| Forumi Horizont | Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- hajt qeflit e ELBASANIT ju kam ftuar per nje nje got raki (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12355)
Po mire re kalamaj po sqe mami ne shtepi ju nuk hani e pini ?
une isha nga tregu i katnarvje qe te blej ca hudhrra te njoma ,icik gjise dhe diomate e speca trushi se do pine sonte ne darke se eshte e shutne po ju pres per darke .
Kengen e CAN SELITES per ty Une jam ..
eshi per ty po vej kengen PSE ME RRIN KAQ E VRANU

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Po mire re kalamaj po sqe mami ne shtepi ju nuk hani e pini ?![]()
une isha nga tregu i katnarvje qe te blej ca hudhrra te njoma ,icik gjise dhe diomate e speca trushi se do pine sonte ne darke se eshte e shutne po ju pres per darke .
Kengen e CAN SELITES per ty Une jam ..
eshi per ty po vej kengen PSE ME RRIN KAQ E VRANU
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
...Mezja u gdit....e bani BIONBIA.....s'i rrine duart hic, nikoqire eshte, e qan mezen fare!![]()
Birrat i ka´m ble une dhe jane ne Frigorifer! Por, diabolicu s'duket hic ma nga lagjia dhe ESHI sa u adoptua del e bredh e su mlodh ne shtepi hic! Punoj,-thote!!!![]()
Ishalla se nuk mbliedheni sone, e te pime e te kendojme!![]()
![]()
![]()
![]()
BIONDE CIAO, ME FAL SE NUK NJIFEMI, POR KAM DESHIR ME TE DHENE NJE AKULLORE MQS PO BEN DHE VAPE TANI, DHE BEJM NDONJE GIRO ME VARKE NE GENOVA. 
Citim:
Po citoj ato që tha viper
BIONDE CIAO, ME FAL SE NUK NJIFEMI, POR KAM DESHIR ME TE DHENE NJE AKULLORE MQS PO BEN DHE VAPE TANI, DHE BEJM NDONJE GIRO ME VARKE NE GENOVA.![]()

Citim:
Tani menuja a kjo
zorre kukurec ,icik gjise me hudhra dhe vaj ullini ,nje sallet me ullinj te mbushur nga 2 qofte zgare,nje veze te zime nje pjate me trushi domate e speca te mbushura ,
si fillim po ju bej pak mish hajni sa per tju hap oreksin
hahahah ah harrove keni dhe byrek me kos
car doni ma muzik po ju ven kengen e
SA MAS DORE ME KE LANE
HAHAAH
....ESHI......u mblodhe n'shpi ti```!!!! Nele rrugve, ngele!!!
Ora i ka kaluar 3 te nates, tshi do pijme e do hajme e do kercejme ne????!!!!!
Je ba problem, je ba !

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
....ESHI......u mblodhe n'shpi ti```!!!! Nele rrugve, ngele!!!![]()
Ora i ka kaluar 3 te nates, tshi do pijme e do hajme e do kercejme ne????!!!!!
Je ba problem, je ba !![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Jo re dreq jo, mua tani sa me erdhi era e hudhrave te njoma ke hundet, ma mori mendja thashe " keto jane hudhra Elbasoni" hahahha.
3 e nates thote ky, tashi filloj jeta ,,,,,, ca flet ti??
Biondina gjete djath katnaresh ne treg sot?

Citim:
faleminderit por si ha akulloret po ku a vape ne vdiqem ftohtit ketu na mbyti shiu ma mire po pij nje caj te ngrohte![]()
me varke jo se mbytem preferoj yacht![]()
| Gjithsej 31 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 303 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.