Forumi Horizont | Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 » Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kush e ka fajin. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16604)
Fajin e kane nuset, nuke dine ti trajtojne fare vjeherrat. Me takte dhe durim arrihete gjithshka. Uji zbute gurin,nusja burrin e keshtu me rradhe. I kam inat ato mendjemedhajat qe bertasin, ulerijne, apo ato te tjerate siç e thote provrebi. Per inate te vjehrres vej e fle edhe me mullixhine.
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
ti avash mos mer revansh me mua se heres tjeter kur te me vish ne NY te le jashte ne te ftohte, e nuk do kem fare meshire.
Mendimet e mija jane shume brenda temes, madje dhe i ilustrova me shembuj por se ti lexon akoma pa lare syte, une e mendimet e mija (te ilustruara me shembuj) nuk te kemi faj. Oqej?
ajo eshte normale qe i biri e do te jemen e tij me shume, ajo qe thash une (again, kshu eshte kur lexon pa lare syte nga gjumi dhe ben analiza psikollogjike) ishte se bej per ta me teper se i biri, se ne femrat (te pakten une) coku jemi me te dhimbshme e me te dashura.
I kam rrespektuar gjithmone se jane prinderit e njeriut qe dua dhe tani i dua se jane mu si shpirt , te dashur, te urte, te mire, te muhabetit e te humorit. Sa kane qene tek une nuk i kam lene as te me gatuajne e as te me bejne pune shtepie se i bej te gjitha vete per merakun tim, pra nuk i kam 'shfrytezuar'. Kafene dhe ma bejne :p por neser pasneser nese ata kane shendet e takat une femine tim ne cerdhe nuk e coj jo per arsye financiare (qe zotrote permende) por per rehat mendor. Merakun dhe kujdesjen qe jep gjyshja me gjyshin nuk ta jep babysitter, nje e huaj qe as do i flase as do e perkedhele as do i dhuroje dashuri por do i nderroje bebelinon pese minuta para se te arrij une. Nuk po e marr vesh se perse mardhenia ime ka efekt piperi ketu? Une flas se si i shof gjerat une e se si i kam gjerat une por keta jo e jo. Ja Roke, ka tre vjet qe nuk shkruan ne forum, them une rrofshin vjehrrat bam Rokja nxjerr shpaten nga milli. :shpata
e qe ta mbyll me kaq, Rok & Roll te cpofte bredhi doren kur te zgjatesh te marresh dhuratat, degjove?
P.S. Madona dhe Britni Spears jane forca e argumentit tend (meqe me the se nuk te solla shembuj ne argumentin tim, ti me solle celebrities?)![]()
Citim:
Po citoj ato që tha mio Mondo
Fajin e kane nuset, nuke dine ti trajtojne fare vjeherrat. Me takte dhe durim arrihete gjithshka. Uji zbute gurin,nusja burrin e keshtu me rradhe. I kam inat ato mendjemedhajat qe bertasin, ulerijne, apo ato te tjerate siç e thote provrebi. Per inate te vjehrres vej e fle edhe me mullixhine.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Lum ata qe te paskan ty. A ta dine ndopak te miren?
Jo per gje po edhe kjo ka rendesi. Femijen e mban jo per ty moj qik, por per te birin, harroje ate.
Ne boten perndimore sipas statiskave shumica e ndarjeve, sidomos ata te botes Vip jane apo kane qene shkaktare VJEHRRAT.
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Qike Qike dridhe nga nje Qike!!!
Bravo, you are in charge of stating the obvious... po femija i djalit te tyre (do jete) mi, normal qe (do) e bejne per djalin e tyre se dhe une nuk do shkoj ti jap femine e burrit tim mamase se ish te dashurit!![]()
Rok & Roll, WHAT? Bredh artificial? Nuk ka kuptim. Ti nuk kishe $30 te shkoje ne Home Chepo...ashtu, Depot? (apo t'ja beje sipas zakonit, e te shkulje nje ne rruge)![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne boten perndimore sipas statiskave shumica e ndarjeve, sidomos ata te botes Vip jane apo kane qene shkaktare VJEHRRAT.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Citim:
Dridhe per vete me! U?
Po keto te tjerat me motra si i ke keshtu se hiq nuk ti marr vesht...sa dini dhe ju te qitetit.
Ore piktor, po kush rri me vjehrrat ketej re aman te keqen edhe ti.
Se nga i gjen ca statistika dhe e ben Kotken me zemer pastaj.
Citim:
Dridhe per vete me! U?
Po keto te tjerat me motra si i ke keshtu se hiq nuk ti marr vesht...sa dini dhe ju te qitetit.
Ore piktor, po kush rri me vjehrrat ketej re aman te keqen edhe ti.
Se nga i gjen ca statistika dhe e ben Kotken me zemer pastaj.
Se perpak kujtova se kush eshte gjella e preferuar.
Tani qe fajin e kane vjehrrat flasin qarte dhe sondazhet, si ky yni ketu si dhe ai qe u transmetua per dy a tre te djela rresht ne Itali tek 5 .
Por qe do thoja se edhe pse mund te jete faji i vjehrrave ne rastine ndarjeve, vura re se ato kishin te drejte rreth 90 %.
Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 » Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.