| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9654)
Çfarë ju tërheq më shumë tek një femër ose mashkull ?
Hecni pra vajza dhe djem jepni mendimet tuaja, se çfarë ju tërheq apo ju bën për vete më shume tek një mashkull apo femër, qoftë shoqe, shok, e dashura apo i dashuri juaj.
Mund të flisini edhe për persona me të cilët takoheni për herë të parë ose kur shifni një femër ose një mashkull në rrugë, ç`ju tërheq më tepër ose në përgjithësi.
Mirë pres komentet tuaja.........
Mua psh më pëlqen që nje femër të jetë në në rradh të parë dhe mbi të gjitha e qeshur edhe e dashur ashtu dhe si jam vetë, pasi e kam pak humorin të vështirë për disa njerëz të tjerë, por ama nga ana tjetër dua vetëm të qesh gjith ditën......Nuk do më interesonte dhe aq shumë pamja e jashtme pasi nuk paraqet gjithçka se sa do më interesonte dhe personaliteti i saj.......
Ecja,shikimi...
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
... por ama nga ana tjetër dua vetëm të qesh gjith ditën......Nuk do më interesonte dhe aq shumë pamja e jashtme pasi nuk paraqet gjithçka se sa do më interesonte dhe personaliteti i saj.......

Citim:
Mua psh më pëlqen që nje femër të jetë në në rradh të parë dhe mbi të gjitha e qeshur edhe e dashur ashtu dhe si jam vetë,

Personalisht ke nje mashkull me terheqin syte, buzet, dhembet dhe trupi nga ana fizike, kurse nga ana shpirterore me terheq shume inteligjenca, humori dhe sinqeriteti.
Po jap dhe une nje mendim,
Cfare me terqeq tek nje djale....
Hmmm kerkasat jante te shumta por mendoj qe pamja e jashtme ka shume pak te beje para personalitetit dhe inteligjences. S'diskutohet qe pamja ka rendesi kur nuk e njef njeriun mire.
Syte dhe buzeqeshja do ishin ato qe do me benin per vete.
Veshja do luante nje faktor ne pershtypjen time per kete njeri megjithse thone sipas shprehes mos i shiko gunen po shikohi punen nga veshja do arije te kuptoja shum pak nga personaliteti i ketij njeriu. 
Por mbi te gjiha qe dikush do me bente per vete eshte nje idealist, nje inteligjent, nje qe do dinte te balanconte shakane me seriozitetin dhe nje kualitet sic eshte besnikeria.
BUZET,MOLLEZAT E FAQEVE,KEMBET DHE FUNDSHPINA.
lenti
tek nje femer e bukur un mendoj se ma se shumti me terhek ne radh te par sinqeriteti dhe lidhja shpirtrore normal edhe bukurija lun rol te rensishem tung nga lenti
Citim:
Po citoj ato që tha anitamece
Amoxil,
Ky eshte mendimi yt dhe patjeter qe do ta respektojme, por per mendimin tim c'te duhet nje person qe mban gjithe diten e dites dhembet jashte kur s'din te lidhe dy fjale e te beje nje muhabet te hajrit.
Pastaj nga ana tjeter eshte edhe ana fizike, ka lezet te jesh i rrethuar me njerez te pashem![]()

Puthjen!
"Nese nuk di te puthe bukur, -te ikin nga ka ardhur!"
hahaahahahahah, me falni-por sapo u zgjova nga gjumi i pasdites
dhe pashe nje enderr sikur po puthesha me Konten(turp me vjen ta them)
dhe nxirrnim kokat nga poshte deres dhe putheshim,
o zot!si me zgjoi zilja e cell nga ajo enderr...Cfare shije kishte...po mbyll syte serish ta kujtoj!
Tani ka dy lloj terheqjesh nga ana e jashtme dhe nga karakteri. Me eshte krijuar pershtypja sikur jane ngaterruar pak.
Nga ana e jashtme tek femrat me terheqin floket dhe e ecura ( e kam fjalen per te ecuren me personalitet), ndersa tek djemte dhembet dhe kembet (djemte me kembe te gjata dhe te shendetshme kane figuracion te regullt trupor, sidomos ata qe bejne vrap)
Ndersa persa i perket karakterit, tek vajzat pastertia dhe shkathtesia, tek djemte humori dhe guximi.
Sinqeriteti,Dhe Ndershmeria
Por tek djemte do te thoja gjeja e pare qe ma terheq vemendjen eshte menyra e prezantimit.....pastaj nese eshte i pershtatshem te mbaj biseden time ne nje menyre te edukuar dhe plot takt pa lejuar ta dominoj une biseden.....pra me pak fjale prezenca e tij te ulerase "Burre"
karakteri, zgjuarsia, bujaria, trimeria, sigurisht qe dhe bukuria.
Pervec karakterit dhe pamjes fizike te jete i cik me i gjate se une,por jo me i bukur se une..
Gjeja qe do shikoja qe ne pikasjen e pare do ishte menyra e te ngrenit. Ah s'do e duroja nje qe ha bllaaq blluuq me goje hapur ti shifet dhe ushqimi qe bluan eeee Kte veti e kam shume inat dhe me ngrihen nervat te them te drejten kur degjoj njeri qe ha ne ate menyre.
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Pervec karakterit dhe pamjes fizike te jete i cik me i gjate se une,por jo me i bukur se une..Gjeja qe do shikoja qe ne pikasjen e pare do ishte menyra e te ngrenit. Ah s'do e duroja nje qe ha bllaaq blluuq me goje hapur ti shifet dhe ushqimi qe bluan eeee Kte veti e kam shume inat dhe me ngrihen nervat te them te drejten kur degjoj njeri qe ha ne ate menyre.
Citim:
Po citoj ato që tha Simona
hahahahahahha sa e urrej personin qe nuk din si te haj
ajo do ishte gjeja me e cpifur per mua'
paskemi nje tip demokrate
tjeta naqe

Citim:
kjo simona, se di pse po mduket si tip i njoftëm....
kërkoj verifikime si nga ana e stafit dhe nga ana jonë.....![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Pervec karakterit dhe pamjes fizike te jete i cik me i gjate se une,por jo me i bukur se une..Gjeja qe do shikoja qe ne pikasjen e pare do ishte menyra e te ngrenit. Ah s'do e duroja nje qe ha bllaaq blluuq me goje hapur ti shifet dhe ushqimi qe bluan eeee Kte veti e kam shume inat dhe me ngrihen nervat te them te drejten kur degjoj njeri qe ha ne ate menyre.
Citim:
hahahahahahha sa e urrej personin qe nuk din si te haj
ajo do ishte gjeja me e cpifur per mua'
paskemi nje tip demokrate
tjeta naqe

s'ke ci ben!!
Perqafime dhe respekte. 
Football kerreje te shpetosh tjetrin ka thene adhamudhi
Mua me terheqin djemt qe kujdesen per prinderit e tyre....qe nuk e kane per tup te dalin me prinderit e tyre te shpenzojne kohe me to...nuk e di perse por nje mashkull qe kujdeset per nenen dhe babane mban shume dashuri ne shpirt per mua tregon shume....
Darma, ke thene nje fjale me peshe!Te lumte yll!
Gjithashtu dhe mua me terheqin tipa te tilla!Nga dashuria lind dashuri!
Mire u lexofshim!
eh..
Mua mbi te gjjitha tek nje femer do me pelqente Guximi!!! Femrat e soteme ne pergjithesi jane pula. Dy dite te mungosh nga shtepia do zeri te qaje ne tel. qe nga momenti qe ti iken edhe deri sa te kthehesh. Ose e kunderta kur ti iken do fusi tjetrin brenda ,por edhe ne kete rast pule eshte prape se s'ka guximin ta thoj ne sy : qe un or byrazer do **** me filanin s'kan guxim. Bukuria sot per neser eshte, guximi ,ndershmeria ngelet.Un flas per femrat qe me pelqejne mua nga 100kg e larte ato qe jane 100kg e poshte s'kam gje me to

:)
Intelekti, fisnikerija, paraqitja qe perfshin pamjen fizike plus gjestet dhe veshjen, dhe gjithashtu zeri
bye bye
Nuk flas dot per teorit qe kam pasur une per femren qe do te ishte absurde ti kujtoj tani qe njoha ate, po po pikerisht ate.Ate qe dua ose me sakte ate qe perpiqem te them se nuk e dua me por smundem.Me pelqente menyra se si ecte, si cun harram, menyra sesi fliste(gjithe koepetenc)Me pelqente cmenduria e saj , kur ecnim rruges e ajo i binte zileve te cdo porte,kur vishte taka, kur fliste si femij, kur buzeqeshte, kur qante , menyra se si bente cdo gje te bukur. Ika tani se smundem me...
syte , buzet tipi...............bo kur te pelqen te pelqen e tera..
Gjeja me kryesore jane syte..nje gje tjeter eshte dashuria..pastaj mbas dashurise te gjithe jane te perfshira!
NE PAMJE TE PARE ME TERHEQIN SYTE DHE FLOKET...ME PAS E FOLURA,SHPIRTI QE KA ETJ,ETJ.
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Mua me terheqin djemt qe kujdesen per prinderit e tyre....qe nuk e kane per tup te dalin me prinderit e tyre te shpenzojne kohe me to...nuk e di perse por nje mashkull qe kujdeset per nenen dhe babane mban shume dashuri ne shpirt per mua tregon shume....
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha engjell_mbrojtes
ke then dicka me vend darma...! Se sot nuk do me dit me njeri per prinderit...(ne pergjithesi e kom fjalen)
hehehe kekam tip terheqes 
syte dhe buzet....
........Djemet me nje trup te gjate dhe te plote( bark te rafshte )floke te drejta dhe hunden normale...ama djemet me nje hunde ta madhe skane lezet
....
Sa per veshjen ska problem.. keto rregullohen...... djemet me makinat e shtrenjta, and jewellery...per mua sjane terheqes fare....
Personaliteti, intelligjenca dhe BURRERIA ama te jete burre... gjithashtu LOVING, UNDERSTANDING AND CARING GUY .....keto kane shume rendesi per mua.........
Sic tha nje nga aneteret.........Eating is very immportant TOO ... Funy way of eating .......gets in my nerves too.............
Pershendetje asaj per fjalet: BLLAQQQ BLLUQQQ..........sa kam qesh........
So here we go ........
BE GOOD GUYS..........
ehhhhh... e di ca eshte me e forta... kur femrat thone: djemt me makina te shtrenjta, luksoze edhe me varse apo ku di un.. ne sua varim.. sna pelqejne sna terheqin....
duke harruar qe kur jeni xhiro... ja syte si te shqiponjes ku te shifni ndonje te tille... qe te shisni pak mende e te beheni si gjoja te rendesishme.. si mos perfillse vetem e vetem qe tju japin cik rendesi..ene tju hedhin ndonje fjal gacmuese...
e dim shqiperine.. po jo vetem shqiperia po ne cdo vend te botes ndodh e njejta gje.. femrat jan shum materialiste... shum e shum her , me shum se meshkujt... ne te shkretet vetem seks duam... te ken femrat jo makine te mire po aroplan.. as si vem re fare ca nget.. i vem re ca ka brenda makina
.. po qe e mire na qan zemra per cik barabim barabum.. po sqe gje.. themi hell no.. thats ugly....
kurse ju( femrat dmth...).. nuk shofin fare ca ka brenda... shofin tipin e makines... ene jan all set
shpresoj qe ti ariana je ashu sic the :p
ciao
Citim:
Pershendetje Amoxil
mase edhe njihemi por sma merr mendja

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
ehhhhh... e di ca eshte me e forta... kur femrat thone: djemt me makina te shtrenjta, luksoze edhe me varse apo ku di un.. ne sua varim.. sna pelqejne sna terheqin....
duke harruar qe kur jeni xhiro... ja syte si te shqiponjes ku te shifni ndonje te tille... qe te shisni pak mende e te beheni si gjoja te rendesishme.. si mos perfillse vetem e vetem qe tju japin cik rendesi..ene tju hedhin ndonje fjal gacmuese...
e dim shqiperine.. po jo vetem shqiperia po ne cdo vend te botes ndodh e njejta gje.. femrat jan shum materialiste... shum e shum her , me shum se meshkujt... ne te shkretet vetem seks duam... te ken femrat jo makine te mire po aroplan.. as si vem re fare ca nget.. i vem re ca ka brenda makina.. po qe e mire na qan zemra per cik barabim barabum.. po sqe gje.. themi hell no.. thats ugly....
kurse ju( femrat dmth...).. nuk shofin fare ca ka brenda... shofin tipin e makines... ene jan all set
shpresoj qe ti ariana je ashu sic the :p
ciao
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
njifeni posi.... off te njofur... jo vetem njifeni po dhe ju njofin :p
p.s se as ne te paren su pershtata temes..
te femra me pelqen bukuria e fytyres.. kur jan ashu te embla ne fytyre... dhe trupi domsdo... te pakten mos te jet mbi 60 kg...
cfare kam inat...
kur u vje era goja... gjeja qe urrej![]()
si tek femra si tek mashkulli sinqeriteti .embelsia shpirterore ,menyra e komunikimit
kjo ehste e gjitha
bukuria=0
Nga ana fizike me shume me terheqin syte dhe buzet+dhembet.
Pastaj inteligjenca, ndershmeria dhe besnikeria nga ana shpirterore. Te gjitha jane te rendesishme per mua edhe nuk mund ti vecantoj dot.
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
[B bukuria=0 [/B]
Ne pergjithesi...dhe flas pjeserisht per terheqje fizike...Shikimi...per mendimin tim tregon shume...nese je i embel,dinak,i sigurte ne vetvete etj...pa dyshim shikimi...
Gjithmone te nje mashkull ne pamje te pare me ka terhequr veshtrimi ,menyra se si me veshtron .Me ben te mendoj ''cfare po mendon valle?
Menyra se si flet dhe per car flet.... me nje fjale intelegjenca, po dhe pamja e
jashtme luan rol (vecanerisht zeshkan dhe shtatlart
)
Citim:
Mua me terheqin djemt qe kujdesen per prinderit e tyre....qe nuk e kane per tup te dalin me prinderit e tyre te shpenzojne kohe me to...nuk e di perse por nje mashkull qe kujdeset per nenen dhe babane mban shume dashuri ne shpirt per mua tregon shume.... [/B]
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Gjyshja ime thoshte:
Meshkujve sa fillon tu levize ajo qe kane ne mes te shaleve, i harrojne te gjitha, prandaj mos prit Darma e dashur djem kaq te mire, qe te kujdesen per nenen e babane....... kur jane me shoqe dhe me gra, e ka treguar historia, jo une, as gjyshja ime.... megjithate do te shtoja, nuk eshte prape faji i djemve dhe i burrave .....keshtu i beri Zoti....
Ajo, gjyshja ime ndjese paste thoshte vazhdimisht:
Nese do te mallkosh nje grua, thuaji u befsh e mbec vetem me djem e pa vajza.....

lol
hebeja:Menyra se si flet dhe per car flet.... me nje fjale intelegjenca, po dhe pamja e
jashtme luan rol (vecanerisht zeshkan dhe shtatlart )
Me pak fjal i bie negro ose zezak shqip ? Sinqeriteti esht gje e madhe goce mos i bjer anash plasja drejt se sot so mo turp me bo seks me gorillat ka nga ato qe e bojn dhe me qenin ti qeke mir negro dashke ti mo ki turp me çupe lol
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Ne pergjithesi...dhe flas pjeserisht per terheqje fizike...Shikimi...per mendimin tim tregon shume...nese je i embel,dinak,i sigurte ne vetvete etj...pa dyshim shikimi...

trimeria, bujaria, inteligjenca, serioziteti,
kaq per sot
tek femra feminitetin
tek mashkulli maskulitetin
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
tek femra feminitetin
tek mashkulli maskulitetin
| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 52 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.