Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »
Trego 145 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Ndjej............ (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10397)

Postuar nga SmoKer datë 20 Gusht 2009 - 23:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

I swear to myself, se s`ke ku me gjet gru ma t`mir dhe ma t`veshtir sesa mu; arsyja, sepse duhet me i hek kpuct qysh nòborr, pa hy mir shpi.

tipike ....Shqiptare

Postuar nga AngelDevil datë 21 Gusht 2009 - 02:06:

ndjej shume dhimbje ne keto momente

Postuar nga lezhjani-82 datë 21 Gusht 2009 - 02:11:

ku?

PS: Mos e merr per keq, shpresoj te kaloj!

Postuar nga AngelDevil datë 21 Gusht 2009 - 02:13:

ne zemer por jo fizike

Postuar nga shelgu datë 21 Gusht 2009 - 04:04:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006

Eshte e drejte kjo qe thote Charli Harper, nga une kushedi se sa meshkuj jane larguar...pa e marre mundimin fare te me njohin...bukuria ime e ka fajin...jam konsiente...jam gjithashtu e vetmuar...
S'do pranoja faktin qe jane te lehta, ato duken te lehta por ne realitet dine se ca duan...
Jam dakort me kurtin ne sensin qe ai jep per keto femra...mendoj gjithashtu qe nje femer e bukur i ben shpesh pyetje vetes nqs ai mashkull e do per bukurine apo per ate qe eshte!!
Sikurse une e bej shpesh kete pyetje.

Pyetje me vend kjo e Cecilias.

Po sikur ta hedhim ne vote? Vere nje foto te ta shohim njehere synin e bukur

Postuar nga Enya datë 21 Gusht 2009 - 05:43:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Charli Harper thote qe femrat e bukura jane me te lehta sepse meshkujt kane frike t'u afrohen ...... dhe ne shumicen e rasteve jane te vetmuara ........... Dhe si gjithmone ka te drejte ............

Kot per kuriozitet, po per meshkujt e bukur aman, ca thote ky ugly Charli?

Postuar nga cecilia datë 21 Gusht 2009 - 13:38:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Pyetje me vend kjo e Cecilias.

Po sikur ta hedhim ne vote? Vere nje foto te ta shohim njehere synin e bukur

Po prape ti po me thua vendos fotografine se ndoshta te pelqej/jme...pyetjet qe i bej vetes jane me vend...

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Gusht 2009 - 16:54:

Citim:

Po prape ti po me thua vendos fotografine se ndoshta te pelqej/jme...pyetjet qe i bej vetes jane me vend...

Kur thote "jane te lehta" eshte ne kuptimin qe ne qofte se i afrohesh ...... nuk te largohen .... sepse jane me te hapura per "conversation" ....... .
p.s. nga 1 tek 10 sa e bukur je ti Cecilia ????? (10 maximumi) ...............

Postuar nga shelgu datë 21 Gusht 2009 - 17:13:

Citim:

Kush ta paska derguar ate letren qe po lexon qtje tek ikona?

Khe, une i jap Cecilies note kaluese. E marr me mend si eshte. :p

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Gusht 2009 - 18:04:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Khe, une i jap Cecilies note kaluese. E marr me mend si eshte. :p

Thone qe eshte e martuar ......... po qe keshtu ..... nuk diskutohet qe kalon .... madje me note te mire .........

Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »
Trego 145 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.