Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lojra zbavitëse (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=264)
-- lodhe trurin (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16405)

Postuar nga lule datë 05 Korrik 2011 - 23:07:

ça pret po thuje, t'hedh tjeter un

Nuk vjen ai jooooooooo ...

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 06 Korrik 2011 - 01:16:

E gjeta dhe une me duket

Postuar nga AngelDevil datë 06 Korrik 2011 - 02:01:

sot e kam shume te lodhur...dite tjeter

Postuar nga bruni22 datë 06 Korrik 2011 - 02:29:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
sot e kam shume te lodhur...dite tjeter

Anch'io

Postuar nga al74 datë 06 Korrik 2011 - 03:08:

Citim:
Po citoj ato që tha lule
ça pret po thuje, t'hedh tjeter un

Nuk vjen ai jooooooooo ...

meqe do hudhke tjeter hajt mo : fshatari merr dhine dhe e qet ne krah tjeter e kthehet. rrugen e dyte merr lakren dhe ne kthim merr dhine me vete. len dhine e merr ujkun dhe e kalon ke lakra ...rruges katert i shpohet varka ene iken per lesh...

Postuar nga lost_soul datë 06 Korrik 2011 - 08:38:

Dy persona ne qytete te ndryshme, kerkojne t'i dergojne letra sekrete njeri tjetrit.

Ekziston nje korrier qe ka nje kuti dhe qe te lejon t'i vendosesh drynin tend kutise.

Problemi eshte qe te dy personat ne fjale, nuk kane secili nga nje celes te te njejtit dry, ne menyre qe njeri ta mbyllte dhe tjetri ta hapte nga krahu tjeter. Ata te dy kane nga nje dry te vetin qe nuk e hap dot tjetri.

Si t'ia bejne qe te cojne letren sekrete, pa patur mundesi t'ia lexoje korrieri?

Postuar nga AngelDevil datë 06 Korrik 2011 - 13:21:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Dy persona ne qytete te ndryshme, kerkojne t'i dergojne letra sekrete njeri tjetrit.

Ekziston nje korrier qe ka nje kuti dhe qe te lejon t'i vendosesh drynin tend kutise.

Problemi eshte qe te dy personat ne fjale, nuk kane secili nga nje celes te te njejtit dry, ne menyre qe njeri ta mbyllte dhe tjetri ta hapte nga krahu tjeter. Ata te dy kane nga nje dry te vetin qe nuk e hap dot tjetri.

Si t'ia bejne qe te cojne letren sekrete, pa patur mundesi t'ia lexoje korrieri?

Pse lodhen me dryna ata te perdorin hotmail-in

Postuar nga kurt datë 06 Korrik 2011 - 14:18:

lost na trego se sdi ku tja filloj.
duhet petjeter kutija te hapet dhe te mbydhet vetem me te njejtin celes cdo here, dhe letra duhet patjeter te jete brenda ne kuti?
apo ka nodje trick tjeter qe mund ti punohet korrierit.
nuk jam kam haberrin po mos na turturo me, na trego

Postuar nga lost_soul datë 06 Korrik 2011 - 19:00:

Kurt, nuk ka asnje trick tjeter.
Letra duhet te futet ne kuti, dhe kutise i duhet von dryni qe mos ta lexoje korrieri.

Do e tregoj, po ja t'i japim pak kohe se mos e gjen nanjoni.

Postuar nga Katilesha datë 06 Korrik 2011 - 19:25:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul

Po a nuk kane fb a e-mail sms, cel ata te shkretit? Qenkan primitve

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 »
Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.