja.

Postuar nga Goku datë 09 Dhjetor 2006 - 03:52:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola

hahhaahha vetem ty nuk mund te harroj kurre

Vetem une jam ne gjendje te them KURR por ti jo...mos thuaj kurr se do ta besh se shpejti!

Postuar nga tavolina datë 09 Dhjetor 2006 - 06:18:

CDO I THOJA? SHUM FALEMINDERIT, DO ZOTI ESHTE NDONJE CIKM INTEREANTE DHE ME VLERE

Postuar nga CSS OPENDOOR datë 11 Dhjetor 2006 - 23:02:

ME VJEN KEQ,POR NUK DUA TI HARXHOJ NJEREZIT QE NUK I NJOH.

Postuar nga Deb* datë 09 Shkurt 2010 - 05:48:

C'me kujtoi nje histori kjo tema. Ishte 8 Marsi. Kishim dale me shoqet nga firma Gabi. Kishim nja dy ore pushimi. Atehere coc frokuentohesh shume nga studentet. Fukarenj ne te shkretet. Po veshtoja rreth e perqark dengjeve te rreckave, kur me afrohet njeri dhe me thote. ''Zgjidh cfare te duash do ta bej dhurate me rastin e festes.'' Nuk e di si e mbajta veten e nuk shpertheva me te qeshura. Ndejta shume e qete. U largova pa thene asnje fjale. Rruges me shoqet kemi mbajt barkun me dore.

Postuar nga Enya datë 11 Gusht 2010 - 01:38:

Ku te gjesh keshtu budallenjsh aman!!!

Postuar nga Antip@tre@ datë 11 Gusht 2010 - 01:55:

do i thosha te Mart perendia mendjen
bej sa me shpesh dhurata te tilla

Postuar nga kurt datë 05 Shtator 2010 - 06:22:

do bertisja ne mes te rruges qe te gjithe kalimtaret te degjonin:

finlay! qenka nje i/e zgjuar qe ma din rendesine dhe e merr per nder/krenari qe po eci rruges ne te njejtin trotuar mes juve njerz merhuma

Postuar nga Ashley datë 24 Tetor 2010 - 18:31:

Do i thoja ta hap iher ta shof ca eshte po me pelqeu do e marr po sme pelqeu jepja ndonje te panjohure tjeter

Postuar nga dylan datë 24 Tetor 2010 - 19:10:

tu boft bereqet

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 02 Dhjetor 2010 - 00:22:

Opo te me ndaloje po kush po pyet per dhuraten.. Po keshtu si jam katandisur une s'mi hedh syte njeri gjalle ne bote...

C'jete makaber!

Postuar nga AngelDevil datë 02 Dhjetor 2010 - 01:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Opo te me ndaloje po kush po pyet per dhuraten.. Po keshtu si jam katandisur une s'mi hedh syte njeri gjalle ne bote...

C'jete makaber!

pse kaq keq me vetevleresimin ti motra

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 71 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.