Forumi Horizont Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- flash (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4777)

Postuar nga amor alucius datë 01 Qershor 2006 - 00:07:

Ndoshta i duhet kerkuar kohes te hesht,dua te shijoj lumturine time...dua te shijoj kete faze te jetes.

Postuar nga ingmetalboy datë 01 Qershor 2006 - 11:01:

Kockat prehen nen hijen e nje momenti te vetem dhe shpirti dehet nga dy fjale marrezie.

Postuar nga Amstel datë 01 Qershor 2006 - 15:33:

se di pse por dhimbja po me pushton dhe madhi per te hume po me pervelon,ska shume kohe qe je larg por prape me mungon.

Postuar nga volter datë 03 Qershor 2006 - 22:30:

eshte cudi, kur gjithcka mbulohet nga re te dendura, qe te japin shpirt dhe papritur te marrin shpirt...

gjithe te mirat >, shpirt!

Postuar nga volter datë 07 Qershor 2006 - 17:53:

jehona po vijne ngadale dhe po jep aromen e shume kerkuar dhe te mirepritur...

Dite te reja dhe te kendshme jane duke mberritur ne kufirin e Sh. dhe M.

tung

Postuar nga lorie datë 08 Qershor 2006 - 20:17:

Sa idera dhe endrra lindin kaq shpesh keto kohet e fundit dhe po kaq shpesh eksitohem dhe po kaq shpesh ndodhin ndryshimet per ti realizuar ato. Me pare teksa punoja shume per keto gjera ,ndryshimet ndodhnin ngadale ,tani ndryshimet po vijne si rryma te shpeshta ajri freskuese qe me ben te ndjej se ka ardhur koha per nje stad me te larte, per nje arritje me te madhe. Dhe syshkelqyer mezi pres te shoh cdo te ndodhe....

Postuar nga lorie datë 08 Qershor 2006 - 20:28:

Cool dhe kjo eshte poezia qe me perket

me shume kohet e fundit.

How many times
have i wanted to
sieze myself
push myself
striving
forcing victory
Then My Father
came in calmly
opened
the door gently
he whispered and urged
victory with him
came as natural as the
air i breathe...

Postuar nga diabolic datë 09 Qershor 2006 - 12:54:

Stinet ndjekin njera tjetren , porsi ditet porsi oret.Gjithcka eshte nje rotacion i perjetshem, gjithcka sjell kerkimin konstant te dickaje.Ndoshta as ne nuk e dime se cfar po kerkojm por kjo ka pak rendesi .E rendesishme eshte qe te kemi nje synim, eshte te krkojm nje arsye , nje motiv...

Postuar nga volter datë 09 Qershor 2006 - 19:22:

Surprizat nuk kane te ndalur, po ashtu dhe shpirti ecen lart e me lart, madje dhe shoqet po vleresojne tipin , si takim me nje artist te madh...

surprizat dhe rastet i kam ne dore te sigurta...

kendshem

Postuar nga albushe datë 29 Qershor 2006 - 15:18:

Non voglio dire niente, ma il niente parla più di me
Quel niente che…
Quelle cose che erano particolari secondari e niente più...
Non voglio dire niente
L’amore in fondo mente
se il fondo è sotto un mare di chiacchere
e parli troppo e sai le cose che non sai

................................................................................

L’amore non finisce…
Non voglio dire niente che…
Niente che sia ...
Sai l’amore è ridicolo
L’amore quello che ti pare
o pare a me
L’amore è rosso come il mare…
ma il mare è blu.

Postuar nga Demokrate4ever datë 29 Qershor 2006 - 21:51:

Angry

Sa shtrenjte kushton sot nje fjale e mire?!

Postuar nga Syrius datë 30 Qershor 2006 - 04:24:

varet nga kush e kerkon

ata qe e ndjene ..e thane.

vere e jete te mbare.

Postuar nga Syrius datë 30 Qershor 2006 - 05:01:

te imitosh dike ose te shtiresh sikur je
eshte forme aadhurimi ose tentative poshterimi/manipulimi.....

Postuar nga iliriusa datë 30 Qershor 2006 - 05:09:

Mendoj se eshte pasiguri edhe vete-nenvleresim.

Postuar nga Klodel datë 30 Qershor 2006 - 05:30:

une mendoj jane dy gjera te ndryshme. te imitosh dike eshte te mos kesh origjinalitet ne vetvete, identitet tendin. ndersa te shtiresh eshte te jesh hipokrit/e dhe zakonisht shtirja behet per qellime te cuditshme. nganjehere jane manipulimi nganjehere jane thjesht qellime egoizmi.

megjithate sic me kane thene njehere, nese gjerat jane te paarritshme apo te pakuptueshme just let go. naten e mire forumista.

Postuar nga iliriusa datë 30 Qershor 2006 - 05:32:

Por ne njefare menyre te imitosh dike do te thote te mos jesh vetevetja, dmth te shtiresh, hiqesh se je dikush qe ne te vertet nuk je. Mbetem tek i njejti mendim, pasiguri e vete-nenvleresim. Megjithese nuk diskutohet, ka shume 'arsye' per te cilat dikush mund te shtiret. Diskutim teper i gjate po te fillosh ta shqyrtosh fije per fije.  Naten Klodel!

Postuar nga lost_soul datë 30 Qershor 2006 - 06:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Sa shtrenjte kushton sot nje fjale e mire?!

a pranon te them un nje fjale te mire? .. ne fakt thjesht po e percjell fjalen tek ty.. dikush te quajti te zgjuar sot.. dhe ishte spontane dhe kuptohet pa ndonje interes...

Postuar nga Demokrate4ever datë 30 Qershor 2006 - 09:49:

Citim:
Po citoj ato që tha Syrius
varet nga kush e kerkon

ata qe e ndjene ..e thane.

vere e jete te mbare.

sirius thjesht nga njerez qe respekton,qe mendon se i njef, por dhe nga te panjohur
si ne rastin konkret,pse jo nje fjale e mire gjithmone do kishte peshe te barabarte dyanese.
ndersa e keqja peshon ne njeren ane..mendoj une?!
Koha eshte e paprekshme ,por e ndjeshme brenda nesh, ashtu mendoj se jane dhe shkrimet tona.
cfare ndjehet thuhet,por ka dhe raste kur keto shkrime zhvishen dhe u vishen etiketa sipas deshires ose sipas ambjentit.

Suksese dhe pranvere ne jete.

p.s lost soul meqe je ndermjetes thuaj atij/saj faleminderit. Ndersa ty te them je diell, se puthjet e di qe i ke alergji ,jo se alergjik , por qe jane puthje ne ajer..

flash.. Edhe yjet shkelqejne ne toke.
Po gjumi im ku perfundoi?

Postuar nga iliriusa datë 02 Korrik 2006 - 19:06:

Shpalosja e flatrave te shpirtit eshte gjithemon e dhimbshme, por akoma me e dhimbshme eshte kur ti i hap ngadal, me frike se mos rrezohesh, perqafon rete per pak kohe edhe me pas te shtyjne nga pas me turinjte pertoke. E perlyesh e ngaterrohesh ne trupin tend, ngre gjymtyret e copetuar per kushedi se sa te sajten here. Edhe njehere ti nuk di nqs do te mund te jesh vetevetja serish. Persado kokeforte vetevetja te jete, mund te ngjisesh dicka qe thyhet vetem kaq here perpara se te thyhet per te mos u bashkuar me. Gabim qe shpalos flatrat? Apo gabim qe s'i shpalos me shpesh me arrogancen e njeriut qe e di cfare do, edhe kur s'e gjen thjesht nderron drejtim?!

Postuar nga lost_soul datë 02 Korrik 2006 - 20:03:

Citim:

p.s lost soul meqe je ndermjetes thuaj atij/saj faleminderit. Ndersa ty te them je diell, se puthjet e di qe i ke alergji ,jo se alergjik , por qe jane puthje ne ajer..

wow.. demokrate.. faleminderit..

Postuar nga Demokrate4ever datë 03 Korrik 2006 - 00:22:

Ci sono momenti che la belleza e spontanita, ma sono soltanti momenti e rimangono gellati nell risveglio di un sogno. Ti risvegli e capischi che il momento nn era tuo.. anche se tu eri presente.!

Postuar nga SPELAEAN datë 03 Korrik 2006 - 01:33:

`te behesh pjese e nje te tere qe ke pare vec ne enderr dhe ripare ne endrren e cgjendert, atje ku fantazia perpqet te ndaje bukurine e eger fizike nga latimi dhe sterhollimi evoluitiv i specieve per te pasur nje dallim mbi te tjeret ne sferen e intelektit.
Jeta eshte ajo qe nuk ka ardhur ende...dhe shpesh ne stepemi dhe nuk guxojme...ndoshta se kemi shume "po sikur-e" ne te menduar...

Postuar nga Demokrate4ever datë 03 Korrik 2006 - 22:19:

Ska gje me te bukur ne bote se dashuria.

Si mund te quhet nje gabim i riperseritur me vetedije?!

Postuar nga SPELAEAN datë 04 Korrik 2006 - 01:59:

ato te cilat neriu i ben me vetedie nuk jane gabime (te pakten ne sensin e agresionit dhe dhunes ndaj dikuj ose disave).
Njeriu shpesh vepron duke kujtuar se eshte forma e drejte e te vepruarir...vetem kur jemi vetem dhe ne caste reflektimi mund te provojme ndjesite qe na shkaktojne veprimet tona...vetem vetet tona e dine te verteten dhe ato jo gjithmone e japin ate ne menyre publike...

Postuar nga Demokrate4ever datë 04 Korrik 2006 - 08:15:

Po me mbyllen syt per gjume dhe vetvetiu duart shkruajne ketu...Me pelqeka sonte ngjyra e verdhe.Naten e mire miq...

Postuar nga Amstel datë 04 Korrik 2006 - 21:00:

pia kantinalla na su po tin omorfia su na eqi afu ise to omorfotero moraki pu iparxi..

Postuar nga volter datë 25 Korrik 2006 - 21:50:

Te luftosh kunder dispeptizmit, ne radhe te pare eshte nje ndjenje e krenarise. Dhe ndofta kjo do te jete e para veprimtari, qe njeriu do te arrije te clirohet nga nje fryme e erret, qe perhere e nxe nga frymemarrja..., por kete ky i fundit eshte rende ta kuptoje me formen e zakonshme te te jetuarit.

...

Postuar nga Enya datë 26 Korrik 2006 - 00:36:

="...Sipas parashikimeve te motit ketu ku banoj une,pritej hurricane.

Nga frika as me flihet dhe pse jam e lodhur shume.Kam mbyllur dyer e dritare,

dhe vetem zhurma e air conditioner degjohet."=

Postuar nga Amstel datë 01 Gusht 2006 - 15:32:

nuk e di cmund te bej qe serish te shikoj cdo nate me yjet qendroj dhe me to rri e bisedoj u lutem qe rrugen drej meje te ta tregojne....mendime mendime....

Postuar nga Enya datë 01 Gusht 2006 - 22:34:

dicka flash...

Psh;-mendimet e mia fluturojne shpesh bashke me flladin mengjesor

duke menjanuar ditet e vapes se madhe...

Postuar nga Syrius datë 07 Gusht 2006 - 01:33:

Mos prit
jo siç mendon.

Mbas rruges se gjate mbi shina, tek ti me soll ndergjegjja ime impulsive.
E kjo vetem per pjesen tek e cila ndoshta u ndjeva disi pergjegjes.

Une bera timen.
Ti dite vetem te pertypesh me indiference.

Nuk ndjehem pergjegjes per te verteten.

Lexoj qete shkrimet e tua ,qe rrjedhin aq qete e aq bute, po qe aq pak u bashkohen reagimeve te atij momenti, e mendoj qe vertet e dija se do ti gjeja aty.

Pyetja qe lind eshte: kishe vertete nevoje te hidhje germa, ishte force zakoni, apo deshire per te ushqyer edhe me teper thashethemet.

Nuk e di , ndoshta nuk me intereson.

Gjithsesi, ajo qe eshte vertet e sigurt , eshte qe nje person i cili hedh balte mbi ty, mbi veprimet e familjen tende , nuk mund te ndjeje ate qe aq bukur shkruan.

Sinqerisht, je rritur vertet teper qe nga kohet e vjetra, nga ana artisitike, intelektuale.
Dicka ama , qe te shumezon me 0 , si ty, si te tjere te ketij rrethi , eshte menyra se si nxorret informacion.
Dicka e denueshme jo vetem nga ana morale , por edhe ligjore.

Kjo thote gjithcka, e une nuk kam nevoje as te shprehem me teper , as te ndermarr veprime, qe karakteri im impulsiv edhe i çoi neper mend.Do te thosh qe vleresoj me teper seç duhet disa qe as i njoh , as me intereson ti njoh.

Si thua ..e le me kaq?

Siç e thashe me heret, vete fakti qe derdellisim per kete histori ketu, tregon qe nuk na intereson verte , jashte.

Jam aq larg e aq qete , sa nuk me besohet.
E po te le edhe ty te qete te jetosh ne nje bote imagjinare, nje karakter qe ndoshta nuk e ke ne jeten reale.

there is no anger no more

Postuar nga Enya datë 07 Gusht 2006 - 03:29:

...Si tu dhimbs nje cope cake pash zotin?!!!
Vetem ideja qe ti me tregon cmimin sesa ben nje cope cake,me con te vjellat;

me acaron nervat, me prish krejt diten, me qelb krejt trurin!!!

Ik pirdhu me mire bashke me perkujdesjen tende!

Postuar nga Enya datë 09 Gusht 2006 - 05:55:

Lightbulb

=Eh, un dhe muzika.Muzika dhe une.Sinead O`Connor dhe une.Une dhe shpirti im i dallgezuar.Dallgezimi i shpirtit dhe une.Une dhe cmenduria ime.Cmenduria ime dhe imagjinata.Imagjinata dhe syte qe mbyllen duke enderruar TY...Perse pikerisht TY?!!!!!!?????!!!!"Nothing compares to U"

Postuar nga volter datë 18 Gusht 2006 - 13:33:

mbreme isha ne vizite tek vetja ime, por nuk me mjaftoi... kah mesnata si i ftuar shkova tek paskal dhe tek schopenhauer...

nate magjike

Postuar nga Amstel datë 18 Gusht 2006 - 13:48:

sot i ulur ne ndjenjen e madhit shpresoj,shpresoj per ate cast qe te dy kishim ndermend te benim....por ishte vetem nje caste sepse me kthen ne jete..

Postuar nga Demokrate4ever datë 19 Gusht 2006 - 01:06:

Mund te kene fjalet e heshtjes forcen e fjaleve te thena?

Postuar nga Cindi datë 19 Gusht 2006 - 01:09:

Citim:
Mund te kene fjalet e heshtjes forcen e fjaleve te thena?

Une them se po Deni. Une jam mire thks, po ti?

Postuar nga Demokrate4ever datë 19 Gusht 2006 - 01:20:

Mire flm zemer jam dhe une. Vape sot . Dola paradite ,tani ne shpi.Ti si ia kalove sot?

p.s Mbase e dashur per karakterin tone ,por asnjehere per dike tjeter..

Postuar nga lorie datë 19 Gusht 2006 - 07:43:

Si nuk zume mend?

Si harroj kaq shpejt ? Si mblidhet grushti im dhe shtrengohet, nuk do te jape? Sheh varferine, trupat e lakuriqte te femijeve qe nuk dine c'do te thote shtepi,shkelen rrugeve te Indise, te botes.
Perse te ndodhe qe une te trishtohem vetem ne momentin kur i shoh ,kur flitet per ta,gati gati te flijoj ndonje gje prej vetes dhe ne seconden tjeter te mos ndihem falenderuese per ato qe me jane dhene. Sa miliona femije valle duhet te vdesin ne vit qe te shkundemi nga apatia?
C'mediokritet te merzitesh se te prishet PC-ja, te cahet rrota e makines,apo te shqetesohesh se ne vend te $245.000 oferte morgage, eshte ngritur ne $265.000,... oh kur do zeme mend!

Postuar nga Amstel datë 19 Gusht 2006 - 12:55:

mengjesi agoi dhe mua gjumi akoma sme ka zene...nata e nxehte dhe mendimet e mija te thella ne shpirtin tim me ben mos te mbyll sy sot,

Postuar nga Demokrate4ever datë 20 Gusht 2006 - 08:46:

Sa me shume rritemi aq me shume kerkojme te ndryshojme gjerat ,paditur qe ndryshimet duhet ti bejme ne veten tone perpara se te kerkojme dicka tek te tjeret.

Postuar nga volter datë 23 Gusht 2006 - 19:43:

Gjinia femerore, sigurisht eshte shume e cuditshme.. Ndersa gjinia femerore shqiptare, kete here duhet te jete edhe me e cuditshme..

no comment.

Postuar nga volter datë 28 Gusht 2006 - 13:13:

Ka filluar te agoje dita me pare per mua.

Ka filluar dhe dielli te perendoje me pare per mua.

ah dhe muzgu me paraqet vetveten si nje hene e argjendte.

Postuar nga amor alucius datë 09 Shtator 2006 - 21:46:

Eshte e veshtire ti besh fytyre te bukur nje loje te shemtuar por jo e pamundur; mjafton te humbasesh ne rruget e qytetit ne mendimet e tua e pastaj 100 metrat e fundit te testosh mimiken tende...Poaq e rende eshte dhe barra e pergjegjesise qe i hedh ne supe vetes,perkujdesjes per te tjeret...pse te merzitesh te gjithe nese s'jane ne gjendje te ndryshojne situaten?!Futi nje buzeqeshje nr.6 dhe bej sikur s'ka ndodhur!

"time and patience are the best warriors"...flm mik!

Postuar nga volter datë 12 Shtator 2006 - 23:09:

Nje shprehje magjike e vetvetes blu

Postuar nga Amstel datë 12 Shtator 2006 - 23:21:

gjeja me e veshtire eshte se nuk dua te mendoj asgje por nuk mund edhe te mos te imagjnoj

Postuar nga amor alucius datë 17 Shtator 2006 - 17:22:

Po puthte te gjitha ne faqe,dita e fundit e tije aty,kur me afrohet mua me puth syrin e djathte dhe pastaj ne faqe.Pse pikerisht syrin e djathte?Si arriti te me puthte syrin nese une kisha vene syze?Miremegjes,princeshez,enderrove embel?Ehhh...endrrat,sa embel te notosh ne to,cdogje eshte e mundur,madje dhe ti puthesh syrin dikujt pa i hequr syzet.

Postuar nga volter datë 22 Shtator 2006 - 18:16:

Ah, me kete qe kam sot , mund ta shnderroj dhe demonin ne njeri apo ne engjell...

Ah, fuqia e nje shpirti te devotshem do ta kishte enderr ndohere te degjonte terbimin e nje zoti te madh dhe shume fisnik!
Eshte nje dite e madhe dhe nje dite ku mendja duhet te mendoje sa me thelle dhe sa me mprehte, ne formen e nje gjeniu..

Postuar nga Amstel datë 25 Shtator 2006 - 19:45:

nuk mund ta shpreh kete qe ndjej sot...sa te veshtire e kam te ndaloj sa tymos une cigare cdo gje ndodh....i dehur sonte jam nga lotet e mi trupin e ftohte e kam se cfare me ndodhi nuk e di?fare papritur ndjehem i humbur ne erresiren e shpirtit tim.

Postuar nga SEXI datë 26 Shtator 2006 - 19:01:

Nuk e di se si ndjehem sot,kam nje mall po se nxjerr dot,nje pike loti me rri ne sy,e fshij por me rrjedh perseri...

Gjithsej 23 faqe: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 » ... E fundit »
Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.