Forumi Horizont | Gjithsej 287 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
vetem se ajo sekretarja e freshit Megi asht alamet deveje
Birra-Skrapari ka o Peshto?
Degjo ahhahah sec me kujtove me keta lyers keshtu lojers (cupke lav ju) desha te thoja.
Ishin ne tren nje rus, nje cuban, nje amerikan dhe nje avokat. Edhe filluan te mbureshin. Rusi nxjer nje shishe vodke dhe thote ne prodhojme vodken me te mire ne bote dhe aq te mire dhe aq shume kemi sa mund ta hedhim si pa te keq. Hap dritaren hedh shishen. The cuban tani u vu ne seder, nxjer nje pakete Havana, e ndez nje dhe thote u ne kemi cigaret me te mira dhe e flak paketen nga dritarja. E po tani i vjen radha amerikanit ....Ngrihet amerikani, hap dritaren dhe hedh avokatin nga dritarja
Ajde Cheers !
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
vetem se ajo sekretarja e freshit Megi asht alamet deveje
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Birra-Skrapari ka o Peshto?
Degjo ahhahah sec me kujtove me keta lyers keshtu lojers (cupke lav ju) desha te thoja.
Ishin ne tren nje rus, nje cuban, nje amerikan dhe nje avokat. Edhe filluan te mbureshin. Rusi nxjer nje shishe vodke dhe thote ne prodhojme vodken me te mire ne bote dhe aq te mire dhe aq shume kemi sa mund ta hedhim si pa te keq. Hap dritaren hedh shishen. The cuban tani u vu ne seder, nxjer nje pakete Havana, e ndez nje dhe thote u ne kemi cigaret me te mira dhe e flak paketen nga dritarja. E po tani i vjen radha amerikanit....Ngrihet amerikani, hap dritaren dhe hedh avokatin nga dritarja
Ajde Cheers!
Tani po pihesh ti apo po pihem une..
Thuaj do kemi te 2 me bollek dhe lum si kolopucet tane qe do riten me te 2 prinderit ne shtepi
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Tani po pihesh ti apo po pihem une..
Thuaj do kemi te 2 me bollek dhe lum si kolopucet tane qe do riten me te 2 prinderit ne shtepi![]()
![]()
Ore 3shi si ja vuri emrin ?
Peshto per vetullat me ke bere veretje per petikyrin po ashtu ...Lena se kur nxiton keshtu behen keto pune :p
Gjithsesi une do bej nje dolli per dashurine dhe do tja nis me kengen "nje dite shkova nga drenova...." si vazhdon o peshto ...hajde dalim ne lendine te flasim per dashurine....
po iki njehere andej nga Metroja mos nxjerr ndonje te thate....duke i rene Qemones.....
Me shume me pagujn kur mar at avazin e kenges se Kals se Shkodre(3shi e di)....E ka qa Bik Noja at kang,,,,,
Pije kerkojini 3shit dhe ka per t'ju mbytur me Qumesht-deveje dhe Leng Gamileje....
Ju puth(duke ju jargosur)te gjitheve,
ishpeshtimi
E shoh qe po mos punoj vete Pijetorja falimenton
O 3sh o dembel...keshtu do perpiqesh per ceshtjen pellazge????
Gjithe diten merresh me Megin e FRESHIT dhe Ana Falkin,tani po ja fut me gjume,ne mengjez ngrihesh dhe fillon provat e kercimit ne dasem....
Jazek!Jazek!
Edhe kjo si 100% shqiptare duket JAZEK = JA + ZEK....
Tani eshte shume vone dhe nuk e zberthej....po qe se vjen ndonje nga ata Superzberthyesat e Shqipes do t'ja jap....
......Me ka marre malli per Anan e Prages.....me vjen te qaj....ishte aq e dashur dhe e mire.....kur inatosej........po me vene hundet vaj/////.......ja t'i ndjell njehere .................nnnnnnhhhhhhhsshhhhhh
pse je ba pervers ti andej ne afganistan nga halli a nga qejfi,shkak se grate pellazge te kane qellu me fiksime fetare,e sjane kontenporane si ato te para 2000 vjeteve si Lena e Trojes s'asht faji jem.
une jam rob zoti e asaj listes shtoji edhe ate Ana Thathangjelon.
sa per demel une buken e gojes e nxjerr me pune te ndershme e jo me pijetore anti pellazge anti kombetare ilegale e pa licensa si ti.
i fute edhe nje zbethim me na marre me te mire pastaj.....zberthe kontenporane....
Gjithsej 287 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.