Forumi Horizont | Gjithsej 1181 faqe: « E parë ... « 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 [1061] 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ditet e mia pa ty... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10195)
Citim:[/B]
Po citoj ato që tha Sara_Uk
[B]NE DITET E MIA PA TY TE PERSHENDES ME KETE ARKIVE!
E di se kjo nuk do te ndodhe kurre por nuk mundem pa te, e di se nje dite ndoshta ti do vish dhe une ste shoh hiq por dije qe cdo her te kam pran meje edhe nuk mundem pa te then se gjithnje me ke munguar .Do te me mungosh edhe ne te ardhmen se fati ashtu na ka ndar,por se paku shpresoj qe nje dite te jemi se bashku atje ne boten e amshuar,atje ku nuk do te na tronditin termetet dhe fatin ton nuk do te na kaperdin te tjeret.
I kisha falur te gjithat ne kete bote vetem te kam at afer meje, te ja dhurroj lumturin qe e meriton dhe Sepse atje jeta eshte e bukur dhe .....
Ishte ai i vetmi qe arriti te hap zemren time,te hyj ne te,te mbyllet nga brenda duke mos len vend per askend tjeter aty .Bishat e quajtura njeri shumeher u perpoqen qe me dhune ta thejn at zemer por kot kurr nuk ia dolen qe ne te te mbjellin nje dashuri tjeter Perderisa ne vete kisha ket bindje kjo gje edhe ndodhi,e pash e pash kalimthi dhe mu duk se qdo gje qe me rrethonte ate moment rendoi mbi mua.Mu duk sikur dielli ndaloi te rrezonte,mu duke sikur zogjet ndaluan te kendojn, mu duk sikur te gjith e kuptuan dhembjen tone qe kishim ne zemrat tona.
E vetmja është ajo që më shun etjen e zemrës sime,por a mendon edhe ai ashtu ?
Në bazë të premtimeve,fjalëve,shiqimev,sjelljev mendoj se edhe ai kurrë nuk ka me më harrue.
Kur do të mbrrihet kjo ?,por nuk mundem pa te,kjo më qon aq largë në mendime sa që me netë të tëra nuk po mundë të ia arri qëllimit.
Koha po ec e ti rrin ne mendjen time, a thu kur vjen aj moment do te kam fuqi te realizoj qellimit dhe deshirat, Me ke hy aq thelle ne zemer qe me duket vetja e habitur, jam duke jetuar me nje tjeter bote ku jam atje veq me ty...
Ku ka ma mire se te kesh ne shtrengim at qe ta don zemra, te kesh aferrrr dhe te knaqesh muhabet...
Vallë a do të na lejojnë ... që në kët kohë të jemi të lumtur ?A do të na i kënaqin zemrat tona edhe në të ardhmen.
Nese vertet mendon edhe ne kete kohe mundesh te jesh i lumtur pra mos te shikojm askend perveq lumturis.
Po ndi mungesen tende pa mas dhe trupin nuk e kam te qet, pse te kam aq larg dhe malli po shtohet cdo dite ?
Unë të kam larg syve por larg zemrës sime kurrë jo.Ah kjo largësia të bën që ta duash një person më shumë.
Gjithsej 1181 faqe: « E parë ... « 1052 1053 1054 1055 1056 1057 1058 1059 1060 [1061] 1062 1063 1064 1065 1066 1067 1068 1069 1070 » ... E fundit » Trego 1181 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.