Forumi Horizont Gjithsej 112 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Gjeni keto Gjeagjeza.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2446)

Postuar nga i_pafajshem datë 14 Tetor 2003 - 03:53:

Akoma jo!

Me vjen keq Hirushe, eshte shume e thjeshte por dhe pak me " spec" per vajzat, do te doja qe mos ta gjente ndonje vajze, se do skuqesha pak.

Postuar nga hirushja datë 14 Tetor 2003 - 03:55:

atehere..

po e le fare sps nuk ma merr mendja qe do e gjej.

Postuar nga i_pafajshem datë 14 Tetor 2003 - 03:55:

Dhe nese ka mundesi me shpjegoni pak si mund te dergoj nje foto, sepse nuk po mundem.

Ju pershendes dhe ju falenderoj nese mundeni

Postuar nga atdheuyne datë 14 Tetor 2003 - 04:05:

ta them une..

Citim:
Po citoj ato që tha black_eagle001
Dhe nese ka mundesi me shpjegoni pak si mund te dergoj nje foto, sepse nuk po mundem.

Ju pershendes dhe ju falenderoj nese mundeni

ti thua qe nuk po mundohem, po ne se do te vesh photo atehere duhet te mundohesh.

megjithate futu, kur shkruan ndonjegje me poshte aty ku thote BROWSE dhe kur te dali "CHOSE FILE" ti duhet te klicosh aty ku e ke foton....psh.. tek 3,1/2 floopy, my documents, etc...dhe pastaj kliko "OPEN" the fotoja tende duhet qe te shkruaj disa gjera aty tek browse, dhe pastaj dergo masazhin tend dhe duhet te punoj.
provoje njeher hajd se do ta provoje dhe une qe te thash... te shikoj mos dal si gjeli pa pende.

Postuar nga atdheuyne datë 14 Tetor 2003 - 04:16:

e gjeta une..

blac-eagle...
1-nje bure duhet ti thote qe ajo eshte e bukur
ose
2- nje bur duhet ti thote "do martohesh me mua "
ose
nje bure duhet te perdori gjuhen me shume nga cja dha natyra
ose
3-nje bure duhet ti thote qe ajo eshte goca me e bukur, me e zgjuar, me e re, (po jo e pasur)
....vallai une do ti thosha ... hirushe..do martohesh me mua se me plase!

Postuar nga i_pafajshem datë 14 Tetor 2003 - 04:21:

Faleminderit

Faleminderit Atdheuyne, por e paska fajin fotoja, eshte shume e madhe per ne kete forum, e zvogelova , por prape nuk pranohet, megjithate faleminderit.
Sa per te paren nuk e keni gjetur akoma, me vjen keq, megjithese ti e gjete gjysmen ( persa i perket Hirushes ).

P.s Hirushe, nese ju bej te ndiheni keq, ma thoni , ju kerkoj ndjese nese eshte keshtu.

Postuar nga i_pafajshem datë 14 Tetor 2003 - 04:23:

O Atdheuyne!!!

Thashe nuk mundem, jo nuk dua te mundohem, megjithate ska nevoje te sqaroheni, e kuptova qe e keni lexuar gabim.

Me respekt

Postuar nga atdheuyne datë 14 Tetor 2003 - 04:25:

blac-..

mos e caj koken per hirushen...se nuk ma mer per terse mua ajo ...pastaj eshte i vetmi njeri ketu ne forum qe eshte gjithnje e kendeshme, dhe e gezuar..po me thuaj njecik ke gjysem gjeta une??

Postuar nga i_pafajshem datë 14 Tetor 2003 - 04:29:

Re: e gjeta une..

....vallai une do ti thosha ... hirushe..do martohesh me mua se me plase! [/B

Kjo eshte ajo qe gjete Atdheu yne, Per pjesen tjeter me vjen keq

Postuar nga atdheuyne datë 14 Tetor 2003 - 04:33:

Talking ore black-..

beja shaka une per ate mondohem nuk mundohem mos ma vur re.

pershendetje

Gjithsej 112 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 1112 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.