Forumi Horizont Gjithsej 10892 faqe: « E parë ... « 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 [1008] 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18213)

Postuar nga kurt datë 20 Shtator 2010 - 23:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Nuk gjehen shpesh femrat qe kane kenaqesi te ndjehen meshkuj. Eshte per tu vleresuar qe kemi nje specie te rralle mes nesh.
i completely disagree.
femra duhet ta degjojn amorin me shume se i meson se te te jene more feminin.
sot ne tirane shkova te takoj nje shokun tim qe ka jetuar ne vegas 16 vite dhe e kane kthyer. jeton brenda tek blloku, e ka shtepine midis ambasades austriake dhe greke.
nuk dija se ku eshte dhe mu desh te pyes ndoken, ka shume vite qe skam qene ne tirane, dhe nuk eshte vendi im.
dy goca kalojn perball meje dhe i pyes, komplet me miresjedhje dhe si i humbur qe isha, ngaqe tirana mu dukt vendi me kaos ne bote me traffik dhe njerz rushing evereywhere god knows why.
i pyes ku eshte amabsada gjermane dhe rruga e durrsit, meqe shoku im ne telefon me thote te pres aty, kto kafshe monstra, kto ugly beasts kthjen koken dhe ikun sikur une i shava me rop dhe me motra.
eh you fucking ugly beasts, nothing femining about you fucks!!! fillova te shaj me ze te lart nga nje neveri qe ndjeva per ate moment sikur dikush tma fuste shput nuk do isha kaq i nevrikosur, dhe nuk ndihmoj fakti qe kisha marre taxi nga shkodra dhe u ula ne mes te qyetetit se trafiku ishte kaos. dhe sinqerisht nuk me ka rene ndermend as te shikoj ken ktu, kam qene aq busy, lene ma te ngacmoj ken.
dhe mu kujuta amor kur kritikon kto bibat e ballkanit.

i tregova ktij shokut, dhe ai me tha mos u merzit se ktu jane me te vertet kafshe.
meqe pyetja e pare e tij ishte: po he! a je duke qire akoma femra te bukra amerikane dhe avropiane. something he has always envied.
o zot o zot cfar neverie, kam ngren dreke, mora taxine 60mije lek dhe direkt ne shkoder.
femrat shqiptare jane mesuar me njerz agresiv, dhe kte gje e kuptoj, por ne rastim tim, edhe nje kashe do e kishte sensin/llogjken te tregohet sadopak njeri.
im way too cool and too much of a gentelman for these ugly wild beasts that have flat asses to ad insult to i njury.
and maybe a little sensitive too, now that i can think of

hahah, thats not the reason pse u ktheva ne shpi aq shpejt though,
menime casti
thjesht nuk me rrihet askund ktu.
kam harxhuar deri tani vetem ne taxia saqe do kisha blere ndonje makine te lire.
thjesht dua vetem te takoj njerz qe mbaj mend nga femirija dhe jeta ime ktu, njerz qe jan vlen ti kujtoj, njerz qe kane lene mbresa te mira ne kujtesen time. dhe deri tani eshte gjeja me mire qe kam bere ne jeten time.
p.sh nje shok i ngushte femirije, qe ka qene cuni me inteligjent nga te gjithe kur jemi rritur. qe shkruante, dhe fliste anlgisht dhe i biente kitarres qe ne moshte te vogel, ishte cmendur, me thote vellai i tij, dhe kishte shkuar ne koman ne nje kasolle tek toka e babait te tij meqe e kishin kthyer nga anglia. ku jetonte me plakun dhe plaken, vellai e kishte nxjerr nga spitali i atyre me probleme mnedore.
mora taxine dhe shkova atje.
nuk mu duk edhe aq keq sa kta e pershkruajn, just e little off, gje normale me njerz me depresione. i know

Gjithsej 10892 faqe: « E parë ... « 999 1000 1001 1002 1003 1004 1005 1006 1007 [1008] 1009 1010 1011 1012 1013 1014 1015 1016 1017 » ... E fundit »
Trego 10892 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.