Forumi Horizont Gjithsej 28 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- C'mendoni per Facebook? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16956)

Postuar nga SmoKer datë 09 Janar 2010 - 23:41:

fb me i mire se forumihorizont

moderatore mos e fshini kete mesazh

Postuar nga AngelDevil datë 10 Janar 2010 - 00:37:

Smoke duhet me hap ndonje teme te tipit

Forums Vs. Facebook :p

une e perdor ne fakt sjam addicted mbas FB por te pakten kam lidhje me shoqerine ku pjesen me te madhe e kam jashte Shqiperise te pakten marr pjese ne menyre indirekte te jeta e tyre duke pare fotot e tyre ndonje koment ndonje urim apo 1 fjale te ngrohte kur ndihen keq.

Postuar nga SmoKer datë 10 Janar 2010 - 02:58:

nqs se do ishte myspace vs facebook do ishte me fair por ama ne fund fiton twitter

Postuar nga Deb* datë 10 Janar 2010 - 06:24:

Une ne fb kam qejf ato testet apo parashikimet e fallxhoreve. Ato me sjellin humorin. Luaj cik dhe ate restaurant Life. Jam bere biznesmene e shkelqyer.
Kush do me bej nje vizite ne restorant? E keni free hot dogun. Po me mbushet mendja te hap nje restorant timin.
Farmville se kam qejf. S'ja them hic per prashit, vadit. Te mjel lopet e dhite.

Postuar nga Roi datë 11 Janar 2010 - 06:13:

Dita dites me krijohet ideja se jam personi i vetem ne bote pa nje llogari ne FB !! Dhe sinqerisht ndihem goxha mire !!

Postuar nga Balerina datë 11 Janar 2010 - 10:01:

E ka bere miqesine me disa anetare te forumit me personale, me reale. Tani shkembejme dhe receta embelsirash. :p

Postuar nga kurt datë 11 Janar 2010 - 12:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Dita dites me krijohet ideja se jam personi i vetem ne bote pa nje llogari ne FB !! Dhe sinqerisht ndihem goxha mire !!
per kte te jesh mese i bindur qe sje i vetmi
same here:p

Postuar nga Lela_Dr datë 11 Janar 2010 - 15:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Balerina
E ka bere miqesine me disa anetare te forumit me personale, me reale. Tani shkembejme dhe receta embelsirash. :p

Edhe shume gjera te tjere, si aktivitete, momente te bukura te jetes, si dhe shume emocione.

Postuar nga ~Enigme~ datë 12 Janar 2010 - 03:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Une ne fb kam qejf ato testet apo parashikimet e fallxhoreve. Ato me sjellin humorin. Luaj cik dhe ate restaurant Life. Jam bere biznesmene e shkelqyer.
Kush do me bej nje vizite ne restorant? E keni free hot dogun. Po me mbushet mendja te hap nje restorant timin.

Shpresoj qe s'i poston per t'i pare gjith publiku . Booh sa acarohem kur gjysma e faqes per te mos thene e gjitha permban keto lloj aplikimesh qe flet ti Deb.

Faqe informative nuk eshte, po xhexh mer vesh ndonje te re te te njojtureve qe te interesojne mgjs nuk je ne kontakt dita-dites, apo ndonje aktivitet. Gjithsesi humbje kohe me nje fjale mgjs bej pjese...

Postuar nga Glaukus datë 12 Janar 2010 - 05:15:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

ku do shijonte ma shum nji dreke .... te restoranti jot apo te ferma ime ??

edhe un nuk ja thosha hiç po ke pa ti ............. ka fillu me m'pelqy me mjel lop e dhi , me ujit e me prashit ...

Gjithsej 28 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.