| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- ka 3 dite ne krevat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16390)
ka 3 dite ne krevat
te nderuar forumista dhe jo..
halli hallit nuk i ngjan
por mikut tim po i djeg xhan
ka 3dit e 3net
ka rene permbys si ne "ato jet"
i digjet shpirti per nje "xhane"
per dite pi kafe e shikon filxhane
ma beni hallall te nderuar forumista
zamet e keni,por mos e gjykoni si nazista
e ndihmoni te dal nga merseleja
se eshte fryr nga marazi si ""hasudeja"
athere hidhemi dhe vime.....
ja se ci ndodhi mikut tim...
pas nje takimi njohje-kombinim me nje goc te bukur (petagoge,shqipetare)
ku kalojne nje darke te kendeshme ne nje nga restorantet e kryeqytetit
ku me mbas shkojne ne disko-pub ..Duket se cdo gje kalon per se mbari ndihje ajo atmosfera
e pershtatjes se karaktereve..i lumtur i gezuar ndoshta i dehur nga situata qe ishte krijuar,sepse normalisht mendoi qe kishte gjetur njeriun e jetes,per te cilen enderronte...
eh nejse...
cdo gje mbaron per bukuri ate nat,edhe "xhania"dukej shume e lumtur ,si ne qiellin e shtate
punet shkuan ashtu si donte zoti me nje fjale....
Ne perfundim te asaj nate te mbrekullushme
"xhania" e lejon jaranin ta percjell deri tek shtepia.,si 2 zogj te kapur njeri me tjetrin per dore humben ne rrugicat gjarperushe te qytetit ne drejtim te shtepise se saja...
tani....
Jarani mbas sec e percolli
kur shkoi ne shtepi i shkruajti nje mesazh
si me posht;
Ne jeten time ka pas shume pak momente,
caste gezimi,ose per te mos thene; aspak fare.
Po ndiej nje nje vullkan ne shpirtin tim qe eshte gati te shperthej
kete moment e kam pas ndjek e kam pas enderruar ,kerkuar,pershkuar
ashtu si pershkon flaka olimpike cep me cep te botes ,deri kur arrin ne vendin e duhur e Cila fillon te shperthej..
prandaj nuk dua te te humbas kurre
keto jane fjalet e njerit qe po VUAN per dashurine tende
te fala jarani ne fund
tani te vim tek fundi muhabetit per te cilen kerkoj keshilla dhe mendime
pas ketij mesazhi "xhania " nuk u be me e gjalle,si qe puna asnje nuk e di ...
mori frik,apo si e pati hallin...hajdeni ta pleqerojme bashke qe ta nxjerrim nga situata
ju faleminderit
:p

Dreqi i merr vesh keto profesoret e di ti se nganjehere na jepnin detyra qe nuk mund ti zgjidhnin as vete
.
Mendoj se ajo goca (nqs goce) nuk ka kerkuar njeri por thjesht dashuri ndoshta per ate nate, per nje nat, ose nuk i ka pelqyer ai tipi qe shkruan mesazhe me vullkana, zakonisht rreziku eshte i madh.
Me thone te drejten, ai robi duhej te ishte permbajtur pak. Sepse ai lloj mesazhi mbas takimit te pare ........... jo cdokush mund ta perceptoje sic duhet. Ndoshta eshte trembur. Une e kuptoj qe robi eshte nisur nga ndjenjat dhe ka dashur te shprehe ate qe mendonte per momentin ........ por robi nuk njihet me nje darke dhe me nje disko.
Keshilla ime ??????? Te shkoje ta gjeje zyshen, ti flasi dhe t'i kerkoje falje qe u tregua i paduruar, t'i kerkoje qe te kalojne disa kohe bashke, te njihen mire dhe pastaj te fillojne te mendojne per ndjenja .......... .
Ahhh xhania e shkrete.
Per mendimin tim, kjo zysha, nuk ka pasur asnje interes te dashurohej mbas Jaranit, dhe kur ka pare qe Jarani kishte rene brenda, ajo u largua pa asnje shpjegim.
Femrat kur nuk e pelqejne mashkullin qe me heren e pare, zor se kthehen :p:p:p
O Aro mos ne le ne gjemba, na jep ndonje drejtim te historie 
Puuuuuuuuuuuuuuu sa druuuuuuuu!
Kushedi sa ke pi ate nate plako... dmth... ai... jarani! 
Po si mer cun i thuhen keto fjale goces qe ne fillim eeeeeeeeeeeeeeeeee!?
Po pastaj ca do i thuash ti... apo do ringjallesh Sheksipirin ti shkruaji poema dashurie?! ... dmth... ai ... jarani e kisha fjalen :p
Ajo ka menduar, duke pare mesazhin e jaranit :
1- Ky s'ka pare femer me sy ne jeten e tij dhe jeton ne Virginia te USA-ve ... dhe nje burre i tille nuk me duhet!!!!!!!!!!!!!
2- Sa pijanec qenka ky... po une s'e pashe te pinte aq shume... boooooooooo sa keq qe e paska pijen ky...
3- Ca rri e dergon mesazhe tani... kur me erdhe te me percillje deri te shtepia pse s'erdhe lart! Ik tani merru me celularin!
p.s: Ari, pa dashur te ofendoj kend, u influencova nga notat humoristike te postimit tend per te shkruar ne kete menyre! 
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Me thone te drejten, ai robi duhej te ishte permbajtur pak. Sepse ai lloj mesazhi mbas takimit te pare ........... jo cdokush mund ta perceptoje sic duhet. Ndoshta eshte trembur. Une e kuptoj qe robi eshte nisur nga ndjenjat dhe ka dashur te shprehe ate qe mendonte per momentin ........ por robi nuk njihet me nje darke dhe me nje disko.
Keshilla ime ??????? Te shkoje ta gjeje zyshen, ti flasi dhe t'i kerkoje falje qe u tregua i paduruar, t'i kerkoje qe te kalojne disa kohe bashke, te njihen mire dhe pastaj te fillojne te mendojne per ndjenja .......... .

Citim:
Po citoj ato që tha Gjergj Kastrioti
Puuuuuuuuuuuuuuu sa druuuuuuuu!
Kushedi sa ke pi ate nate plako... dmth... ai... jarani!
Po si mer cun i thuhen keto fjale goces qe ne fillim eeeeeeeeeeeeeeeeee!?
Po pastaj ca do i thuash ti... apo do ringjallesh Sheksipirin ti shkruaji poema dashurie?! ... dmth... ai ... jarani e kisha fjalen :p
Ajo ka menduar, duke pare mesazhin e jaranit :
1- Ky s'ka pare femer me sy ne jeten e tij dhe jeton ne Virginia te USA-ve ... dhe nje burre i tille nuk me duhet!!!!!!!!!!!!!
2- Sa pijanec qenka ky... po une s'e pashe te pinte aq shume... boooooooooo sa keq qe e paska pijen ky...
3- Ca rri e dergon mesazhe tani... kur me erdhe te me percillje deri te shtepia pse s'erdhe lart! Ik tani merru me celularin!
p.s: Ari, pa dashur te ofendoj kend, u influencova nga notat humoristike te postimit tend per te shkruar ne kete menyre!![]()

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
une i thash merr nje gur vare ne qafe...dhe ik me te shumtit![]()

)
Thojne qe viti 7 eshte viti i Krizes...kujdes kur diskutoni 
Citim:
Sapo e pastruan Liqenin tone ketu, para tre ditesh .......... ka vend plot tani![]()
Megjithate ne qofte se muhabeti eshte serioz, e vetmja menyre per t'i dhene drejtim eshte te perballen te dy dhe te bisedojne. Personalisht besoj shume ne zgjidhjen e ceshtjeve me diskutim..... (kot nuk kam 7 vjet martuar)
hahahahahaha Ari cme shkrive se qeshuri.
paske njohur personin e gabum. Duhet te kete qene patjeter msuse matematike.
Mos u merzit. hahahahaha
Citim:
Lela...po pse shkon me nje per darke kur ke dale me te disa here me perpara????
ncuq
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
hahahahahaha Ari cme shkrive se qeshuri.
paske njohur personin e gabum. Duhet te kete qene patjeter msuse matematike.![]()
Mos u merzit. hahahahaha
Ok, shpresoj qe mos ta marre njeri per keq por, une e shoh keshtu:
1. Meshkujt qe bejne lajka duhet tu rrish larg. Ne qofte se ishte takimi i pare keto do i kisha pare ose si lajka, ose si fjale qe vinin nga nje njeri qe nuk di te kuptoje ndjenjat e veta dhe kapet ne moment.
2. Nqs e fundit eshte e vertete, atehere une nuk kam c'te bej me ate njeri sepse nuk di se si te veproje, por shkruan poezi "cheesy" qe pas takimit te pare.
3. Nuk besoj ne dashuri me shikim apo takim te pare, keshtu qe nuk u besoj as njerezve qe besojne ne keto gjera.
Mbase do te isha bere e gjalle per te thene qe "nuk na pershtaten tipet" ngaqe une jam tip shume cinik dhe aspak romantike e deshperuar. Me pelqen kur njerezit bejne dicka te mire per njeri-tjetrin, por inati im njerezit qe e konsumojne dashurine me fjale boshe, dhe gjithashtu inati im ata qe besojne ne dashuri me takim te pare.
XX
ja ka fut p...dhes kot ky shoku jot.duket qe qeka i virgjer i shkreti.lol.thuj ati shokut tat se doli 1 nate me njonen kaloj mire nuk do te thote qe e futi ne thes.ai or vlla doli me njonen ene ra mrena direkt .lol.
nigjo tani drejt muhabeti daje menien nqs ajo nuk te jep shenje o daku dmth qe ajo ka na nji tjeter ose nuk te pelqen mo vlla.per menimin tim harroje ,futi ndonji xhiro anej verdall gje ndonji tjeter se me ate humb kohen kot.aty lojen e ke hum lal.
bofshi qef
Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
Ok, shpresoj qe mos ta marre njeri per keq por, une e shoh keshtu:
1. Meshkujt qe bejne lajka duhet tu rrish larg. Ne qofte se ishte takimi i pare keto do i kisha pare ose si lajka, ose si fjale qe vinin nga nje njeri qe nuk di te kuptoje ndjenjat e veta dhe kapet ne moment.
2. Nqs e fundit eshte e vertete, atehere une nuk kam c'te bej me ate njeri sepse nuk di se si te veproje, por shkruan poezi "cheesy" qe pas takimit te pare.
3. Nuk besoj ne dashuri me shikim apo takim te pare, keshtu qe nuk u besoj as njerezve qe besojne ne keto gjera.
Mbase do te isha bere e gjalle per te thene qe "nuk na pershtaten tipet" ngaqe une jam tip shume cinik dhe aspak romantike e deshperuar. Me pelqen kur njerezit bejne dicka te mire per njeri-tjetrin, por inati im njerezit qe e konsumojne dashurine me fjale boshe, dhe gjithashtu inati im ata qe besojne ne dashuri me takim te pare.
Re: ka 3 dite ne krevat
Citim:
ashtu si pershkon flaka olimpike cep me cep te botes ,deri kur arrin ne vendin e duhur e Cila fillon te shperthej..
qe ndoshta kjo fjali e ka trembur :p 

Citim:
balerina....
po pse jan lajka ose perse i quan lajka ndjenjat e njerit kur jane te sinqerta???
perse nuk beson ne shikim te pare ti???
nuk te ka ndodhur ndonje here te shohesh tipin tend te mashkullit ne tren,ne atobus,ne restorant,
ne supermerkato???????
balerina une nuk kame pare e degjuar qe nje femer te mos pelqej lajkat...
ke paragjykime ...
ndoshta je pesimiste....
me shume mendime me shume keshilla...ju lutem
S'paske degjuar nje femer qe mos te pelqeje lajkat? Ja ku eshte njera. Kam vene re qe meshkujt qe jane gojembel jane ata qe jane me te predispozuar per te tradhetuar. Edhe nqs nuk jane, une personalisht respektoj me shume mashkullin qe di te kontrolloje ndjenjat dhe mos te dale ne perfundime boshe pa e njohur njerine, se sa ate qe perpiqet te me beje per vete me fjale te embla. Me mua asnjehere nuk kane funksionuar, se fjalet e embla i thone te gjithe, por jane aktet ato qe tregojne se cfare njeriu je.EEEEEEEEEEEEEEEEE
NUK E KA PAS MENDJEN PER DASHURI POR DASHURI NE KUPTIMIN E FJALES TE VERTET PO E KA PAS NE VEND TJETER.MESA DUKET SI PASKA BERE MIRE PIJA HAHAHAHAHAHHAHA TE PRSH BABYY GIRL KLM
balerina ,nuk ishte takimi i pare...
ne fillim kam then takim-kombinim
d.m.th e kmbinuar edhe nga te afermit e tyre..dhe tjetra eshte se perpara se te darkonin kishen dale disa here perpara...
dhe ti mund te thuash se nuk jane te sinqerta!!!!!!
me lajmeroni amorrin..urgjentisht
Tani jo se mund te imagjinoj se çfar ka ndermend ajo femer te beje me ate te shkretin, por nqs e ka ndermend te martohet , mos te beje shume lajka.
E dyte situata pak a shume eshte e qarte, zysha e ka studiuar mire ate tipin (mendoj une) nga larg dhe afer dhe ndoshta ate nate i eshte mbushur mendja qe nuk do te ishte tipi i saj.
E fundit ai nuk duhet te demoralizohet por ka shume te drejte te takohet edhe nje here me zyshen dhe te flasi hapur pa ndrojtje se çfare mendon ai per te dhe se çfare mendon ajo.
mendimi jot me pelqen piktor...
por ti do ti beje ndonje mesazh te tille mbas asaj darke te kendeshme???
ti si do veproje????
Jo Ari, kurre nuk do ti çoja mesazhe me sms .
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Jo Ari, kurre nuk do ti çoja mesazhe me sms .

Aty afer ska rendesi pellumb a pellumbeshe ?
Nje katalizator.
Citim:
te fala jarani
) per ta lexuar me celular duhet 3 min e 47 sec (koh e humbur kot). Perfundimi Ky mesazh del pa vlere ridergoje tek 1519 edhe ata ta japin zgjidhjen.
1) o ari po je i sigurt qe ja ke derguar asaj mor cun mos na ke nderruar person i ka shkuar kamarieres ne vend qe ti shkoje zyshes ????
2) po mire ai/ti gjate darkes gjate ketyre daleve ti je sjelle kavalier nuk e ke trembur zyshen qe ne vend te X i ke thene Y ne ajo e tromaksur u zhduk
3) ajo po mendohet per pergjigjen sepse do i duhet shume shume uje te shuaje kete flaken tende olimpike harrove ti qe lojtar u bene ne KINE do pune puna
4) prit kur te dergoje ajo sms ku te thote qe je ti qa ka pritur gjithe keto kohe por ka pasur frike tja thoshte vetes ......
e shumta neser ne mengjes
Citim:Do shtosha qe pershkrimi qe i ka ber vetes me dy rreshtat e pare te mesazhit do ta kene trembur jo pak.
Po citoj ato që tha BIONDIA
1) o ari po je i sigurt qe ja ke derguar asaj mor cun mos na ke nderruar person i ka shkuar kamarieres ne vend qe ti shkoje zyshes ????![]()
![]()
![]()
2) po mire ai/ti gjate darkes gjate ketyre daleve ti je sjelle kavalier nuk e ke trembur zyshen qe ne vend te X i ke thene Y ne ajo e tromaksur u zhduk![]()
![]()
3) ajo po mendohet per pergjigjen sepse do i duhet shume shume uje te shuaje kete flaken tende olimpike harrove ti qe lojtar u bene ne KINE do pune puna![]()
![]()
4) prit kur te dergoje ajo sms ku te thote qe je ti qa ka pritur gjithe keto kohe por ka pasur frike tja thoshte vetes ......e shumta neser ne mengjes
ari, turlli thote gjithmone te verteten almeno fino adesso 
Sa per mendimet ckisha ti thashe. Por nese te hyn ne pune edhe nje keshille, une te them, Mos shpenzo shume kohe me te kalumen se ma keq se vetes si ben kujt.
Citim:
ari, turlli thote gjithmone te verteten almeno fino adesso
Sa per mendimet ckisha ti thashe. Por nese te hyn ne pune edhe nje keshille, une te them, Mos shpenzo shume kohe me te kalumen se ma keq se vetes si ben kujt.
Ajo e di si ndihet heroi yne,s'ka pse te luaje me tjetrin ..bah,edhe pse femrave u pelqen te terheqin zinxhirin.S'e di si veprojne ne Shqiperi,kam pare raste qe u kane shkuar mbrapa per muaj te tere edhe pas nje refuzimi(mbase vetem per te ushqyer egon),me shume te hapesh zemren me teper stronze behen..
Re: Re: ka 3 dite ne krevat
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Sipas tex mesg mesazhet e derguara duhet te ken qen 4 dhe jan shpenzuar 1200 lek, (Shpenzim i tepert ky, djal jo kursimtar) per ta lexuar me celular duhet 3 min e 47 sec (koh e humbur kot). Perfundimi Ky mesazh del pa vlere ridergoje tek 1519 edhe ata ta japin zgjidhjen.
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ajo e di si ndihet heroi yne,s'ka pse te luaje me tjetrin ..bah,edhe pse femrave u pelqen te terheqin zinxhirin.S'e di si veprojne ne Shqiperi,kam pare raste qe u kane shkuar mbrapa per muaj te tere edhe pas nje refuzimi(mbase vetem per te ushqyer egon),me shume te hapesh zemren me teper stronze behen..

Citim:
bris sikur te ishe ti ne vend asaja!!!!![]()
![]()

po sikur te ishe ti si do veproje???
Citim::p
ari, turlli thote gjithmone te verteten almeno fino adess

Citim:
po sikur te ishe ti si do veproje???

Citim:
te fala jarani ne fund
Ka tre dite ne krevat.
O Ari e di, gjithmon kur jam e lodhur apo e merzitur vij ketu dhe te kerkoj vetem qe te qesh dhe ja erdha tek kjo teme sot ,i lexova te gjithe me rradhe ,(mendimi i turll si gjithmon me kembe ne toke) kam qeshur me lot ...
Si perfundim kam nxjerr qe KY tipi Je ti patjeter ,ska mundesi te kesh kuptuar kaq mire gjendjen shpirterore te shokut,dhe aq me teper ti dish gjerat me saktesi sikur te ishe aty perpara...Pastaj ka dhe dicka tjeter, se si shenje, je peshku, qe dmth dashuron me shikim te pare ,je i ndjeshem ,je dhe shakaxhi ne kulm,tani keto pika me lejne ne dyshim mua...si thua a kam te drejte? CIAO

Citim:
balerina....
po pse jan lajka ose perse i quan lajka ndjenjat e njerit kur jane te sinqerta???
perse nuk beson ne shikim te pare ti???
nuk te ka ndodhur ndonje here te shohesh tipin tend te mashkullit ne tren,ne atobus,ne restorant,
ne supermerkato???????
balerina une nuk kame pare e degjuar qe nje femer te mos pelqej lajkat...
ke paragjykime ...
ndoshta je pesimiste....
me shume mendime me shume keshilla...ju lutem
Kotka,hedh bast qe ka gjetur nje tjeter Ari nderkohe qe ne vrasim trurin per t'i zgjidhur problemet e zemres 
Ore mesa mbaj mend une...ky Ari sikur do na martohej ne gusht....kaq shpejt e nderroi me mesuesen grune 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ore mesa mbaj mend une...ky Ari sikur do na martohej ne gusht....kaq shpejt e nderroi me mesuesen grune![]()

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Ari une besoj shume ne dashurine qe ne shikimin e pare, se 85 -90% e vendimit merret ne momentet e para te pamjes, pastaj fillojne analizat.

Citim:
Kam dhjete vjete qe perpiqem te trajnoj gruan ne kete aspekt ................ nuk funksionon ........![]()

cu mbush mali plot me rrush plot me rrush
thot neneja jane krush ,jane krushq
Ne jan krushq te dalin ooo
syzezen ta marrin oooo
kam habere te tjera..
nga Jarani.
me thane qe qe ngritur i shkreti
nga krevati si Shefqeti
trim si Sali Lekdushi
syzezen me ne fund ce *perpushi*
ka probleme te tjera jarani...profesoresha ja paskerkish kthyer msm...
vijon...
Citim:
cu mbush mali plot me rrush plot me rrush
thot neneja jane krush ,jane krushq
Ne jan krushq te dalin ooo
syzezen ta marrin oooo
kam habere te tjera..
nga Jarani.
me thane qe qe ngritur i shkreti
nga krevati si Shefqeti
trim si Sali Lekdushi
syzezen me ne fund ce *perpushi*
ka probleme te tjera jarani...profesoresha ja paskerkish kthyer msm...
vijon...

kotka...
epo dhe rrushi qe te piqet do nje behar te tere..
*oh ne marrca moj manushaqe
sdua doktorr e hilace*
ky qe nje nga msm-t e jaranit...
Citim:
kotka...
epo dhe rrushi qe te piqet do nje behar te tere..
*oh ne marrca moj manushaqe
sdua doktorr e hilace*![]()
![]()
ky qe nje nga msm-t e jaranit...

| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.