Forumi Horizont Gjithsej 27 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 262 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- cfare do donit te ndodhte ne kto momente ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18161)

Postuar nga shelgu datë 15 Janar 2011 - 19:59:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*

Jam pa pretendime me beso. Nuk u bej naze lekeve.

Mm kerko tamam kur hap gojen se ku i dihet ndodhet qielli hapur dhe te ngelet merak pastaj

Postuar nga Ashley datë 15 Janar 2011 - 20:35:

Te binte bore)

Postuar nga BIONDIA datë 15 Janar 2011 - 20:39:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Lulja nuk kthehet me, dhe kjo eshte e sigurt, fola mbreme me te dhe ma konfirmoi qe sdo te kthehej!
Ajo i con te fala te gjitheve atyre qe e donin dhe do e marri malli shume per ata qe i qendruan afer!
Ju Faleminderit!

gibb meqe ti flet me te thuaji nga ana ime qe te kthehet Fleurit sepse jemi ne virtualitet dhe jo cdo gje qe thuhet shkruhet o cdo zenke o shprehje dashurie duhet marre seriozisht se vaj halli pastaj ne jeten reale car duhet te ndodhe i bie te behemi mish-mash .Ka keqkuptime zotesia qendron ti sqarosh dhe ti superosh ato pa acaruar nervat nese ajo ndihej mire ne forum ska pse te iki sepse si pelqen njeri apo tjetri anetar ehuuuuuuuuuuuuuuu sa ka ketu qe si pelqej e sme pèelqejne por cdo njeri ka vendin e vet dhe une kam vendin tim...

Fleur kthehu .

Postuar nga Ashley datë 15 Janar 2011 - 20:42:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

gibb meqe ti flet me te thuaji nga ana ime qe te kthehet Fleurit sepse jemi ne virtualitet dhe jo cdo gje qe thuhet shkruhet o cdo zenke o shprehje dashurie duhet marre seriozisht se vaj halli pastaj ne jeten reale car duhet te ndodhe i bie te behemi mish-mash .Ka keqkuptime zotesia qendron ti sqarosh dhe ti superosh ato pa acaruar nervat nese ajo ndihej mire ne forum ska pse te iki sepse si pelqen njeri apo tjetri anetar ehuuuuuuuuuuuuuuu sa ka ketu qe si pelqej e sme pèelqejne por cdo njeri ka vendin e vet dhe une kam vendin tim...

Fleur kthehu .

duhet te kthehet per ato njerez qe ka xhan dhe qe e kane xhan

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 15 Janar 2011 - 21:11:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Nooo, une jam vergin.

Te ndihmofte Zoti....

Postuar nga lezhjani-82 datë 15 Janar 2011 - 21:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Te ndihmofte Zoti....

kopjace...

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 15 Janar 2011 - 21:20:

Postuar nga shelgu datë 15 Janar 2011 - 23:27:

Citim:
Te ndihmofte Zoti....

Blasfemi.

Dua pjeshke.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 15 Janar 2011 - 23:34:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Blasfemi.

Nga ebraishtja dhe kjo?

Sikur te shtrohej tavolina vete tani..

Postuar nga BIONDIA datë 15 Janar 2011 - 23:42:

Citim:

Sikur te shtrohej tavolina vete tani..

rri amon se po vras mendjen car pjatash te ve ...

Gjithsej 27 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 262 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.