Forumi Horizont | Gjithsej 78 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)
Po si te mos jemi delikat neve.ne na bie te fiket kur ju shikojme,pale kur te filloni show.merre Egg per mua,pasi dua ta shijoj cdo gje deri ne piken e fundit,hihiiiii!vetem me minifund mos hajdeni se do futem vertete ne burg.
Hey eshte dimer tani....nuk lejohen veshje te tilla as per neve ..po as per ju..
Ne jemi te veshura trash dhe biles i kemi rrobat e hekurtaeshte e nevojshme kjo veshje per ne sepse eshte dhe pagjumesi,,ku i dihen pasojat
Mire qe e pranoni veten humbes
ne humbes,aspak.Po mire rroba hekuri vishni,por mos harroni te merrni celesat per te hequr rrobat se do humbsni.kete e keni ne xhep.
READY!!!
O roke po nuk eshte egg po E-C-G ESHTE AJO ME PRA QE TE BIJE NE TEREZI KUR IKEN PER SHISHTUFINE e kape apo jo !!! po megjithate mos u merzit se me vete do e marrim , qe te jemi te sigurta se ju kemi me kimet . Ej po ortaku jot ore ku iku me duket se i ra te fiket (already), ehe me duket se ngele vetem o roke si ...xha suloja ne mes te femrave..(kapedani )
me duket se humbe ,pa ti prere ato mustaqet ne ty s'rrime jo !
ps ...sa per minifund mos ki merak ,vetem mbaje veten ti pa ..................po filloj si vape aty i kemi marre masat ne se edhe nje cik manipulim lejohet apo jo !!!
E diaj moj bela qe e ka ecg por me ka shpetuar gishti.Ku eshte keni?Po rruhet qe te jete sa me i kendshem.Pas tij do rruhem edhe une.Apo te le pak mjeker.Une nuk kam frike,perkundrazi jam krenar qe do ndeshem vetem me femrat.Edhe ju do kenaqeni nga humbja qe do ju jap.Uh sa vape eshte......Ju i moret minifundet se filloi vapa!
Ready or not yet..:)
Ku jane Keni dhe White_angel......ti presim apo jo????????
HAJDE HAJDE SI U PRISH DYNJOJA .Kenit do ti japim 24 ore afat , ( peshtyj u tha ,) keni del jashte loje (skualifikohet ) keshtu qe edhe ti o roke mos u vono shume se dalim fitues ne dhe ngelni pa show pastaj ju rrofte e rrujtmja ...................hi hi hi hi
ps... avash se mos , pritesh ene pastaj si tja bejme ne ???
Hahahah Bela ti qenke me e rrezikshme..per bese na i bere per spital cunat.....paskan plage te renda
Jo ishallah per spital jo , po edhe sikur te jete ashtu i ke ti pastaj ne patronazh apo jo ! doctor !une behem ndihmesja jote prape qare i bie atyre , prape ne kurriz i kemi ,..............(not that they mind anyway).....hi hi hi lol bela !
Po nga jane pra...se nga spitali i nxorra se e mori vesh gjithe Amerika(ihihihih) ...dhe tani me duket jane futur nga frika ne strofken e tyre(hihihi)ose duhet te jene ne gjumin e dyte(une i kam syte kapsoll ..lool)
Gjithsej 78 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit » Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.