Forumi Horizont Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 92 93 94 95 96 97 98 99 100 [101] 102 103 104 105 106 107 108 109 110 » ... E fundit »
Trego 1158 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashuria eshte...... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11641)

Postuar nga JONIDA UK datë 14 Maj 2008 - 04:11:

Smile

Ai...

Postuar nga Zhylien Sorel datë 14 Maj 2008 - 12:19:

shikim ne sy

Postuar nga briseide datë 14 Maj 2008 - 13:40:

Dashuria eshte dicka qe s'mjafton,dicka pa te cilen jetohet.

Postuar nga Zani datë 14 Maj 2008 - 18:08:

Ehhhh dashuria!

Eshte dicka qe me fjale nuk mund te pershkruhet sepse jane te vogla fjalet ...humbin dhe shprehjet per ti gjetur dhe shprehur dashurine ....dashuria eshte ndjenja me sublime me e cilter tek nje person! kur je i dashuruar te duket se nuk po ecen por je duke fluturuar me hapat tuaj,sikur je ne qiell,ndersa  kur e humbin na behet se po ecim bashke me token ....sa shume lexohet ne ftyra te njerzve humbja e dashurise ....jo njejt tek te gjithe por ka raste kur lexohet shume ne shiqimin e njeriut te humbur nga perjetiimi i vuajtjeve .

Dashuria eshte lumturia dhe vuajtja e pa kontrolluar e pa matur ,nuk ka peshore qe mund ta mase ndjenjen e lumturise kur nje person te thot te dua ,dhe kur Ti e do !,nga cila do gjini qofte ....dhe anasjelltas kur e humbim nje dashuri sdije qe ka dhimbje qe e mundon zemren dhe shqetsimin e personit kur eshte ne vuajtje te humbbjes se dashurise .....dashuria pra eshte lumuturi per aq sa eshte jetegjate , dhimbje dhe  vuajtje kur e humbin ,te gjitha keto per njerz jane te parapare ....fatmiresisht dhe fatkeqsisht!

Dashuria eshte gezimi dhe hidherimi i jetes qe kemi perpara!

Zani.....!

Postuar nga JONIDA UK datë 15 Maj 2008 - 20:38:

Te gelltitesh zjarrmine e vetme ne krevatin tend,nderkohe qe mbyll nje telefonate te gjate nate,me gjysmen time.Te rropatesh telefonave e te ulersesh nga mungesa e tij. Zenka te perkedhelurish,me shkakun e vetem pangopshmerine....Edhe keto,per dite te tera...

Takimi qe do kemi pas 3 ditesh ne tempullin e gezimit,hidherimit tone qe quhet,airoport,e adrenalina ime nuk po njeh limite....

Po numeroj secondat,AKSIONERI KRYESOR I KRENARISE TIME,derisa te dalloj,e verber nga lumturia,fytyren tende te embel,mes gjithe asaj turme udhetaresh...

Postuar nga devolliu datë 15 Maj 2008 - 20:52:

Exclamation

e kam then une - dashuria eshte nje livadh me gjemba ku kullosin gomerkat

Postuar nga JONIDA UK datë 15 Maj 2008 - 20:56:

Citim:
Po citoj ato që tha devolliu
e kam then une - dashuria eshte nje livadh me gjemba ku kullosin gomerkat

Sa gomerka qe njeh o trimi i Shqiperise

Postuar nga devolliu datë 15 Maj 2008 - 21:04:

Citim:
Po citoj ato që tha JONIDA UK

Sa gomerka qe njeh o trimi i Shqiperise

me shumice me shumice o burnesh e britanise

Postuar nga zemer-.... datë 15 Maj 2008 - 23:16:

Dashuria nuk duhet ta lusesh dhe as ta pretendosh,dashuria duhet te kete forcen qe te behet e sigurt brenda saj.
Atehere nuk eshte me e terhequr por te terheq ajo.....

N.Q.S.SHIKON NE QIELL DHE FIKSON NJE YLL,N.Q.S. NDJEN TE DRIDHURA NEN LEKURE ,MOS U MBULO,MOS KERKO NGROTESI,NUK ESHTE FTOHTE POR VETEM DASHURI

Kahlil Gibram

dashuria eshte thjeshte nje ndjenje e paster........

Postuar nga el-Nino datë 16 Maj 2008 - 02:10:

dashuria?? vec te tjerash edhe... a&d

Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 92 93 94 95 96 97 98 99 100 [101] 102 103 104 105 106 107 108 109 110 » ... E fundit »
Trego 1158 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.