Forumi Horizont | Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Femrat pyesin.. Meshkujt pergjigjen.. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12273)
pyetja ime per ju meshkuj si ja beni te keni 2-3 dashnore ne te njejten kohe ?
te pares - shpirti
te dytes - zemra
te tretes - jeta ime
.......... tre numra tel . te ndryshem .
Ndarje te drejte kohe dhe energjie per secilen ( kuptohet ma te mires i jep nji dite extra ) :p
............. kaq per momentin
p.s. - a te iki un tani se po me pret e katerta ...... :p
se kuptova mire pergjigjen po hajd se ma sqaron nga darka Glak
ik ik te fala beji te pestes
pse disa meshkuj i hane zanoret kur shkruajne, sidomos kam vene re qe e kane inatin me e me dy pika siper...
Une per vete nga kjo pikpamje mundohem te jem sa me i sakte....
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
Pse fshihet nje mashkull...
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
I paskemi te gjithe trima forumistet!![]()
Mire pra.
Pse fshihet nje mashkull?
Citim:
Mire pra.
Pse fshihet nje mashkull?![]()
Per asnjerin.Ishte pyetje ne pergjithesi.
E bukur fjalia ne italisht.
Citim:
Per asnjerin.Ishte pyetje ne pergjithesi.
E bukur fjalia ne italisht.
Varet nga fuso orario!
Meshkujt arrijne te dashurojne me teper se te deshirojne?
Citim:
Varet nga fuso orario!
Po ndryshoj pyetjen se ishte pak personale :p
Gezoji dhe ato dy jave se une do rri dy dite! :p
Ne Vlore gjithnje?
Citim:
Varet nga fuso orario!
Citim:
Gezoji dhe ato dy jave se une do rri dy dite! :p
Ne Vlore gjithnje?![]()
Kjo eshte tradheti! :p
Hajt pra,pushime te mbara!
A te vjen gjume? :p
Citim:
Kjo eshte tradheti! :p
Hajt pra,pushime te mbara!
A te vjen gjume? :p![]()
Gjumi eshte vetem i domosdoshem,nuk te ndihmon per asgje,nese ke nevoje natyrisht!
Naten.
Bris shume e veshtire pyetja jote, s'eshte pergjigj njeri :p
Citim:
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Besoj se mundet, por femrat nuk e duan kete...
Preferojne te deshirohen me shume...
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Jo,nuk dashurojne me teper se te deshirojne ! Te pakten nese marrim nje hark kohor jo shume te shkurter e jo te marrim nje moment te caktuar,sic mund te jete fillimi i nje historije,apo edhe mezi (por me shume jooo)
Eshte ceshtje instikti, hormonesh, etj etj,por tashme dihen gjerat si fuksionojne !
Mendoj se kush do thoshte te kunderten do ishte shume hipokrit ! Dhe kete e them me plot goje duke qene qe un per vete s'jam as ndonje manjak seksual e as ndonje maskilist i semure ! Eshte cdo natyrale kam pershtypjen !
Tani s'dua te them qe s'mund te ndodhi qe nje person te dashuroje dhe te deshiroje te njejtin personNdodh,dhe kur ndodh eshte vertet gje e bukur,si neper filma...
Citim:
Secili per vete atehere?!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
S'me paske kuptuar me sa shoh...s'doja te thosha ate ! sa inat me paska ik tere ai shkrim i gjate kot...
Citim:
Ne nje linje jemi.
Besoj se meshkujt vjen nje moment e nuk e rruajne me nese nuk ke nje baze te forte dashurie.Nejse merre si te duash pyetjen time,jane labirinte keto qe s'ua dal dot as une!
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Mon Cherry
rrofte fantazia
me rr anyway behen si majmune mi fantazia e meshkujve pra apo su drejtohet atyre tema
Citim:
Ne nje linje jemi.
Besoj se meshkujt vjen nje moment e nuk e rruajne me nese nuk ke nje baze te forte dashurie.Nejse merre si te duash pyetjen time,jane labirinte keto qe s'ua dal dot as une!
![]()
Citim:
me rr anyway behen si majmune mi
Pse meshkujt dashurojne femrat e hedhura ne tip, por kur i marrin per grua duan qe ato te behen serioze?! Fundja nuk ishte tipi i saj qe e beri ta dashuroj, apo thjesht paraqitja?!
Ne kete rast mund te thuash te dyja, dhe paraqitja dhe tipi perhedhur i tyre mund ta bej nje mashkull ti/ta dashuroj. Kur meshkujt kan ato lloj kerkesash per ndryshim personaliteti te femrat qe kan ne krah, mendoj se ajo gje vjen si shkak i pasigurise qe meshkujt kan ke femra qe kane te dashur, fejuar apo martuar. Keto lloj lidhjesh spara zgjasin shume.
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Pse meshkujt dashurojne femrat e hedhura ne tip, por kur i marrin per grua duan qe ato te behen serioze?! Fundja nuk ishte tipi i saj qe e beri ta dashuroj, apo thjesht paraqitja?!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ja kshu posi.
Citim:
Ja qe rr u shkon me shume.![]()
Citim:
u shkon u shkon po halli ta mbajne
hahaahaha po po ashtu
Me ka bere pershtypje dicka te meshkujt kur jane ne shoqeri te nje femre tjeter. Kur e puthin femren qe kane ne krahe do i hedhin syte njehere perreth, mundesisht te ndonje femer, sikur do te bindet qe po e shikon cfare po ben. Femra eshte e perqendruar e tera te puthja, mundesisht e ul koken te mos e shikoj njeri.
Po pres nje pergjigje te sinqerte nga meshkujt.
Citim:
Me ka bere pershtypje dicka te meshkujt kur jane ne shoqeri te nje femre tjeter. Kur e puthin femren qe kane ne krahe do i hedhin syte njehere perreth, mundesisht te ndonje femer, sikur do te bindet qe po e shikon cfare po ben. Femra eshte e perqendruar e tera te puthja, mundesisht e ul koken te mos e shikoj njeri.
Po pres nje pergjigje te sinqerte nga meshkujt.![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Pergjigja ime e sinqerte do ishte ........... "What the hell are you talking about" ???????????
Perpiqu te mos shoqerohesh me kalamaj .......... po me Meshkuj ................ :aha :aha
...............
Citim:
Me nje fjale turll vetem kalamajt e bejne nje veprim te till, jo vetem nga mosha, por kalamaj dhe nga mendja.:p
Citim:
Atehere specifiko audiencen te ciles i adreson pyetjen .................![]()
![]()
Citim:
Audienca jane meshkujt e forumit pa dallim moshe feje apo krahine. :p
Citim:
Ta ha mendja se Cedrus e ben nje pune te tille????????? ................![]()
![]()
Me te vertete na konsideroni 'seks i dobet'? Pse?
I dobet? Marshalla, ça i dobet. Nuk themi kot "derr p..."
Citim:
I dobet? Marshalla, ça i dobet. Nuk themi kot "derr p..."
Citim:
Nuk themi kot "derr p..."
Gjithsej 16 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 » Trego 790 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.