Forumi Horizont Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »
Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nje pyetje qe i intereson vajzave. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3296)

Postuar nga BETERRI datë 02 Qershor 2004 - 21:30:

Vlonjatja......

Jo moj xhan ,Jimy84 eshte nga Ushnja,ndersa per punen e "hotit"nuk besoj qe mund te ndahet ne krahina,te gjith shqiptaret jemi HOT,prandaj dhe na kane qejf te huajt neve,pastaj mvaret se ne cfare kuptimi"hot",ka njerez qe jane hot kur jane duke ngrene ,te tjeret kur ruajne bagetite,te tjeret kur flene.

Postuar nga volter datë 02 Qershor 2004 - 21:41:

Mire u shquajtem per "HOT", dhe pastaj ....
bye bye

Postuar nga jimmy84 datë 02 Qershor 2004 - 21:43:

Thumbs down

O Beterri, rrofsh qe ma the se do vdisja injorant, dhe nuk do e kisha marre vesh nga jam.

Vlonjatja2003 nuk jam nga Fieri jo. Lab puro me ke edhe mua

Postuar nga Klodel datë 02 Qershor 2004 - 21:47:

jimy edhe ti lab na dole
hahahahha olelele moj nena ime duhet krijuar lobi antilab :p na mbytet ore na mbytet hahahahah

un per vete s'kam asnje mendim per kete teme kur ta di do ua them

Postuar nga eliz datë 02 Qershor 2004 - 22:07:

Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani

Eh ke frike, gocat kane nevoje te digjem me kete lloje prafullime.

Pse kaq gabime ti?Apo e ke nga municionet.Nga vlora dhe ti ee?Edhe ti Jimmi?Tani s`me ngelet gje tjeter vecse te pranoj qe vlonjatet jane me te miret .Pershendetje te gjithe vlonjateve!

Postuar nga volter datë 02 Qershor 2004 - 22:15:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz

Pse kaq gabime ti?Apo e ke nga municionet.Nga vlora dhe ti ee?Edhe ti Jimmi?Tani s`me ngelet gje tjeter vecse te pranoj qe vlonjatet jane me te miret .Pershendetje te gjithe vlonjateve!

Eliz sa emer te bukur qe ke. Perse te dukem me gabime, apo perse te dukem laraman ne fjalime.... Sa çudi...
pershendetje bye bye

Postuar nga Dionis datë 02 Qershor 2004 - 22:28:

ahahahaha plloshtano, paske bere nje gabim... pendohu para eliz, ta paskan gjetur gabimin.. nuk te del per te keq./

Postuar nga eliz datë 02 Qershor 2004 - 22:46:

Hahaha Dionis mos me thuaj qe dhe ti jam vlonjat.Plloshtani falemnderit per komplimentat mbi emrin.Edhe mua me pelqen prandaj e zgjodha.Mos merr zjarr....Po perpiqem te te kuptoje.Peace.

Postuar nga jimmy84 datë 02 Qershor 2004 - 22:48:

Analiste, nga je ti se nuk te kam pyetur une? Ca i ke keto idera antilabe ti? Me degjo mua e keni lufte te humbur.

Eliz, te jesh lab nuk do te thote te jesh vlonjat.Mund te jsh gjirokastrit, tepelanas etj
Pershendetje te gjithe labëve dhe te antilabëve

Postuar nga Ai_qe_Ka_Inat datë 03 Qershor 2004 - 00:01:

Ssssssssssssss Te ishte e njejtja Pyetje per Cuna Do kishte lezet ?

Gjithsej 19 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »
Trego 187 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.