Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 »
Trego 107 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Teste Letersie (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=207)
-- Gjejeni kush i ka shkruar keto vargje.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3728)

Postuar nga BIONDIA datë 05 Prill 2011 - 21:28:

me leje kisha nje pyetje ...une po vargje popullore vihen ketu ...jo per gjo po me erdhi nje varg ne mendje dhe thashe ta vej ...mos u vini ne siklet stafi te me pergjigjeni ...

Postuar nga Fajtori datë 05 Prill 2011 - 22:57:

Po kur vargjet jane popullore si do i gjejne kush i ka shkrujt?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 05 Prill 2011 - 23:27:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Po mi po, t'sherbeva duke t'kujtu qe me mire sa t'grricesh me robt ter diten, boj naj lug gjell burrit e kalamonit

Sa perseritese qe je o Fleur, perfundon ne banalitet, si gjithmone.. nuk ke arme tjeter per t'u kunderpergjigjur? E kjo i bie te jete ajka qe i eshte larguar Shqiperise.. Zot na ruaj! Megjithate ngelesh e lezetshme ne llojin tend!

Kush e ka shkruar kete pjese:

.. Osservate con quanta previdenza la natura, madre del genere umano, ebbe cura di spargere ovunque un pizzico di follia. Infuse nell'uomo più passione che ragione perché fosse tutto meno triste, difficile, brutto, insipido, fastidioso. Se i mortali si guardassero da qualsiasi rapporto con la saggezza, la vecchiaia neppure ci sarebbe. Se solo fossero più fatui, allegri e dissennati godrebbero felici di un'eterna giovinezza. La vita umana non è altro che un gioco della Follia.

Postuar nga BIONDIA datë 06 Prill 2011 - 00:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

po ti perpiqu iher se ndoshta i gjen me te kerkuar gjindet stambolli jo nja dy rrjeshta.

Postuar nga AngelDevil datë 06 Prill 2011 - 00:17:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

(populli) lol

Postuar nga AngelDevil datë 06 Prill 2011 - 00:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

Kush e ka shkruar kete pjese:

.. Osservate con quanta previdenza la natura, madre del genere umano, ebbe cura di spargere ovunque un pizzico di follia. Infuse nell'uomo più passione che ragione perché fosse tutto meno triste, difficile, brutto, insipido, fastidioso. Se i mortali si guardassero da qualsiasi rapporto con la saggezza, la vecchiaia neppure ci sarebbe. Se solo fossero più fatui, allegri e dissennati godrebbero felici di un'eterna giovinezza. La vita umana non è altro che un gioco della Follia.

mse mse ta thom une lool

Postuar nga lule datë 06 Prill 2011 - 13:28:

Me largon, me afron
loz me mua, si te jem femia jot
me afron ,me ledhaton, me thua *je ajri im*
vjen zdukesh, si hije ne endrrat e mia
me shan,me puth , me thua je e imja perjetesisht

me ben te ndiehem si flutur,
e çdo gje duket kaq e bukur.

Gjejeni .

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 06 Prill 2011 - 13:34:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

mse mse ta thom une lool

ua vertete e njeh dhe ti? Sa po me habisin keto njohuri te perbashketa.. pa he njehere?

Postuar nga AngelDevil datë 06 Prill 2011 - 13:36:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

ua vertete e njeh dhe ti? Sa po me habisin keto njohuri te perbashketa.. pa he njehere?

Do te ta them si sot java me mire ta kesh si dhurate nga une

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 06 Prill 2011 - 13:38:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil

Do te ta them si sot java me mire ta kesh si dhurate nga une

Aha... po pse harxhohesh o Einxh..

Se me ve ne siklet keshtu, do me duhet te ta kthej me te njejten monedhe me pas

Gjithsej 11 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 »
Trego 107 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.