Forumi Horizont Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 »
Trego 176 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- Si e mendoni kete gje ...nuk eshte shaka !!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17204)

Postuar nga amor alucius datë 02 Gusht 2009 - 18:31:

Hajdaro, shkon i fut nje vize droge qe ne m'gjes ene vjen e na çan retinen me pyetje virgjerushesh. Sa rri ketu ik e zer ndonje femer (ose mashkull) e na ler rehat me traplliqet.

Postuar nga shelgu datë 02 Gusht 2009 - 18:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Jo Petter, nuk jam gay. Jo deri tani te pakten.
Por mund te them se kam neveri.
Ne rangun e neverive me peshtirosen me shume evangjelistet e amerikes qe shtiren sikur kane lidhje me zotin, sesa dy gay qe duan njeri tjetrin.
Disa nga fetaret ne fjale i gjen tek filmi "Bruno", teksa ndihmojne nje gay te konvertohet.  

Deri ketu e ishe shume mire fajtor. kaq mire  e ke sa ndjej vetem deshiren te perseris disa here te njejtin aprovim.

Fenomeni homo, nuk eshte as i ri dhe as i amerikes. Ka qene tere kohes dhe do te jete keshtu ne jete te jeteve-amin. 

Puna eshte qe te diskutohet: a eshte nje fenomen normal, konform ligjeve te biologjise? Pergjigja ime eshte: JO, femoneni homo eshte kunder ligjeve te biologjise, eshte kunder natyres ligjit themelor te natyres se njeriut (ligji i ruajtjes se vetvetes) dhe kunder ligjit te dyte per nga fuqia ne boten e gjalle, por qe tek njeriu merr prioritet: ligjit te ruajtjes se llojit.

Ne fushen sociale, fenomeni homo eshte nje perversitet. Ky lloj fenomeni e ka origjinen, gjithmone i pare nga ana sociale, tek libidio agresive, epshore.

Ky fenomen nuk mund te lidhet me dashurine, ne kuptimin e saj te paster, pra eshte thjesht seksual, epshor, per pasoje jo njerezor, por perseri biologjik.

Deshira seksuale anale, egziston tek te gjithe njerzit, qofshin keta gay, ose jo, lidhet me psikosomatizmin dhe "idin", por mbivendosja dhe presioni mbi te i ndjenjave, emocioneve, dhe perhere dhe sigurisht dashurise, e shuan dhe ben kete lloj terheqje inegzistente.

Atje ku keto virtyte humane jane te dobta, terheqja seksuale drejt anusit eshte e fuqishme dhe shpesh prioritare, gjithmone ne perpjestim te zhdrejte me ate qe e ben njeriun njeri, ndergjegjen.

Ndergjegja ne kete rast lidhet jo vetem ne instinktet, por edhe me boten e jashtme, familjen, traditen, edukaten, normat sociale, rrethin shoqeror dhe sa njeriu eshte pjesetar aktiv i tij.

Fenomeni i terheqjes anale nuk eshte vetem ndaj te njejtit sex por edhe ndaj seksit te kundert. ka mjaft cifte qe e praktikojne, ne menyre te vazhdueshme, per qellime praktike. Pasojat jane jo te mira sigurisht dhe semundjet e ndryshme lokale por edhe te tjera jane te shpeshta.

Nje femomen tjeter qe lihet pas dore eshte edhe lezbizmi.

Postuar nga agata datë 02 Gusht 2009 - 18:33:

Nuk e kuptoj pse ne shqiptaret kenaqemi kur ofendojme ose cenojme gjerat personale te njeri-tjetri...!

Pse nuk diskutojme, ne menyre te pergjithshme, rreth temes...?

Postuar nga Petter datë 02 Gusht 2009 - 18:36:

Amor, mos u trego kaq e ulet, se je dhe goce. E kuptoj qe ti je mesuar qe ste bie llafi ne toke, po te pakten trego pak edukate nq se sdi te debatosh.

Postuar nga shelgu datë 02 Gusht 2009 - 18:36:

Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Peter , rri njecik anash lol, se te moren perpara

Jo per gje po forumi pa horizont ka shume open minded people dhe eshte e veshtire te debatosh se te perpijne me gjithe rroba

Un kam pasur dhe kam mendimet e mia fikse dhe s'me pelqen ti hedh ketu se CEDRO me perpelin me debate dhe citime , Ohuuu do merem une jo 'keshtu jo ashtu'

Evisa, absolutisht gabim.

Une tallem ne temat qe jane per te tallur.     dhe asnjehere tek temat e tilla nuk fyej. Me gjej nje rast dhe une e qell koken tulle :p

Vec kesaj keshilloj Petron qe t emos beje pyetje personale ne nje teme te pergjithshme. Po te jete se ka kuriozitet, ka nje teme andej nga padogana.

Postuar nga shelgu datë 02 Gusht 2009 - 18:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Amor, mos u trego kaq e ulet, se je dhe goce. E kuptoj qe ti je mesuar qe ste bie llafi ne toke, po te pakten trego pak edukate nq se sdi te debatosh.

Ore mos ma shaj amorin se ke te besh me mua, degjove apo jo. Oj ky!

Postuar nga amor alucius datë 02 Gusht 2009 - 18:38:

Citim:

Po ik re, mbushu. Mbas asaj qe the po vjen e flet per edukate ketu?! Kjo ishte replika ime e fundit ne lidhje me personin tend. Mos shpenzo me energji.

Hajt shendet!

Postuar nga Petter datë 02 Gusht 2009 - 18:41:

, cfare thash moj amor? ti the nje shprehje te vjeter dhe e le ne mest, dhe un e vazhdova per mos ti humbur lezetin :p.

Be cool, girl, dhe qetsohu, mos e mer kaq vrullshem.

Hajde xhan xhan

Rofsh cedro, do e kem parasysh qe mos te pyes me se ketu qeka hallau na rruajt.

Postuar nga shelgu datë 02 Gusht 2009 - 18:43:

Citim:
, cfare thash moj amor? ti the nje shprehje te vjeter dhe e le ne mest, dhe un e vazhdova per mos ti humbur lezetin :p.

Be cool, girl, dhe qetsohu, mos e mer kaq vrullshem.

Hajde xhan xhan

Rofsh cedro, do e kem parasysh qe mos te pyes me se ketu qeka hallauna rruajt.

Ehe, u dogje me amorin te futi ke injorimi.

Mua vetem MP me dergon kur i mbushet mendja. Eshte trime laberia ajo.

Jo, ore mua pyetme, nuk te ndaloj, por tek temat e tjera. Kjo motra qe e ka hapur thote qe nuk eshte shaka dhe duhet te respektojme motrat.

Le qe ne llafosim ne MP Bthw ke ndermend te ma kerkosh?  :p

Hajde nga mejhonja se kan ardhur ca cingije sot.

Postuar nga Petter datë 02 Gusht 2009 - 18:47:

Jo cedro skam ndermend se me dukesh shum e/i dyshimte :lol:

Sthua shyqyr, se mu ngjit si.. cumcakizi :p

ja se po dal nga mejhonja, lol

Gjithsej 18 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 »
Trego 176 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.