Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)
DEVOLLIUT
Per ty e kisha o derman pa te keq po mu duk sikur kishe pak ironi tek myzeqeja jo per ndonjegje por te kam dhe afer ketu ne angli
Re: DEVOLLIUT
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Per ty e kisha o derman pa te keq po mu duk sikur kishe pak ironi tek myzeqeja jo per ndonjegje por te kam dhe afer ketu ne angli
Citim:
Po citoj ato që tha Pogradecari89
POGRADECI
POGRADECI
POGRADECI
EDHE
POGRADECI
Te gjitha qytetet jane te bukura si yjet ne qiell po pogradeci eshte si ata shooting stars qe te mahnitin kur i shikon
ua harrova una
ELBASANI dhe i ka vdek nana ati muhabeti
PS: ne i gja shqiperia ka vende te bukra ne cdo qytet te shqipersi cdo qytet ka bukurin e vet
ciaoooo
Per mendimin tim qyteti me i bukur ne Shqiperi eshte Berati.
Bile i le shume pas qytetet tjere.
Kam qene vetem njehere ne Berat por jam mahnitur nga mrekullia qe ka bere njeriu.
Nga mrekullia qe ka bere natyra, e bukur eshte gjithe Shqiperise.
Si shpirt duket Vlora nga Kuzbabaja,
Sikur fluturon te duket vetja kur je ne qafen e Llogarase.
Nje perle duket Shkodra kur e shikon nga kalaja
.... e sa e sa qytete te tjere
po ti po pra ma tamam ashu e thash dhe una
CDO QYTET KA BUKURIN E VET KA LASHTESIN E VET
PERSHENDETJE
yesssss
pogradeciiiiiiiiiiiiiii
pogradeciiii is my amorja e dini juve lool
Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
ore ti Pogoo ylloooo po cdo njeri qytetin e vet do vej ne vend te par aman![]()
pershendetje
devollo myzeqiroo mir jeni ju.......................ore sa bukur do dali fieri ta mixesh me devollin cicke
![]()
Re: cili eshte vendi me i bukur ne shqiperi?
Citim:
Po citoj ato që tha Antik
kam nje pyetje per ju forumista:nuk me thoni kushe eshte per mendimin tuaj vendi me i bukur ne shqiperi.
per mua eshte dhermiu.
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Mejreme ri urt e mos ja fut si kali pelesne kemi nje derrrrrr apollonie ne fier po ti ca ke ne elbasan kombinatin :p pastaj ne kemi dhe detin seshte larg nje vrap gomari
po ti ca ke shkumbinin :p . Mos u merzit se do te llafosi dhe devolliu per nja ca dite kur te futet ne donje qender interneti andej nga devolli kur te arij
(bo bo ca do me nisi mua kjo kur ta lexoj kete )
kissssssssssssssssssssss
vendet me te bukura per mua jane , Shkodra kalaja dhe liqeni lart , ishulli i lezhes shum bukur , alpet tona me ate egersin e tyre tamam perfaqsimi i shpirtit tone ( megjithse une jam i bute se jam nga fusha) duresi , tirana , berati dhe gjirokastra me ate arkitektonik te jashtzakonshme qe kane , korca, pogradeci i pogradecares (megjithse aty skam qene
) tepelena me ato malet qe e rethojne (mahnitse) vlora me llogaran e saj , qeparoi dhe dhermiu bregdete te mrekullushme, dhe per ne fund le saranden vendlindjen e prinderve te mi me syrin e kalter , butrintin , ksamilin , atje jam sivjet per pushime dhe do ta bej te gjate ket vit
I love them oll...................by
Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.