Forumi Horizont | Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 » ... E fundit » Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13664)
Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP
ASTRA ta pershendes pak Bleten une me kete kenge...
Adriano Celentano - l'emozione non ha voce
pershendes gjithe rebelat e forumit
DXP, Enya, Bletka, Katin, Diabolic, Glaukus, Punetorin, Kontin, Brisin, Peshtimin, Pleshten(kjo me mungon), Hebene, Haushi, Sexin, ...kush eshte tjeter rebel te ngreje doren, une e ngrita doren edhe veten time pershendes...u harrova AriLabin, Vlonjatin 99 (ky edhe nga nicku duket rebel) etj, etj...
Dj tiesto power mix
Tani pershendes jo rebelet e forumit
Lelen, Agaten, Iliriusa, Tulipani, Lezhjanin, Eria, Plloshtani, Astra dhe kush tjeter nuk eshte rebel te ngreje doren :p nuk kam faj une po qe se harroj une, keni faj ju qe nuk ngrini doren
I Love You - Celine Dion And Faith Hill
Kotka videon me humor shqip ne Amerike per princip e cova tek Video Gallate
Epo te me vinin te kategoria e jo rebeleve sikur s'me kishte ndodhur ... sa permbahem ketu ne forum une :p ...
Titulli i kenges eshte i rastesishem ...
Pershendetje per te gjithe
New Radicals - You get what you give
Vetem per Tulipanin qe eshte si shpirt.
Faleminderit qe ma gjete kengen dhe te pershendes me te.
-e di qe sub.s'eshte fiks,por gjithsesi te persh.
[QUOTE]Po citoj ato që tha kotka
pershendes gjithe rebelat e forumit
DXP, Enya, Bletka, Katin, Diabolic, Glaukus, Punetorin, Kontin, Brisin, Peshtimin, Pleshten(kjo me mungon), Hebene, Haushi, Sexin, ...kush eshte tjeter rebel te ngreje doren, une e ngrita doren edhe veten time pershendes...u harrova AriLabin, Vlonjatin 99 (ky edhe nga nicku duket rebel) etj, etj...
Dj tiesto power mix
.........[B]...
Ahaaaa edhe rebele me bere tani...:p Mua qe jam e qete dhe e bute si bleta:p
Ja edhe une nje persh.per te gjithe rebelet qe ka permendur kotka me ne kreye kotkjushken..:p
Jonathan Rhys-Meyers - AGENT 007
- kenga eshte krejt e rastesishme.As nuk ekam degjuar,por meqe paska 007.:p...patjeter duhet te jete e bukur...:p
Respire-Mickey 3D
L. ti e di pse... (dhe gezuar)
Pershendes ASTRA-n me "Dio come ti amo"
Nje interpretim qe me la vertet te impresionuar
Miriana Trevisan
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Tani pershendes jo rebelet e forumit
Lelen, Agaten, Iliriusa, Tulipani, Lezhjanin, Eria, Plloshtani, Astra dhe kush tjeter nuk eshte rebel te ngreje doren :p nuk kam faj une po qe se harroj une, keni faj ju qe nuk ngrini doren
pershendes IQVlora.
Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 93 94 95 96 97 98 99 100 101 [102] 103 104 105 106 107 108 109 110 111 » ... E fundit » Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.