Forumi Horizont Gjithsej 167 faqe: « E parë ... « 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 » ... E fundit »
Trego 167 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Kjo politikane e pavlere (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16985)

Postuar nga RAIMONDI datë 25 Tetor 2011 - 07:01:

Citim:
Po citoj ato që tha arturm

Rajmond, po ta lexosh me kujdes shkrimin do shikosh qe edhe artikullshkruesi (dhe une personalisht) nuk eshte kunder mbajtjes se eskortes sepse ajo i takon atij posti qe Jozi mban.
Artikullshkruesi e kap, dhe une jam dakort, me ARROGANCEN e personazhit. Une mundohem me vehte ta justifikoj kete qe ajo ben, por nuk gjen arsye.
Me thuaj ti nje arsye (cfaredo) qe mund ta justifikoje nje gje te tille. Perse duhet te ecesh kunderkalimsh xhanem. Cfare arsye te llogjikshme ka, pervecse, e perseris, ARROGANCES.
Kur keta politikane nuk zbatojne thjesht nje kod rrugor, si mund te zabtojne ligje te tjera te shtetit?

Per sa i perket restos se shkrimit po te pergjigjem me nje pjese te artikullit:

Ka njerëz që mund të thonë: ç’merresh me çikërrima të tilla! Këtu po bëhen hatara dhe ti shqetësohesh nga bllokimi i një rruge. Jo, s’e pranoj këtë logjikë. Përkundrazi, mendoj se burimi i atyre hatarave qëndron pikërisht tek kjo arrogancë antiligjore e demonstruar nga ana e atyre që janë zgjedhur prej nesh të bëjnë ligje e të kërkojnë zbatimin e ligjeve nga të gjithë. Nga vetja në radhë të parë.

Po mire ore Artum edhe une ate thashe qe Jozi ka bere gabim qe ka ecur ne drjetim te kundert --Une nuk e miratova ate ecje se prapthi te Jozit --

Megjithate kjo shkelje q e ka bere Jozi nuk eshte ndonje arrogance e atij lloji
sa qe i ngirhen leshte perpjete Muc Nanos ...

-Keto jane gjera qe ndodhin here pas here edhe ne perendim dhe ne kete rast ajo edhe justifikohet se thoe e ka caktuar Garda rugen ,kur thote Fajtori

-----Por Jozi tregohet arrogante ne menyren se sie drejton parlamentin , Aty deuhet goditur Jozi
dhe jo pse kaloi ne nje ruge ne drejtim te kundert

-Por sic udket Mustafait i vret syte pamja e Jozit ne makine, tere pordhe , dhe me shoqeruesa ,ndaj edhe e nxjerr inatin ne kete drejtim .... gjasme Etik

--Por ne duhet te mesohemi me shkelqimin e tjetrit

Ajo eshtene krye dhe do rije si zonje --Neser vjen tjetri edhe ai po ashtu do rije ,se perfaqson edhe persaonalitetin e shteti

-Dhe Jozi me ka pelqyer se eshte treguar me personalitet edhe me t e huajte -\
-Kur ja dhjeu bukur turinjte atij rumunit.............

Pra e kam fjaqlen --Or vella i dashur kritikoje tjetren tamam per ato gjera qe jane per t ekritikuar dhe qe ja vlen , jo per cingla -mingla

--Pra te mos bejme nje oponence mistrece,me cic -mice , por nje oponence tamam ne sherbim te demokracise se Shqiperise

Gjithsej 167 faqe: « E parë ... « 94 95 96 97 98 99 100 101 102 [103] 104 105 106 107 108 109 110 111 112 » ... E fundit »
Trego 167 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.