Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 92 93 94 95 96 97 98 99 100 [101] 102 103 104 105 106 107 108 109 110 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga Glaukus datë 28 Nëntor 2009 - 04:42:

o vdeksha unnnnnnnnn

tre yje ne tavoline ............. hapni gojen , ç'far tju doj e bardha zemer

Postuar nga BIONDIA datë 28 Nëntor 2009 - 04:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

o vdeksha unnnnnnnnn

mo vdis se na duhesh gjalle ...apo ke nermen mos pagush ...pastaj cjane keto qe thua nje yll ka tavolina se u beme si kamet e dhise ketu ...enya ku ke humb ti moj goce se na mori malli qyqa kam frike me thon se na mori malli se direkt te fusin ke tema e pangos ...

Postuar nga Deb* datë 28 Nëntor 2009 - 04:45:

Hehe mu kujtua. Te pelqeu ndonjecik ajo femra? E kishe dhurate per ditelindje lol.
Mu me jep ndonje pije te lehte se jam rendu shume me pershesh e gjel. :p

Postuar nga Enya datë 28 Nëntor 2009 - 04:45:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

o vdeksha unnnnnnnnn

A ta them ca du un? Nji me trup te bukur,

Mirembrema ju te dyjave: Deb dhe Bjondja.

Postuar nga Deb* datë 28 Nëntor 2009 - 04:47:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

qyqa kam frike me thon se na mori malli se direkt te fusin ke tema e pangos ...

Shume e forte kjo.
Mirembrema Enya? Si ja kalove me Thanksgiving ti?

Postuar nga BIONDIA datë 28 Nëntor 2009 - 04:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

A ta them ca du un? Nji me trup te bukur,

Mirembrema ju te dyjave: Deb dhe Bjondja.

paske shume kerkesa ti goce ...gla e bone gati bardhakun e cahit per mua ti apo u hutove mas beqareve ...he te keqen moma maje mendjen ne mesim

Postuar nga Glaukus datë 28 Nëntor 2009 - 04:52:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

paske shume kerkesa ti goce ...gla e bone gati bardhakun e cahit per mua ti apo u hutove mas beqareve ...he te keqen moma maje mendjen ne mesim

un per kto londe ( mesime ) kam qen i pari klases mi hahahaha qe jam i turpshemmmmmmmmm e di qe e kam difekt , qe hutohem mbas femraveeeeeeeeeeee edhe kte e di qe e kam difekt po do ti rregulloj , jap fjalen

Enya ......... a te iki te vesh kostumin un ? .... ate seriozin mi jo te plazhit

Postuar nga Enya datë 28 Nëntor 2009 - 05:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

Shume e forte kjo.
Mirembrema Enya? Si ja kalove me Thanksgiving ti?

Hajt ma sa me than se ishte Thanksgiving, As gjel deti, as gjel mali, . si gjithe ditet e tjera, nuk jena fans te kesaj dite. I really enjoy Christmas time.

ps: Bjondja, o e martojm Glakun me nji femer, o e lam beqar tan jeten,

ps 2-Glak, vesh ca te dush zemra. Po deshe edhe rroba banjoje, apo s`te shkojn brekt ty,

Ika se po me zihen me grushte bebushat mua, keni kohe ju. ( tani do plasin thashethemet ketu, vuuuuuuuuuu plaste syni i keq )

Postuar nga Deb* datë 28 Nëntor 2009 - 05:10:

Mos Enya, gjynah ta martojme cunin tani, sidomos pas urimit qe i bera une per ditelindje.

Postuar nga BIONDIA datë 28 Nëntor 2009 - 05:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

[B][font="Comic Sans MS"][color=forestgreen]ps: Bjondja, o e martojm Glakun me nji femer, o e lam beqar tan jeten,

Ika se po me zihen me grushte bebushat mua, keni kohe ju. ( tani do plasin thashethemet ketu, vuuuuuuuuuu plaste syni i keq )

Femer e cfare femne 2 metra pa taka ...thashethemet ate pune kane nana ime thoshte te mirat shahen ate te keqijat si shef njeri me sy ...ik ti zemer se ne une po iki te fle ...gla me duket u mcef poshte banakut me ndonje humbi...

Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 92 93 94 95 96 97 98 99 100 [101] 102 103 104 105 106 107 108 109 110 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.