Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9654)

Postuar nga amoxil datë 10 Tetor 2005 - 08:26:

Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ?

Hecni pra vajza dhe djem jepni mendimet tuaja, se çfarë ju tërheq apo ju bën për vete më shume tek një mashkull apo femër, qoftë shoqe, shok, e dashura apo i dashuri juaj.

Mund të flisini edhe për persona me të cilët takoheni për herë të parë ose kur shifni një femër ose një mashkull në rrugë, ç`ju tërheq më tepër ose në përgjithësi.

Mirë pres komentet tuaja.........

Postuar nga amoxil datë 10 Tetor 2005 - 08:42:

Mua psh më pëlqen që nje femër të jetë në në rradh të parë dhe mbi të gjitha e qeshur edhe e dashur ashtu dhe si jam vetë, pasi e kam pak humorin të vështirë për disa njerëz të tjerë, por ama nga ana tjetër dua vetëm të qesh gjith ditën......Nuk do më interesonte dhe aq shumë pamja e jashtme pasi nuk paraqet gjithçka se sa do më interesonte dhe personaliteti i saj.......

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 10 Tetor 2005 - 09:52:

Ecja,shikimi...

Postuar nga eliz datë 10 Tetor 2005 - 11:43:

Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
... por ama nga ana tjetër dua vetëm të qesh gjith ditën......Nuk do më interesonte dhe aq shumë pamja e jashtme pasi nuk paraqet gjithçka se sa do më interesonte dhe personaliteti i saj.......

Njoh nje vajze qe eshte shume e mire por meqe paraqitja e jashtme nuk te intereson duhet te te them qe mbas nje operacioni plastik ne hund i ka ngel cik shtrember. Po ta shikosh si mban dot te qeshurat,sado here qe ta shikosh.Si thua te intereson ta njohesh?

Gjeja e pare te nje i panjohur eshte paraqitja,e cila fillon nga syte,fytyra,floket,zbresim te trupi,duart,veshja e ne fund kepucet.N.q.s. keto te fundit nuk me pelqejne vetvetiu humbet shume pike ne mos te gjitha nga paraqitja e jashtme.Te tjerat s`ka rendesi te jene perfekte.S`e perpak harrova.Bizhuterite nuk me pelqejne te meshkujt!

Pamja e brendshme.
Te jete njeri me karakter te forte.Te jete i sigurte ne vetvete.Te jete i qarte,te dije cfare don,cfare kerkon.Te kete e te pranoje humor.Te jete i qeshur dhe mundesisht cik orator nga goja qe te plotesoje mua.Mbase shtoj ndonje gje me vone

Postuar nga anitamece datë 10 Tetor 2005 - 14:36:

Citim:
Mua psh më pëlqen që nje femër të jetë në në rradh të parë dhe mbi të gjitha e qeshur edhe e dashur ashtu dhe si jam vetë,

Amoxil,

Ky eshte mendimi yt dhe patjeter qe do ta respektojme, por per mendimin tim c'te duhet nje person qe mban gjithe diten e dites dhembet jashte kur s'din te lidhe dy fjale e te beje nje muhabet te hajrit.

Pastaj nga ana tjeter eshte edhe ana fizike, ka lezet te jesh i rrethuar me njerez te pashem

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Tetor 2005 - 02:48:

Personalisht ke nje mashkull me terheqin syte, buzet, dhembet dhe trupi nga ana fizike, kurse nga ana shpirterore me terheq shume inteligjenca, humori dhe sinqeriteti.

Postuar nga ~Enigme~ datë 11 Tetor 2005 - 03:48:

Po jap dhe une nje mendim,

Cfare me terqeq tek nje djale....

Hmmm kerkasat jante te shumta por mendoj qe pamja e jashtme ka shume pak te beje para personalitetit dhe inteligjences. S'diskutohet qe pamja ka rendesi kur nuk e njef njeriun mire.

Syte dhe buzeqeshja do ishin ato qe do me benin per vete.
Veshja do luante nje faktor ne pershtypjen time per kete njeri megjithse thone sipas shprehes mos i shiko gunen po shikohi punen nga veshja do arije te kuptoja shum pak nga personaliteti i ketij njeriu.

Por mbi te gjiha qe dikush do me bente per vete eshte nje idealist, nje inteligjent, nje qe do dinte te balanconte shakane me seriozitetin dhe nje kualitet sic eshte besnikeria.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 19 Tetor 2005 - 15:07:

BUZET,MOLLEZAT E FAQEVE,KEMBET DHE FUNDSHPINA.

Postuar nga leentii datë 19 Tetor 2005 - 18:00:

lenti

tek nje femer e bukur un mendoj se ma se shumti me terhek ne radh te par sinqeriteti dhe lidhja shpirtrore normal edhe bukurija lun rol te rensishem tung nga lenti

Postuar nga amoxil datë 20 Tetor 2005 - 03:25:

Citim:
Po citoj ato që tha anitamece

Amoxil,

Ky eshte mendimi yt dhe patjeter qe do ta respektojme, por per mendimin tim c'te duhet nje person qe mban gjithe diten e dites dhembet jashte kur s'din te lidhe dy fjale e te beje nje muhabet te hajrit.

Pastaj nga ana tjeter eshte edhe ana fizike, ka lezet te jesh i rrethuar me njerez te pashem

ahahahhahahahahah anita
po ne sthamë ti lëm dhëmbët jasht mi goce.....humori ka kufi mi lal.....

çmë ke knoq me atë shprehjen...

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 20 Tetor 2005 - 03:32:

Puthjen!
"Nese nuk di te puthe bukur, -te ikin nga ka ardhur!"

hahaahahahahah, me falni-por sapo u zgjova nga gjumi i pasdites
dhe pashe nje enderr sikur po puthesha me Konten(turp me vjen ta them)
dhe nxirrnim kokat nga poshte deres dhe putheshim,
o zot!si me zgjoi zilja e cell nga ajo enderr...Cfare shije kishte...po mbyll syte serish ta kujtoj!

Postuar nga Cindi datë 20 Tetor 2005 - 17:49:

Tani ka dy lloj terheqjesh nga ana e jashtme dhe nga karakteri. Me eshte krijuar pershtypja sikur jane ngaterruar pak.

Nga ana e jashtme tek femrat me terheqin floket dhe e ecura ( e kam fjalen per te ecuren me personalitet), ndersa tek djemte dhembet dhe kembet (djemte me kembe te gjata dhe te shendetshme kane figuracion te regullt trupor, sidomos ata qe bejne vrap)

Ndersa persa i perket karakterit, tek vajzat pastertia dhe shkathtesia, tek djemte humori dhe guximi.

Postuar nga Proud_to_Be_Albanain datë 20 Tetor 2005 - 20:01:

Sinqeriteti,Dhe Ndershmeria

Postuar nga darma datë 21 Tetor 2005 - 01:28:

Por tek djemte do te thoja gjeja e pare qe ma terheq vemendjen eshte menyra e prezantimit.....pastaj nese eshte i pershtatshem te mbaj biseden time ne nje menyre te edukuar dhe plot takt pa lejuar ta dominoj une biseden.....pra me pak fjale prezenca e tij te ulerase "Burre"

Postuar nga Simona datë 21 Tetor 2005 - 01:35:

karakteri, zgjuarsia, bujaria, trimeria, sigurisht qe dhe bukuria.

Postuar nga Demokrate4ever datë 21 Tetor 2005 - 07:08:

Pervec karakterit dhe pamjes fizike te jete i cik me i gjate se une,por jo me i bukur se une.. Gjeja qe do shikoja qe ne pikasjen e pare do ishte menyra e te ngrenit. Ah s'do e duroja nje qe ha bllaaq blluuq me goje hapur ti shifet dhe ushqimi qe bluan eeee Kte veti e kam shume inat dhe me ngrihen nervat te them te drejten kur degjoj njeri qe ha ne ate menyre.

Postuar nga Simona datë 21 Tetor 2005 - 11:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Pervec karakterit dhe pamjes fizike te jete i cik me i gjate se une,por jo me i bukur se une.. Gjeja qe do shikoja qe ne pikasjen e pare do ishte menyra e te ngrenit. Ah s'do e duroja nje qe ha bllaaq blluuq me goje hapur ti shifet dhe ushqimi qe bluan eeee Kte veti e kam shume inat dhe me ngrihen nervat te them te drejten kur degjoj njeri qe ha ne ate menyre.

hahahahahahha sa e urrej personin qe nuk din si te haj
ajo do ishte gjeja me e cpifur per mua'
paskemi nje tip demokrate
tjeta naqe

Postuar nga amoxil datë 21 Tetor 2005 - 16:51:

Citim:
Po citoj ato që tha Simona

tjeta naqe

kjo simona, se di pse po mduket si tip i njoftëm....
kërkoj verifikime si nga ana e stafit dhe nga ana jonë.....

Postuar nga Simona datë 21 Tetor 2005 - 17:45:

Citim:

kjo simona, se di pse po mduket si tip i njoftëm....
kërkoj verifikime si nga ana e stafit dhe nga ana jonë.....

Pershendetje Amoxil
mase edhe njihemi por sma merr mendja

Postuar nga Cindi datë 21 Tetor 2005 - 18:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever

Demo e di ti qe k'jo veti ndryshon me kalimin e viteve, dhe mos ma kujto te lutem se rrezik po me co ne divorc tani ne pleqeri, dhe te them te drejten nuk du me e ba nje gja te tille. Lere pastaj, se sot po me dhemb edhe dhembi, dhe kur kujtoj se duhet me shku tek dentisti me zene mornica. Sa te shtrenjte qe jane more. Ma mire me shku ne Shqiperi me kuru dhambt se sa me pagu dentistat ketu.

Postuar nga Demokrate4ever datë 22 Tetor 2005 - 04:55:

Citim:

tjeta naqe

Tjeta dushe

Perzotin as une se duroj biles kur vjen ndonje mik ne shpi dhe kur e nigjoj qe ha ne ate menyre si me ken derrkuc.. iku ne dhome tjeter ,se s'mund ta duroj.

p.s football pershnd. Nuk e kisha vetem per moshen por ne pergjithesi. Ke te rinj sa te duash qe hane ne nje menyre te shpifur dhe ky eshte ves i tyre. Tani po ta kesh kete ves qe ne femijeri dhe pasuar deri ne moshen e moshuar s'mund te thoja pleqeri , pasi plaku behet dy here femije thone dhe ti s'je ne ate gjendje besoj pasi paske dhembe akoma ne goje hahahahaha.. s'ke ci ben!! Perqafime dhe respekte.

Sot do me terhiqte i cik humori...

Postuar nga darma datë 22 Tetor 2005 - 08:36:

Football kerreje te shpetosh tjetrin ka thene adhamudhi

Mua me terheqin djemt qe kujdesen per prinderit e tyre....qe nuk e kane per tup te dalin me prinderit e tyre te shpenzojne kohe me to...nuk e di perse por nje mashkull qe kujdeset per nenen dhe babane mban shume dashuri ne shpirt per mua tregon shume....

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 22 Tetor 2005 - 08:53:

Darma, ke thene nje fjale me peshe!Te lumte yll!
Gjithashtu dhe mua me terheqin tipa te tilla!Nga dashuria lind dashuri!

Mire u lexofshim!

Postuar nga bylis datë 22 Tetor 2005 - 09:06:

eh..

Mua mbi te gjjitha tek nje femer do me pelqente Guximi!!! Femrat e soteme ne pergjithesi jane pula. Dy dite te mungosh nga shtepia do zeri te qaje ne tel. qe nga momenti qe ti iken edhe deri sa te kthehesh. Ose e kunderta kur ti iken do fusi tjetrin brenda ,por edhe ne kete rast pule eshte prape se s'ka guximin ta thoj ne sy : qe un or byrazer do **** me filanin s'kan guxim. Bukuria sot per neser eshte, guximi ,ndershmeria ngelet.Un flas per femrat qe me pelqejne mua nga 100kg e larte ato qe jane 100kg e poshte s'kam gje me to

Postuar nga arsona datë 22 Tetor 2005 - 11:46:

:)

Intelekti, fisnikerija, paraqitja qe perfshin pamjen fizike plus gjestet dhe veshjen, dhe gjithashtu zeri

bye bye

Postuar nga diabolic datë 26 Nëntor 2005 - 01:29:

Nuk flas dot per teorit qe kam pasur une per femren qe do te ishte absurde ti kujtoj tani qe njoha ate, po po pikerisht ate.Ate qe dua ose me sakte ate qe perpiqem te them se nuk e dua me por smundem.Me pelqente menyra se si ecte, si cun harram, menyra sesi fliste(gjithe koepetenc)Me pelqente cmenduria e saj , kur ecnim rruges e ajo i binte zileve te cdo porte,kur vishte taka, kur fliste si femij, kur buzeqeshte, kur qante , menyra se si bente cdo gje te bukur. Ika tani se smundem me...

Postuar nga Animal datë 26 Nëntor 2005 - 20:54:

syte , buzet tipi...............bo kur te pelqen te pelqen e tera..

Postuar nga Goku datë 19 Dhjetor 2006 - 23:49:

Gjeja me kryesore jane syte..nje gje tjeter eshte dashuria..pastaj mbas dashurise te gjithe jane te perfshira!

Postuar nga CSS OPENDOOR datë 20 Dhjetor 2006 - 21:55:

NE PAMJE TE PARE ME TERHEQIN SYTE DHE FLOKET...ME PAS E FOLURA,SHPIRTI QE KA ETJ,ETJ.

Postuar nga engjell_mbrojtes datë 21 Dhjetor 2006 - 17:14:

Citim:
Po citoj ato që tha darma

Mua me terheqin djemt qe kujdesen per prinderit e tyre....qe nuk e kane per tup te dalin me prinderit e tyre te shpenzojne kohe me to...nuk e di perse por nje mashkull qe kujdeset per nenen dhe babane mban shume dashuri ne shpirt per mua tregon shume....

ke then dicka me vend darma...! Se sot nuk do me dit me njeri per prinderit...(ne pergjithesi e kom fjalen)

Postuar nga tresh datë 21 Dhjetor 2006 - 17:26:

Citim:

Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes

ke then dicka me vend darma...! Se sot nuk do me dit me njeri per prinderit...(ne pergjithesi e kom fjalen)

hehehe kekam tip terheqes

Postuar nga bucimakja datë 29 Janar 2007 - 03:15:

syte dhe buzet....

Postuar nga aRiAnA datë 29 Janar 2007 - 17:35:

........Djemet me nje trup te gjate dhe te plote( bark te rafshte )floke te drejta dhe hunden normale...ama djemet me nje hunde ta madhe skane lezet ....

Sa per veshjen ska problem.. keto rregullohen...... djemet me makinat e shtrenjta, and jewellery...per mua sjane terheqes fare....

Personaliteti, intelligjenca dhe BURRERIA ama te jete burre... gjithashtu LOVING, UNDERSTANDING AND CARING GUY .....keto kane shume rendesi per mua.........

Sic tha nje nga aneteret.........Eating is very immportant TOO ... Funy way of eating .......gets in my nerves too.............

Pershendetje asaj per fjalet: BLLAQQQ BLLUQQQ..........sa kam qesh........

So here we go ........

BE GOOD GUYS..........

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Janar 2007 - 23:21:

ehhhhh... e di ca eshte me e forta... kur femrat thone: djemt me makina te shtrenjta, luksoze edhe me varse apo ku di un.. ne sua varim.. sna pelqejne sna terheqin....

duke harruar qe kur jeni xhiro... ja syte si te shqiponjes ku te shifni ndonje te tille... qe te shisni pak mende e te beheni si gjoja te rendesishme.. si mos perfillse vetem e vetem qe tju japin cik rendesi..ene tju hedhin ndonje fjal gacmuese...

e dim shqiperine.. po jo vetem shqiperia po ne cdo vend te botes ndodh e njejta gje.. femrat jan shum materialiste... shum e shum her , me shum se meshkujt... ne te shkretet vetem seks duam... te ken femrat jo makine te mire po aroplan.. as si vem re fare ca nget.. i vem re ca ka brenda makina .. po qe e mire na qan zemra per cik barabim barabum.. po sqe gje.. themi hell no.. thats ugly....

kurse ju( femrat dmth...).. nuk shofin fare ca ka brenda... shofin tipin e makines... ene jan all set

shpresoj qe ti ariana je ashu sic the :p

ciao

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 29 Janar 2007 - 23:51:

Citim:

Pershendetje Amoxil
mase edhe njihemi por sma merr mendja

njifeni posi.... off te njofur... jo vetem njifeni po dhe ju njofin :p

p.s se as ne te paren su pershtata temes..

te femra me pelqen bukuria e fytyres.. kur jan ashu te embla ne fytyre... dhe trupi domsdo... te pakten mos te jet mbi 60 kg...

cfare kam inat...

kur u vje era goja... gjeja qe urrej

Postuar nga aRiAnA datë 30 Janar 2007 - 06:56:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
ehhhhh... e di ca eshte me e forta... kur femrat thone: djemt me makina te shtrenjta, luksoze edhe me varse apo ku di un.. ne sua varim.. sna pelqejne sna terheqin....

duke harruar qe kur jeni xhiro... ja syte si te shqiponjes ku te shifni ndonje te tille... qe te shisni pak mende e te beheni si gjoja te rendesishme.. si mos perfillse vetem e vetem qe tju japin cik rendesi..ene tju hedhin ndonje fjal gacmuese...

e dim shqiperine.. po jo vetem shqiperia po ne cdo vend te botes ndodh e njejta gje.. femrat jan shum materialiste... shum e shum her , me shum se meshkujt... ne te shkretet vetem seks duam... te ken femrat jo makine te mire po aroplan.. as si vem re fare ca nget.. i vem re ca ka brenda makina .. po qe e mire na qan zemra per cik barabim barabum.. po sqe gje.. themi hell no.. thats ugly....

kurse ju( femrat dmth...).. nuk shofin fare ca ka brenda... shofin tipin e makines... ene jan all set

shpresoj qe ti ariana je ashu sic the :p

ciao

Hi...

Jo moj se thashe une per kete........."nqs djemet kane makine te shtrenjte sna e varin apo ku ta dij une........."
ishte nje mendim imi personal..se kija fjalen per te tjerat vajza.........e perse thashe keshtu?
E thashe sepse nuk vuaj per makine luksoze e tjera materiale.
Ashtu qe Nga nje mashkull kerkoj vetem: Inteligjencen , Pamjen e tij fizike, Burrerine.......... Te jete i dashur, i kuptuar dhe u kujdesshem...KAQ.....te tjerat s`jane me rendesi...Te gjitha rregullohen..........

Be Good..........

Postuar nga Niqua datë 30 Janar 2007 - 07:07:

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

njifeni posi.... off te njofur... jo vetem njifeni po dhe ju njofin :p

p.s se as ne te paren su pershtata temes..

te femra me pelqen bukuria e fytyres.. kur jan ashu te embla ne fytyre... dhe trupi domsdo... te pakten mos te jet mbi 60 kg...

cfare kam inat...

kur u vje era goja... gjeja qe urrej

pse ha mut kot se ky eshte Nick i im dhe ja dhash shoqes sime dhe po lusha rol me amoxil........... vazhdo punen tate mos u merr me punet e tjerve.......

urrej kur nje femer/mashkull mburret

Postuar nga atiola datë 30 Janar 2007 - 07:13:

si tek femra si tek mashkulli sinqeriteti .embelsia shpirterore ,menyra e komunikimit
kjo ehste e gjitha

bukuria=0

Postuar nga Endri datë 30 Janar 2007 - 12:08:

Nga ana fizike me shume me terheqin syte dhe buzet+dhembet.

Pastaj inteligjenca, ndershmeria dhe besnikeria nga ana shpirterore. Te gjitha jane te rendesishme per mua edhe nuk mund ti vecantoj dot.

Postuar nga Niqua datë 30 Janar 2007 - 21:41:

Citim:
Po citoj ato që tha atiola
[B bukuria=0 [/B]

cja fute kot dhe ti, po kur sheh nje femer/mashkull the first attraction ashte paraqitja e jashtme pastaj mund ta studiosh nga mbrenda sesa tru ka...mos me thuaj qe e sheh nje te shemtut dhe thu me vete uu ai do jet i zgjute ndoshta, pse jo... une pervete jo, me shkojne syte vetem tek simpatikt por nese ka vetem looks dhe asigje tjeter largohem..nuk them qe bukuria eshte gjithcka por dhe te shemtutin se du sado i zgjute te jete... me pelqejne simpatiket dhe te zgjuarit.. 50/50

ok tek nje mashkull me pelqen

1-syte e qeshur
2-dhembet (i kam fiksim)
3- gjatesin (te jete i gjate)
4- nuk e di pse por me shkojne syte dhe tek meshkujt me foke te rrume
dmth tullac

Postuar nga briseide datë 29 Qershor 2007 - 15:58:

Ne pergjithesi...dhe flas pjeserisht per terheqje fizike...Shikimi...per mendimin tim tregon shume...nese je i embel,dinak,i sigurte ne vetvete etj...pa dyshim shikimi...

Postuar nga Deb* datë 21 Korrik 2007 - 19:50:

Gjithmone te nje mashkull ne pamje te pare  me ka terhequr veshtrimi ,menyra se si me veshtron .Me ben te mendoj ''cfare po mendon valle?

Postuar nga hebeja datë 22 Korrik 2007 - 04:27:

Menyra se si flet dhe per car flet.... me nje fjale intelegjenca, po dhe pamja e

jashtme luan rol (vecanerisht zeshkan dhe shtatlart )

Postuar nga kotka datë 02 Gusht 2007 - 21:44:

Citim:

Mua me terheqin djemt qe kujdesen per prinderit e tyre....qe nuk e kane per tup te dalin me prinderit e tyre te shpenzojne kohe me to...nuk e di perse por nje mashkull qe kujdeset per nenen dhe babane mban shume dashuri ne shpirt per mua tregon shume.... [/B]

Gjyshja ime thoshte:

Meshkujve sa fillon tu levize ajo qe kane ne mes te shaleve, i harrojne te gjitha, prandaj mos prit Darma e dashur djem kaq te mire, qe te kujdesen per nenen e babane....... kur jane me shoqe dhe me gra, e ka treguar historia, jo une, as gjyshja ime.... megjithate do te shtoja, nuk eshte prape faji i djemve dhe i burrave .....keshtu i beri Zoti....

Ajo, gjyshja ime ndjese paste thoshte vazhdimisht:

Nese do te mallkosh nje grua, thuaji u befsh e mbec vetem me djem e pa vajza.....

Postuar nga kotka datë 02 Gusht 2007 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Gjyshja ime thoshte:

Meshkujve sa fillon tu levize ajo qe kane ne mes te shaleve, i harrojne te gjitha, prandaj mos prit Darma e dashur djem kaq te mire, qe te kujdesen per nenen e babane....... kur jane me shoqe dhe me gra, e ka treguar historia, jo une, as gjyshja ime.... megjithate do te shtoja, nuk eshte prape faji i djemve dhe i burrave .....keshtu i beri Zoti....

Ajo, gjyshja ime ndjese paste thoshte vazhdimisht:

Nese do te mallkosh nje grua, thuaji u befsh e mbec vetem me djem e pa vajza.....

Persa i perket temes mua me terheq personaliteti i meshkujve, qe lidhet shume me sasine dhe cilesine e muskujve dhe ne te njejten kohe edhe me pozicionin e qendrimit te muskujve, qe detyrimisht komandohen nga vete qendra e rendeses se trupit qe quhet truri.

Tek femra me terheq delikatesa qe do te thote ere femer. Urrej grate qe mbajne ere mashkull

Postuar nga Strong datë 15 Tetor 2007 - 05:38:

lol

hebeja:Menyra se si flet dhe per car flet.... me nje fjale intelegjenca, po dhe pamja e

jashtme luan rol (vecanerisht zeshkan dhe shtatlart )

Me pak fjal i bie negro ose zezak shqip ? Sinqeriteti esht gje e madhe goce mos i bjer anash plasja drejt se sot so mo turp me bo seks me gorillat ka nga ato qe e bojn dhe me qenin ti qeke mir negro dashke ti mo ki turp me çupe lol

Postuar nga briseide datë 21 Dhjetor 2007 - 22:59:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ne pergjithesi...dhe flas pjeserisht per terheqje fizike...Shikimi...per mendimin tim tregon shume...nese je i embel,dinak,i sigurte ne vetvete etj...pa dyshim shikimi...

Shtoj inteligjencen,si e kisha harruar?

Postuar nga Niqua datë 21 Dhjetor 2007 - 23:17:

trimeria, bujaria, inteligjenca, serioziteti,
kaq per sot

Postuar nga kotka datë 21 Dhjetor 2007 - 23:34:

tek femra feminitetin

tek mashkulli maskulitetin

Postuar nga briseide datë 22 Dhjetor 2007 - 00:22:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
tek femra feminitetin

tek mashkulli maskulitetin

Me pelqen mendimi yt

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.