| Forumi Horizont | Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 » ... E fundit » Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- "BAR TIRONA" per te gjithe... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12977)
Kena qef me u fut kollovara.
Synojm kryeqytetin, por,
dhe Durrsin nuk thon kot
prane detit afer mbretneshes.
Edhe un e kam fort qejf langun e pjeshkes apo si ha fort pjeshkat.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Hahaha Qeka mbledh tan shkodra ke lokali tirones. Me duket se kane ngatarru adrese, ose fajet i ka kjo sexi qe i jep me pi falas
Me jepni nje leng pjeshke mua, se smund te pi alkol.

mu kto dhe vine te gjithe ketu...

per pjeshkat e kom fjalen eeeee mos e maresh per ters...:p:p:p
Ka nai gjo me pi ke ky bari apo te kaloj anej nga durresi.
Lela po kur u bone analkoliste ti mi dreq???
Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
Ka nai gjo me pi ke ky bari apo te kaloj anej nga durresi.
Lela po kur u bone analkoliste ti mi dreq???

Mua me jep nje stravecchio dhe nje kafe.
Kur te vij Lela jepi nje Bayles me nje kubet akull nga ana ime, se kot thote ajo qe spi alkol. 
Mirmram tanve.
Sexi erdha dhe un.
A e ka pa kush Enyan sot
Katile ç'kena sot
Sexi shum bujaresh m'dukesh. Vet nji pjeshk du si me lesh e si pa lesh. hahaha.
puntori........erdha vetem se te m'tha nje zog se ishe tu mkerku...p0a une sonte e kam ndrru destinacionin jam te lokali Rozafs...dhe po ia kaloj shume mire me miqt emi shkodran...........nqs den hajde edhe ti...........se du me qeras une sonte........

............
aloooooooo Glauk. ah...ok je duke ardhur......po te pres....

erdha ........ Kati .......
Mirmbrema te gjitheve ............ dhe mirese rrini
Sexo .................. çoju nganje porosi te gjitheve ...................... kishte marre gjyshja pensionin sot dhe u tregua shume bujare me mua ............................. Gezuar te gjitheve

Re: erdha ........ Kati .......
Citim:
Po citoj ato që tha glaukus
Mirmbrema te gjitheve ............ dhe mirese rrini![]()
Sexo .................. çoju nganje porosi te gjitheve ...................... kishte marre gjyshja pensionin sot dhe u tregua shume bujare me mua ............................. Gezuar te gjitheve![]()
![]()

...sa inat qe s'po rri shume ...............me ler te qerasi une sonte,,,per kenaqesine time.....ti na qeras neser te Rozafa....ok???

........hajde pra gezuar dhe ne fejes te beqarve :p:p
pa prish gjith leket e gjyshes
nuk iki nga lokali sonte une ....................
neser ........... do jem patjeter tek " Rozafa " ................. se u be kohe pa taku edhe Buzeqeshjen ...........
| Gjithsej 164 faqe: « E parë ... « 100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109] 110 111 112 113 114 115 116 117 118 » ... E fundit » Trego 1631 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.