Forumi Horizont Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cfar mendimi keni per femrat qe i duan meshkujt e pasur? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18189)

Postuar nga Ashley datë 28 Dhjetor 2010 - 23:23:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Mendoj qe eshte mese normale qe nje femer ta doje mashkullin te pasur.
Problemi qendron kur nje femer pranon shkembimin e pasurise se tij me mungesen e cilesive te tjera qe ajo do te donte.

Tani eshte edhe ajo shprehja qe tenxherja do gjej kapakun e vet. Nje femer e ndrydhur, natyrisht qe impresionohet nga ndonje barkderr me benz dhe han berxolla gjithe diten dhe s'di te beje gje tjeter vetem te ulerase lokaleve ne celular. Nje femer me klas kuptohet qe do te kerkoje nje mashkull po ashtu me klas.

Postuar nga Deb* datë 29 Dhjetor 2010 - 02:03:

Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Edhe un i dua femrat e pasura.

Sa ambicioz qe je dhe ti?!

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 02:27:

Me duket se jam pergjigjur ketu.
Mire e kane ato po ishalla kane shans thuaj.

Postuar nga Erka datë 29 Dhjetor 2010 - 02:27:

mendim shume pozitiv kam

Postuar nga kurt datë 29 Dhjetor 2010 - 02:32:

se mos e cajn bythen ato femra cfar mendimi kam une apo ndonje varfanjak tjeter si une!!

Postuar nga Piktor datë 29 Dhjetor 2010 - 02:34:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
se mos e cajn bythen ato femra cfar mendimi kam une apo ndonje varfanjak tjeter si une!!
Do kesh lene ndonje dore te madhe ti.

Postuar nga amor alucius datë 29 Dhjetor 2010 - 02:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Do kesh lene ndonje dore te madhe ti.

Pata sonte per darke nje tjeter qe kishte lene nje dore te madhe; s'kishte oreks burri i botes dhe ishte zverdhur nga inati. Booh c'spektakel! Kam qeshur me vete.

Postuar nga lule datë 29 Dhjetor 2010 - 02:38:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti

c'est vrais !

Postuar nga kurt datë 29 Dhjetor 2010 - 03:39:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Pata sonte per darke nje tjeter qe kishte lene nje dore te madhe; s'kishte oreks burri i botes dhe ishte zverdhur nga inati. Booh c'spektakel! Kam qeshur me vete.

jo per zotin nuk kam lene asnje dore.
kam 13 vjet rrjesht cdo christmas kam hum jashtzakonisht me shume se cdo muaj tjeter te vitit. ne fillim te ktij thjetorit fillova humba shpejt diten e pare dhe mu kujtua qe ket vit po e marr pushim gjithe muajin.
dhe kte po bej akoma

une e kisha fjalen per disa goca that have only one mession in life.
kane zbuluar qe ua ka fal zoti nje parapnice te bukur, ftyr e gjoks, dhe kane ardhur ne konluzionin: why not cash-in on it?!
good for them, but these kind of girls have no substmence dhe me duken nje cop mish me dy sy. ka shume slavike lindore jokes te ktij lloji ne amerike.

po te citoj ty se e loxova shkrimin tend te pare qe me pelqeu shume.
eshte gje tjeter ajo qe thua ti.
edhe une si mashkull jashtzakisht noble but poor, nuk ja lyp doren kujt per martese, becasue i know i dont have much to afer, eccept a rockin sexy body

Postuar nga briseide datë 29 Dhjetor 2010 - 04:05:

Eshte dicka mese normale..

Gjithsej 50 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 493 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.