Forumi Horizont Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 »
Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)

Postuar nga AngelDevil datë 23 Qershor 2009 - 14:16:

pyetja ime per ju meshkuj si ja beni te keni 2-3 dashnore ne te njejten kohe ?

Postuar nga Glaukus datë 23 Qershor 2009 - 14:42:

te pares - shpirti
te dytes - zemra
te tretes - jeta ime
.......... tre numra tel . te ndryshem .
Ndarje te drejte kohe dhe energjie per secilen ( kuptohet ma te mires i jep nji dite extra )
:p
............. kaq per momentin

p.s. - a te iki un tani se po me pret e katerta ......

Postuar nga AngelDevil datë 23 Qershor 2009 - 14:45:

se kuptova mire pergjigjen po hajd se ma sqaron nga darka Glak

ik ik te fala beji te pestes

Postuar nga Agent Provocateur datë 23 Qershor 2009 - 16:55:

pse disa meshkuj i hane zanoret kur shkruajne, sidomos kam vene re qe e kane inatin me e me dy pika siper...

Postuar nga Roi datë 19 Korrik 2009 - 01:41:

Une per vete nga kjo pikpamje mundohem te jem sa me i sakte....

Postuar nga briseide datë 19 Korrik 2009 - 03:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
Pse fshihet nje mashkull...

I paskemi te gjithe trima forumistet!

Postuar nga Roi datë 20 Korrik 2009 - 03:03:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide

I paskemi te gjithe trima forumistet!

Bris ke dal nga tema me duket

Per mos te dal,mjafton te besh ndonje pyetje dhe trimi i rradhes me siguri qe do te perjigjet :p

Postuar nga briseide datë 20 Korrik 2009 - 03:40:

Mire pra.

Pse fshihet nje mashkull?

Postuar nga Roi datë 20 Korrik 2009 - 04:00:

Citim:
Mire pra.

Pse fshihet nje mashkull?

Hmm..tani fjala fshihet varet se cfare nenkupton ! Nese eshte zhdukur pergjithmone,apo thjesht ndoshta nuk eshte prezent si me pare !

Ne rastin e pare do thoja qe nje person nese zhduket dmth ka pas dicka...nje xhest kaq i forte me siguri do kete nje arsye te forte me vjen nder mend qe shprehje qe lexova para ca ditesh diku e cila mund ta shpjegoje me se miri ate qe dua te them " Ogni stroncatura non è che un atto di amore tradito "

Ne rastin e dyte do thoja qe ndoshta thjesht ka dhene me shume se c'ka marre, (pa kaluar ne situata si ajo siper,paksa shume romantiko-Shekspiriane ) dhe ndoshta ka vendos te ndryshoje disi..pra nese personi nuk eshte zhduk tamam,tregon qe thjesht ka nevoje te ndryshoje paksa ...!Pastaj varet nga situata ne situate...buuu...s'di c'te them me shume ...

Ti per cilin nga keto 2 raste e kisha llafin... ??

Postuar nga briseide datë 20 Korrik 2009 - 04:22:

Per asnjerin.Ishte pyetje ne pergjithesi.
E bukur fjalia ne italisht.

Postuar nga Roi datë 20 Korrik 2009 - 04:32:

Citim:
Per asnjerin.Ishte pyetje ne pergjithesi.
E bukur fjalia ne italisht.

Flm

Prape no questions....nejse,vajti dhe vone tani...jane gati per gjume trimat

Postuar nga briseide datë 20 Korrik 2009 - 04:39:

Varet nga fuso orario!

Meshkujt arrijne te dashurojne me teper se te deshirojne?

Postuar nga Roi datë 20 Korrik 2009 - 04:47:

Citim:
Varet nga fuso orario!

Po ndryshoj pyetjen se ishte pak personale :p

Hmmm cik vone vertet per te fuso-s -1,por meqe pyetja s'kerkon shtrydhje truri (si ajo e tipit me lart ) po pergjigjem !
Them se po,edhe se s'do rri shume,ne kuptimin qe per mua qe jam mesuar te rri nje muaj te mire tani me duken pak ato 2 jave

Postuar nga briseide datë 20 Korrik 2009 - 04:53:

Gezoji dhe ato dy jave se une do rri dy dite! :p
Ne Vlore gjithnje?

Postuar nga Roi datë 20 Korrik 2009 - 04:53:

Citim:
Varet nga fuso orario!

Aha ...me sa shoh qenke edhe ti vete konfuze ....ben pyetje dhe i ndryshon sipas oreksit ! Ndoshta faji i fuso orario-s ....
Un per vete jam cik pergjumesh e kesaj pyetje e kam cik te veshtire ti pergjigjem,te pakten sot jo :p

Nese ka ndonje trim me fuso me te pershtashem,qe te jete me ne forem dmth,le te pergjigjet !

Un per vete po perdor ate shprehjen qe perdoret shpesh kur luhet poker ...Passss !!!

Postuar nga Roi datë 20 Korrik 2009 - 04:58:

Citim:
Gezoji dhe ato dy jave se une do rri dy dite! :p
Ne Vlore gjithnje?

Jo kesaj rradhe them te iki ne Fier, ne Seman :p Thone qe nafta nuk e mposht me detin ne sasi si dikur,kshu qe me duket vendi ideal per pushime
Nese me del ndonje fundjave e lire,them te iki te marr ca rreze edhe buze Lanes,thone qe Edi Rama bashke me Shalsin,kane bere nje pune kolosale,tashme eshte aq paster sa mund edhe te lahesh

Postuar nga briseide datë 20 Korrik 2009 - 05:04:

Kjo eshte tradheti! :p

Hajt pra,pushime te mbara!

A te vjen gjume? :p

Postuar nga Roi datë 20 Korrik 2009 - 05:14:

Citim:
Kjo eshte tradheti! :p

Hajt pra,pushime te mbara!

A te vjen gjume? :p

Po me vjen,ika,ciao

Ps.ik fli dhe ti,jo per gje por te shoh paksa konfuze,ndoshta je paksa...si i thone....ah po insonne !! Gjumi me siguri qe ti qarteson me shume gjerat dite e re kismet i ri thone ...!

Une ika,too much gjum tenajt

Postuar nga briseide datë 20 Korrik 2009 - 05:20:

Gjumi eshte vetem i domosdoshem,nuk te ndihmon per asgje,nese ke nevoje natyrisht!

Naten.

Postuar nga Tulipani datë 20 Korrik 2009 - 19:57:

Bris shume e veshtire pyetja jote, s'eshte pergjigj njeri :p

Postuar nga Fajtori datë 20 Korrik 2009 - 20:11:

Citim:

Besoj se mundet, por femrat nuk e duan kete...

Preferojne te deshirohen me shume...

Postuar nga Roi datë 20 Korrik 2009 - 20:23:

Citim:

Meqe sot jam me ne forem se dje qe isha pergjumsh po pergjigjem ! Aq me shume qe ketu femrat feminste e te emancipuara po shtohen e po na bejne cik presion

Tani... nese do hiqnim personazhe mesjetare jo ekzistues ne te vertet,por te marre nga bota e librave,si Romeon e famshem apo Verterin e shkret, restoja e meshkujve e gjejne veten me siguri tek e dyta,pra me shume deshirojne sesa dashurojne ! Eshte dhe humane,mos u trembni se s'po them ndonje herezi pra do thoja qe jo,nuk dashurojne me teper se te deshirojne ! Te pakten nese marrim nje hark kohor jo shume te shkurter e jo te marrim nje moment te caktuar,sic mund te jete fillimi i nje historije,apo edhe mezi (por me shume jooo )

Eshte ceshtje instikti, hormonesh, etj etj,por tashme dihen gjerat si fuksionojne !
Mendoj se kush do thoshte te kunderten do ishte shume hipokrit ! Dhe kete e them me plot goje duke qene qe un per vete s'jam as ndonje manjak seksual e as ndonje maskilist i semure ! Eshte cdo natyrale kam pershtypjen !

Tani s'dua te them qe s'mund te ndodhi qe nje person te dashuroje dhe te deshiroje te njejtin person Ndodh,dhe kur ndodh eshte vertet gje e bukur,si neper filma... (ah meqe rra llafi, e keni parasysh ate skenen e Titanikut, me ata te dy tek anija,ajo para ai mbrapa, qe u dukej sikur po fluturonin..." Ohhh Jack.. i'm flying :p )
Jane gjera qe edhe ndodhin,shpresoj jo vetem neper filma

Postuar nga briseide datë 21 Korrik 2009 - 02:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori

Besoj se mundet, por femrat nuk e duan kete...

Preferojne te deshirohen me shume...

Oh

Ok,pra,e kthejme keshtu: Fakti qe femrat dashkan me teper te deshirohen i shtyn meshkujt te dashurojne me pak?

Postuar nga briseide datë 21 Korrik 2009 - 02:26:

Citim:
Po citoj ato që tha Roi

Jo,nuk dashurojne me teper se te deshirojne ! Te pakten nese marrim nje hark kohor jo shume te shkurter e jo te marrim nje moment te caktuar,sic mund te jete fillimi i nje historije,apo edhe mezi (por me shume jooo )

Eshte ceshtje instikti, hormonesh, etj etj,por tashme dihen gjerat si fuksionojne !
Mendoj se kush do thoshte te kunderten do ishte shume hipokrit ! Dhe kete e them me plot goje duke qene qe un per vete s'jam as ndonje manjak seksual e as ndonje maskilist i semure ! Eshte cdo natyrale kam pershtypjen !

Tani s'dua te them qe s'mund te ndodhi qe nje person te dashuroje dhe te deshiroje te njejtin person Ndodh,dhe kur ndodh eshte vertet gje e bukur,si neper filma...

Secili per vete atehere?!

Postuar nga Roi datë 21 Korrik 2009 - 02:43:

Citim:

Secili per vete atehere?!

S'me paske kuptuar me sa shoh...s'doja te thosha ate ! sa inat me paska ik tere ai shkrim i gjate kot...

Postuar nga briseide datë 21 Korrik 2009 - 02:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Roi

S'me paske kuptuar me sa shoh...s'doja te thosha ate ! sa inat me paska ik tere ai shkrim i gjate kot...

Ne nje linje jemi.
Besoj se meshkujt vjen nje moment e nuk e rruajne me nese nuk ke nje baze te forte dashurie.Nejse merre si te duash pyetjen time ,jane labirinte keto qe s'ua dal dot as une!

Postuar nga Mon Cherry datë 21 Korrik 2009 - 02:57:

Citim:

Ne nje linje jemi.
Besoj se meshkujt vjen nje moment e nuk e rruajne me nese nuk ke nje baze te forte dashurie.Nejse merre si te duash pyetjen time ,jane labirinte keto qe s'ua dal dot as une!

ruajne apo rruajne? hahahahaa

rrofte fantazia

Postuar nga briseide datë 21 Korrik 2009 - 03:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry

rrofte fantazia

E kujt?

Rr anyway

Postuar nga Mon Cherry datë 21 Korrik 2009 - 03:08:

me rr anyway behen si majmune mi fantazia e meshkujve pra apo su drejtohet atyre tema

Postuar nga Roi datë 21 Korrik 2009 - 03:11:

Citim:

Ne nje linje jemi.

Hmmm,s'jam shume dakort,nejse si gjithmone cdo gje varet nga pikpamjet,nga kontesti e nga eksperiencat personale !
Un per vete do thoja qe femrat jane goxha te zotat te bejne viktimat...Jo gjithmone eshte faji i meshkujve

Postuar nga briseide datë 21 Korrik 2009 - 03:12:

Citim:
me rr anyway behen si majmune mi

Ja qe rr u shkon me shume.

Postuar nga Deb* datë 21 Korrik 2009 - 03:18:

Pse meshkujt dashurojne femrat e hedhura ne tip, por kur i marrin per grua duan qe ato te behen serioze?! Fundja nuk ishte tipi i saj qe e beri ta dashuroj, apo thjesht paraqitja?!

Postuar nga Petter datë 21 Korrik 2009 - 03:54:

Ne kete rast mund te thuash te dyja, dhe paraqitja dhe tipi perhedhur i tyre mund ta bej nje mashkull ti/ta dashuroj. Kur meshkujt kan ato lloj kerkesash per ndryshim personaliteti te femrat qe kan ne krah, mendoj se ajo gje vjen si shkak i pasigurise qe meshkujt kan ke femra qe kane te dashur, fejuar apo martuar. Keto lloj lidhjesh spara zgjasin shume.

Postuar nga shelgu datë 21 Korrik 2009 - 06:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Pse meshkujt dashurojne femrat e hedhura ne tip, por kur i marrin per grua duan qe ato te behen serioze?! Fundja nuk ishte tipi i saj qe e beri ta dashuroj, apo thjesht paraqitja?!

Ja kshu posi.

Postuar nga Deb* datë 21 Korrik 2009 - 17:48:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Ja kshu posi.

Cedrus cik me gjate po deshe. Si kshu?!

Postuar nga Mon Cherry datë 21 Korrik 2009 - 22:53:

Citim:

Ja qe rr u shkon me shume.

u shkon u shkon po halli ta mbajne

Postuar nga briseide datë 21 Korrik 2009 - 22:54:

Citim:

u shkon u shkon po halli ta mbajne

Nga nje Rr ne tjetren!

Pyetjen e fundit e beri Debora.

Postuar nga Mon Cherry datë 21 Korrik 2009 - 23:02:

hahaahaha po po ashtu

Postuar nga Deb* datë 07 Tetor 2009 - 19:27:

Me ka bere pershtypje dicka te meshkujt kur jane ne shoqeri te nje femre tjeter. Kur e puthin femren qe kane ne krahe do i hedhin syte njehere perreth, mundesisht te ndonje femer, sikur do te bindet qe po e shikon cfare po ben. Femra eshte e perqendruar e tera te puthja, mundesisht e ul koken te mos e shikoj njeri.

Po pres nje pergjigje te sinqerte nga meshkujt.  

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Tetor 2009 - 20:16:

Citim:
Me ka bere pershtypje dicka te meshkujt kur jane ne shoqeri te nje femre tjeter. Kur e puthin femren qe kane ne krahe do i hedhin syte njehere perreth, mundesisht te ndonje femer, sikur do te bindet qe po e shikon cfare po ben. Femra eshte e perqendruar e tera te puthja, mundesisht e ul koken te mos e shikoj njeri.

Po pres nje pergjigje te sinqerte nga meshkujt.  

Pergjigja ime e sinqerte do ishte ........... "What the hell are you talking about" ???????????
Perpiqu te mos shoqerohesh me kalamaj .......... po me Meshkuj ................ :aha :aha

Postuar nga Deb* datë 07 Tetor 2009 - 20:28:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Pergjigja ime e sinqerte do ishte ........... "What the hell are you talking about" ???????????
Perpiqu te mos shoqerohesh me kalamaj .......... po me Meshkuj ................ :aha :aha

Kete e kam vene re te ciftet e tjera tull, jo te vetja. Konkretisht para nja dy diteve njeri puthi gruan ne nje McDonalds, dhe i hodhi syte nga ..... Rastesisht me vajti shikimi tek ata meqe i kisha perballe.
Me nje fjale turll vetem kalamajt e bejne nje veprim te till, jo vetem nga mosha, por kalamaj dhe nga mendja.:p

Postuar nga Deb* datë 07 Tetor 2009 - 20:30:

...............

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Tetor 2009 - 20:43:

Citim:

Me nje fjale turll vetem kalamajt e bejne nje veprim te till, jo vetem nga mosha, por kalamaj dhe nga mendja.:p

Atehere specifiko audiencen te ciles i adreson pyetjen .................

Postuar nga Deb* datë 07 Tetor 2009 - 20:48:

Citim:

Atehere specifiko audiencen te ciles i adreson pyetjen .................

Audienca jane meshkujt e forumit pa dallim moshe feje apo krahine. :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 07 Tetor 2009 - 20:50:

Citim:

Audienca jane meshkujt e forumit pa dallim moshe feje apo krahine. :p

Ta ha mendja se Cedrus e ben nje pune te tille????????? ................

Postuar nga Deb* datë 07 Tetor 2009 - 20:54:

Citim:

Ta ha mendja se Cedrus e ben nje pune te tille????????? ................

Varet rolin e kujt luan te vajzes apo te djalit.  

Une akoma kam ngelur tek enigma e gjinise se cedrus.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 26 Prill 2010 - 18:39:

Me te vertete na konsideroni 'seks i dobet'? Pse?

Postuar nga Fajtori datë 26 Prill 2010 - 18:45:

I dobet? Marshalla, ça i dobet. Nuk themi kot "derr p..."

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 26 Prill 2010 - 18:50:

Citim:
I dobet? Marshalla, ça i dobet. Nuk themi kot "derr p..."

Postuar nga AngelDevil datë 26 Prill 2010 - 18:50:

Citim:
Nuk themi kot "derr p..."

derr pjeshke deshe me thon ahhh u prish e ky ... u shtuan rrugacet

Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 »
Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.