Forumi Horizont Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)

Postuar nga myzeqari datë 18 Dhjetor 2004 - 18:26:

DEVOLLIUT

Per ty e kisha o derman pa te keq po mu duk sikur kishe pak ironi tek myzeqeja jo per ndonjegje por te kam dhe afer ketu ne angli

Postuar nga devolliu datë 18 Dhjetor 2004 - 18:50:

Re: DEVOLLIUT

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Per ty e kisha o derman pa te keq po mu duk sikur kishe pak ironi tek myzeqeja jo per ndonjegje por te kam dhe afer ketu ne angli

jo bre byrazer nuk kisha gje me ironi fare te thash edhe un mendimin tim te lire edhe te sinqerte
un per veten time nese do te shkoj me pushime vendi i pare qe o shkoj eshte devolli , atje eshte me bukur per mua e theksoj per mua
pastaj bukurit e vendit sic te thash skan te mbaruar po ne fillim ne devoll pushimet kam per ti shijiuar
respekte

Postuar nga ELba^GurL datë 05 Janar 2005 - 06:25:

Citim:
Po citoj ato që tha Pogradecari89
POGRADECI
POGRADECI
POGRADECI
EDHE
POGRADECI

Te gjitha qytetet jane te bukura si yjet ne qiell po pogradeci eshte si ata shooting stars qe te mahnitin kur i shikon

ore ti Pogoo ylloooo po cdo njeri qytetin e vet do vej ne vend te par aman

pershendetje

devollo myzeqiroo mir jeni ju .......................ore sa bukur do dali fieri ta mixesh me devollin cicke

Postuar nga ELba^GurL datë 05 Janar 2005 - 06:27:

ua harrova una

ELBASANI dhe i ka vdek nana ati muhabeti

PS: ne i gja shqiperia ka vende te bukra ne cdo qytet te shqipersi cdo qytet ka bukurin e vet

ciaoooo

Postuar nga shaban_qosja datë 07 Janar 2005 - 03:08:

Per mendimin tim qyteti me i bukur ne Shqiperi eshte Berati.
Bile i le shume pas qytetet tjere.
Kam qene vetem njehere ne Berat por jam mahnitur nga mrekullia qe ka bere njeriu.

Nga mrekullia qe ka bere natyra, e bukur eshte gjithe Shqiperise.
Si shpirt duket Vlora nga Kuzbabaja,
Sikur fluturon te duket vetja kur je ne qafen e Llogarase.
Nje perle duket Shkodra kur e shikon nga kalaja
.... e sa e sa qytete te tjere

Postuar nga ELba^GurL datë 07 Janar 2005 - 04:37:

po ti po pra ma tamam ashu e thash dhe una

CDO QYTET KA BUKURIN E VET KA LASHTESIN E VET
PERSHENDETJE

Postuar nga 100%PogradeCare datë 15 Janar 2005 - 19:22:

yesssss
pogradeciiiiiiiiiiiiiii
pogradeciiii is my amorja e dini juve lool

Postuar nga myzeqari datë 15 Janar 2005 - 20:56:

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL

ore ti Pogoo ylloooo po cdo njeri qytetin e vet do vej ne vend te par aman

pershendetje

devollo myzeqiroo mir jeni ju .......................ore sa bukur do dali fieri ta mixesh me devollin cicke

Mejreme ri urt e mos ja fut si kali peles ne kemi nje derrrrrr apollonie ne fier po ti ca ke ne elbasan kombinatin :p pastaj ne kemi dhe detin seshte larg nje vrap gomari po ti ca ke shkumbinin :p . Mos u merzit se do te llafosi dhe devolliu per nja ca dite kur te futet ne donje qender interneti andej nga devolli kur te arij (bo bo ca do me nisi mua kjo kur ta lexoj kete )
kissssssssssssssssssssss

vendet me te bukura per mua jane , Shkodra kalaja dhe liqeni lart , ishulli i lezhes shum bukur , alpet tona me ate egersin e tyre tamam perfaqsimi i shpirtit tone ( megjithse une jam i bute se jam nga fusha ) duresi , tirana , berati dhe gjirokastra me ate arkitektonik te jashtzakonshme qe kane , korca, pogradeci i pogradecares (megjithse aty skam qene ) tepelena me ato malet qe e rethojne (mahnitse) vlora me llogaran e saj , qeparoi dhe dhermiu bregdete te mrekullushme, dhe per ne fund le saranden vendlindjen e prinderve te mi me syrin e kalter , butrintin , ksamilin , atje jam sivjet per pushime dhe do ta bej te gjate ket vit

I love them oll...................by

Postuar nga eng_girl datë 15 Janar 2005 - 22:10:

Re: cili eshte vendi me i bukur ne shqiperi?

Citim:
Po citoj ato që tha Antik
kam nje pyetje per ju forumista:nuk me thoni kushe eshte per mendimin tuaj vendi me i bukur ne shqiperi.

per mua eshte dhermiu.

eshte pak veshtire te zgjedhesh mes larmise qe te ofron bregu i jonit,... qe nga vlora e deri ne sarande...

Postuar nga ELba^GurL datë 16 Janar 2005 - 07:22:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Mejreme ri urt e mos ja fut si kali peles ne kemi nje derrrrrr apollonie ne fier po ti ca ke ne elbasan kombinatin :p pastaj ne kemi dhe detin seshte larg nje vrap gomari po ti ca ke shkumbinin :p . Mos u merzit se do te llafosi dhe devolliu per nja ca dite kur te futet ne donje qender interneti andej nga devolli kur te arij (bo bo ca do me nisi mua kjo kur ta lexoj kete )
kissssssssssssssssssssss

vendet me te bukura per mua jane , Shkodra kalaja dhe liqeni lart , ishulli i lezhes shum bukur , alpet tona me ate egersin e tyre tamam perfaqsimi i shpirtit tone ( megjithse une jam i bute se jam nga fusha ) duresi , tirana , berati dhe gjirokastra me ate arkitektonik te jashtzakonshme qe kane , korca, pogradeci i pogradecares (megjithse aty skam qene ) tepelena me ato malet qe e rethojne (mahnitse) vlora me llogaran e saj , qeparoi dhe dhermiu bregdete te mrekullushme, dhe per ne fund le saranden vendlindjen e prinderve te mi me syrin e kalter , butrintin , ksamilin , atje jam sivjet per pushime dhe do ta bej te gjate ket vit

I love them oll...................by

ne te semes rrusho............. me te qeshme me te ngjeshmeek e shkrujt

BUKURIA E NJe QYTETIT nuk krahasohet sepse cdo QYTET ka BUKURIN e VET

dhe sa per ELBASANIN ka shum gjera qe ti zotrote nuk i di kshuqe.......... ato shakat me te ngjeshme te me qeshme shko thuja nai itjetre

ciaoooooooooooooooooo

un ve ne vend te PAR ELbasanin ......pastaj qytetet e tjera

I LOV ELBASANI and ya Got problem wit dat......ne te semen e semes vafshi

Gjithsej 39 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.