Forumi Horizont Gjithsej 75 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18332)

Postuar nga Eria datë 03 Maj 2011 - 23:45:

Çudi e madhe!

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 04 Maj 2011 - 00:00:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Çudi e madhe!

Kush vdiq?

Postuar nga BIONDIA datë 04 Maj 2011 - 00:07:

M.C ndeshje e bukur .

Postuar nga Eria datë 04 Maj 2011 - 00:10:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Kush vdiq?

Do e vras unë!

Postuar nga bruni22 datë 04 Maj 2011 - 00:12:

Citim:

S'e kam provuar ndonjehere, po do perpiqem.

Ce sempre una seconda volta "thon ktej ka nahija ime"

....mmmmm

Postuar nga BIONDIA datë 04 Maj 2011 - 00:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Do e vras unë!

mire ben se del ma shpejt nga burgu me vra nje njeri sesa me vjedh nje molle

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 04 Maj 2011 - 00:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Do e vras unë!

Nuk di pse s'te marr dot seriozisht, sa cudi!

M.C. ...mmmmm

Postuar nga al74 datë 04 Maj 2011 - 00:35:

ku reali , ku?

Postuar nga BIONDIA datë 04 Maj 2011 - 00:46:

kemi dhe 45 minuta te shofim e veshtire por jo e pamundur ...car shiu po bien atje prit kur te na vije dhe ketu ...

Postuar nga Eria datë 04 Maj 2011 - 01:41:

Citim:

Nuk di pse s'te marr dot seriozisht, sa cudi!

M.C. ...mmmmm

Shtrigë!

MC. Tu prit nje mendim hmmm

Postuar nga al74 datë 04 Maj 2011 - 01:44:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
kemi dhe 45 minuta te shofim e veshtire por jo e pamundur ...car shiu po bien atje prit kur te na vije dhe ketu ...

vitin tjeter nashti se finalja iku

...nuk le me te shofin thelle , kaq ta bojn synin.

Postuar nga kurt datë 04 Maj 2011 - 02:44:

vdkeja e bin laden-it ishte massive news. kjo eshte ne fakt one fascinating story. ne sensin e gangstjerdhekut ky ishte gangstjeri i te gjitha koherave, qe individualisht, ka fituar friken dhe rrespektin e cdo burri shteti ne bote, edhe simatine e shume femrave ne perendim, se e padiskutueshme qe po, ne lindje:p

Postuar nga AngelDevil datë 04 Maj 2011 - 02:53:

Dhe sa te sigurt jemi qe ishte Bin Laden i vertete ai qe vdiq eee

Postuar nga lule datë 04 Maj 2011 - 02:56:

Me ne fund ne shpi ..

Postuar nga kurt datë 04 Maj 2011 - 03:57:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Dhe sa te sigurt jemi qe ishte Bin Laden i vertete ai qe vdiq eee
spekulimet nuk dyshohet qe do vijn e shtohen me kalimin e kohes, por is a done deal them une:p

Postuar nga kurt datë 04 Maj 2011 - 04:04:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Me ne fund ne shpi ..
ku ishe ti lule?! se mos ishe gje ne ate missionin me forcat speciale qe eliminiuan bin laden! se ky misteri jot sjedh dyshime Lool

Postuar nga lorie datë 04 Maj 2011 - 09:24:

Operacion 4 vjecar kjo e Bin Ladenit

por levdatat i merr Obama......hmm!

Postuar nga RAIMONDI datë 04 Maj 2011 - 09:31:

Re: Operacion 4 vjecar kjo e Bin Ladenit

Citim:
Po citoj ato që tha lorie

Jo moj ca nuk ishte 4 vjet --Para nje viti Obama dha urdher qe te fokusoheshin vetem tek kapja e Bin Laden ------- Dhe obama beri ne ket emenmyre levizje shume inteligjente qe e focusoi cdo gje tek Bin Laden
Dhe para disa mujash Obama ka bere disa mbledhje ,nja 5 mbledhje vetem per kete problem qe te fokusoheshin ne Pakistan --pasi moren sinjarlin nga ai Korieri

Dhe Obama u tregua perseri i mprehte dhe i shpejte , jurdha urdher qe --shkoni dhe kapeni ose vriteni --Pa lajmeruar fare Pakistanin

--Kete levizje befasuese te Obames te gjithee quajten shume te guximshme dhe me rrezik --Por ndryshe Bin Laden nuk kapej

---Pra e gjithe merita per kapjen e Bin Laden eshte vetem e OBAMES
Ai u tergua tamam Inteligjent ne drjetim dhe i disiplinuar ,

--Ai nuk e humbi kohen qe te merrej me Afganistanin dhe me ushtrine --JO.
Obama u morr vetem me CIA0-n, per ta kapur Bin Laden .Dhe ja harriti

Postuar nga RAIMONDI datë 04 Maj 2011 - 09:37:

Citim:

Kush vdiq?

ky imi Sa gomare femer ,ben pyetje me zarar ...

Postuar nga kurt datë 04 Maj 2011 - 09:51:

Re: Operacion 4 vjecar kjo e Bin Ladenit

Citim:
lorie ti je republicane me siguri?!, se nuk ka kristian ne amerike qe eshte demokrat pak shume fare ne krahasim:d

obama u tregua taman son of a gun smart ass ne kuptimin e mire te fjales.
i beri republikanet te turperojn veten tash dy tre muaj duke besuar idiotdheqet e donald trump qe obama nuk eshte i lindur ne USA dhe me ne fund ua tregoj certifikaten e lindjes ua mbylli gojen
tjetra dhe me e madhja ishte kjo e bin laden, qe nuk i besohej kujt, dhe pikerisht per kte eshte kritikuar obama qe nuk eshte tough president kunder terroristave.
une perseri nuk jam pro obama ngaqe ka shume shoke lobbista serb por qe u tregua smart eshte e padiskutueshme.

operacioni i bin laden kishte edhe aspionin ta bombartosin nga lart me 52 bomber me zero rrezik vdekjesh nga pala amereikane, dhe ne ket gjendje kritikuese dhe dyshuese qe ishte obama ne syte e publikut amreikan, ishte nje vendim guximtar dhe arsyetimi i tij te mos perdorte bombartim se do rrezikonte jete te pafajshme, e ben obamen njeri te pjekur and wise.
edhe menyra se si tregon rrespekt per fene myslimane, tregon qe ka nje ide shume me te bukur per paqe se sa shum e kristian te devotshem ktu qe dojn holy war/lufte fetare

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 04 Maj 2011 - 11:09:

Te te rroje kosherja thuaj, se bletet duket qe kane marre arratine me kohe! -.-"

Postuar nga Eria datë 04 Maj 2011 - 14:47:

Dua te rri ne shtepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Postuar nga BIONDIA datë 04 Maj 2011 - 21:02:

M.C E ka mire Pirrua cdo gje me orar o bo imen ...

Postuar nga lorie datë 05 Maj 2011 - 02:00:

Re: Re: Operacion 4 vjecar kjo e Bin Ladenit

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
lorie ti je republicane me siguri?!, se nuk ka kristian ne amerike qe eshte demokrat pak shume fare ne krahasim:d

obama u tregua taman son of a gun smart ass ne kuptimin e mire te fjales.
i beri republikanet te turperojn veten tash dy tre muaj duke besuar idiotdheqet e donald trump qe obama nuk eshte i lindur ne USA dhe me ne fund ua tregoj certifikaten e lindjes ua mbylli gojen
tjetra dhe me e madhja ishte kjo e bin laden, qe nuk i besohej kujt, dhe pikerisht per kte eshte kritikuar obama qe nuk eshte tough president kunder terroristave.
une perseri nuk jam pro obama ngaqe ka shume shoke lobbista serb por qe u tregua smart eshte e padiskutueshme.

operacioni i bin laden kishte edhe aspionin ta bombartosin nga lart me 52 bomber me zero rrezik vdekjesh nga pala amereikane, dhe ne ket gjendje kritikuese dhe dyshuese qe ishte obama ne syte e publikut amreikan, ishte nje vendim guximtar dhe arsyetimi i tij te mos perdorte bombartim se do rrezikonte jete te pafajshme, e ben obamen njeri te pjekur and wise.
edhe menyra se si tregon rrespekt per fene myslimane, tregon qe ka nje ide shume me te bukur per paqe se sa shum e kristian te devotshem ktu qe dojn holy war/lufte fetare

Jo mo jo, c'ne republikane apo demokrate, thjesht dua ta shoh kete politike ' nga jashte'
Ne lajme thoshte qe ky operacion ishte 4 -vjecar ,dhe nje shoqja ime beri kete komentin me siper qe me beri pershtypje.
Sa per operacionin, mu duk shume i zgjuar or wise sic e thua ti.

Postuar nga al74 datë 05 Maj 2011 - 02:20:

nsds.

Postuar nga kurt datë 05 Maj 2011 - 02:33:

Re: Re: Re: Operacion 4 vjecar kjo e Bin Ladenit

Citim:

Jo mo jo, c'ne republikane apo demokrate, thjesht dua ta shoh kete politike ' nga jashte'
Ne lajme thoshte qe ky operacion ishte 4 -vjecar ,dhe nje shoqja ime beri kete komentin me siper qe me beri pershtypje.
Sa per operacionin, mu duk shume i zgjuar or wise sic e thua ti.

ka mundesi qe je correct, se e paskan indentifikuar the curiour of bin laden para 4 vitesh si duket, kur bush akuzohej per turture waterboarding ne menyre cnjerzore
por megjithate, vendimi i omabes te shkojn brenda ne pakistan me nje operacion te tille, te rrezikojn nje black hawck down tjeter, ishte nje gutsy gamble that paid off for obama.

Postuar nga lule datë 05 Maj 2011 - 03:15:

Citim:
ku ishe ti lule?! se mos ishe gje ne ate missionin me forcat speciale qe eliminiuan bin laden! se ky misteri jot sjedh dyshime Lool

ç'jan keto pytje me spec kurti ..aq mizore tdukem ee?
isha jashte france,, disa ore larg , me pak fjale, po e lej mister me mire si e the dhe vet..

ti si ke qen? shum te paska prekur çeshtja e obames & bin laden lol

Postuar nga shelgu datë 05 Maj 2011 - 04:29:

Citim:
Me ne fund dikush i vuri re.........

Edhe shalkat nnuku keq

Postuar nga kurt datë 05 Maj 2011 - 07:54:

Citim:
ti si ke qen? shum te paska prekur çeshtja e obames & bin laden lol
kjo pyetja jote eshte me me spec :p me kte tone do i flisja edhe une njerzve when for myself im getting laid, steady. lool

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 05 Maj 2011 - 21:27:

Njeriu eshte nje qenie e brishte, e ndodh qe sa me shume te perpiqesh te tregosh force aq me shume transmeton dobesi, ndonjehere edhe pa e kuptuar as vete.
Po mire se te vije dhe dobesia, edhe brishtesia... ama ceshtja behet serioze kur shpirti te mbushet me mllef.. mllefi te semur.. te tret perbrenda.. te ben per t'u meshiruar.. Larg meje, s'kam nder mend te plakem para kohe.

Eria. Kur te kesh kohe ec ketu se do te te them nje gje te veshi.

Postuar nga Eria datë 05 Maj 2011 - 21:31:

Citim:

He fol?

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 05 Maj 2011 - 21:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

He fol?

Pas dere paske qene?

Namber uan sheqerke!!!!! Aj lav ju!!

Postuar nga BIONDIA datë 05 Maj 2011 - 21:43:

me leje.... Hey ma trego ne mua bej sevap mos ne lin ne ankth ...

Postuar nga Eria datë 05 Maj 2011 - 21:54:

Citim:

Pas dere paske qene?

Namber uan sheqerke!!!!! Aj lav ju!!

E ndjej kur me kerkojne mua
Lav ju tu

Ma thuaj ke veshi ate gjene he tedhoro

Postuar nga shelgu datë 05 Maj 2011 - 22:33:

Te vi dhe une. Nuk trazoj gje.

Turll ik pirdhu mus u afro

Postuar nga RAIMONDI datë 06 Maj 2011 - 16:44:

Citim:
Njeriu eshte nje qenie e brishte, e ndodh qe sa me shume te perpiqesh te tregosh force aq me shume transmeton dobesi, ndonjehere edhe pa e kuptuar as vete.
Po mire se te vije dhe dobesia, edhe brishtesia... ama ceshtja behet serioze kur shpirti te mbushet me mllef.. mllefi te semur.. te tret perbrenda.. te ben per t'u meshiruar.. Larg meje, s'kam nder mend te plakem para kohe.

hahahahahaahahahahahahahahaahahha --Sa humor ka kjo dreq

O Shejtan, ne turnin e nates i shkruan keto hyjnere ? loooooooooool

Postuar nga Eria datë 06 Maj 2011 - 23:20:

Pse nuk e duroj dot kete tipin kryeministrin e Shqiperise,po jo timin...

Postuar nga Vizioner datë 06 Maj 2011 - 23:33:

hhmmmmm...

Postuar nga bruni22 datë 07 Maj 2011 - 02:47:

E da tempo che nn lo ascolto piu "la nostra canzone" Era nostra dicevi ...gia dicevi

Postuar nga lule datë 07 Maj 2011 - 04:21:

Citim:
kjo pyetja jote eshte me me spec :p me kte tone do i flisja edhe une njerzve when for myself im getting laid, steady. lool

se kapa hiç ket kurt, ça pytje me spec bera?What's happening?
T'ka ngel qefi me naj gjo a ça?

M.c i wasn't feeling too tired, but I didn't wake up him since he must've had a long day

Postuar nga kurt datë 07 Maj 2011 - 04:46:

Citim:

se kapa hiç ket kurt, ça pytje me spec bera?What's happening?
T'ka ngel qefi me naj gjo a ça?

M.c i wasn't feeling too tired, but I didn't wake up him since he must've had a long day

asgje me rendesi lule just silly stuff ske faj se e bera edhe une icik confusing
e kisha fjalen qe kur une jam duke bere sex cdo dite supozojm, edhe mua me duken pak qeshrak tipat qe merren me shume pilotike gjithe diten.
pak a shume po u tallja me veten pak, duke supozuar qe ti ke nje jete sexuale te shendoshe dhe une jam starving lol

Postuar nga Petter datë 07 Maj 2011 - 04:47:

G.t ta ka ber anglishten copa lol

Postuar nga lule datë 07 Maj 2011 - 04:54:

Citim:
asgje me rendesi lule just silly stuff ske faj se e bera edhe une icik confusing
e kisha fjalen qe kur une jam duke bere sex cdo dite supozojm, edhe mua me duken pak qeshrak tipat qe merren me shume pilotike gjithe diten.
pak a shume po u tallja me veten pak, duke supozuar qe ti ke nje jete sexuale te shendoshe dhe une jam starving lol

Me ket pilotike doje me then politik ? ke bo mend me mheq trunin me keto fjale gjysma gjysma lool

sa per jeten seksuale, ku e di ti more jeten time? :p ç'me akuzon kot jam goc e urte, e jo ashtu si mendon ti, ja pyet Peter

Peter me ke e kishe ti re? se ti un e kurti jena on?

Mlat pa gjum , borxh jua paça lol

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 07 Maj 2011 - 11:50:

Diell.

Postuar nga dylan datë 07 Maj 2011 - 17:52:

i dont care anymore for anything ne fuck te gjith e te gjitha

Postuar nga al74 datë 07 Maj 2011 - 22:57:

menyra ma e mire me ndje dhimbjen e kaptines o me e tund , ngushlluse se nuk bo zhurm boshlliku , shenj e mir me ta kujtu qe e ke ala mbi shpatlla ..te tjerat le t'presin derisa te kete noj menyre per ti konfirmu

Postuar nga lule datë 08 Maj 2011 - 00:46:

Na mbyten injorantet...

mor po ku e kom komshin un? o Lost ku je fut mer apo ste intereson hiç votimi i neserm

Postuar nga AngelDevil datë 08 Maj 2011 - 00:47:

Kush ma gjen ate pjesen nga filmi Perralle nga e kaluara ku Marigoja i tregon perrallen Gjinos dhe revoltohet ... e kam inatin me boten dua ti mbys naten ne gjume te gjithe loool .... ka 1 kafe falas nga une loool

Postuar nga BIONDIA datë 08 Maj 2011 - 00:51:

M.C po c'doni qe kujtoni filma me fruta qe nuk gjinden ne kete ore dhe ju c'na kujtoni fiqte dhe kastravecat moj aman ...

Postuar nga AngelDevil datë 08 Maj 2011 - 00:55:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
M.C po c'doni qe kujtoni filma me fruta qe nuk gjinden ne kete ore dhe ju c'na kujtoni fiqte dhe kastravecat moj aman ...

sdoja pjesen me frutat dhe pse trangulli nuk o frut lool... pjesen e helmit te Marigose dhe Sotirit se e bona lomsh filmin lool

Bionde pothhh

Gjithsej 75 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 3727 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.