Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »
Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kush e ka fajin. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16604)

Postuar nga mio Mondo datë 25 Dhjetor 2008 - 01:14:

Fajin e kane nuset, nuke dine ti trajtojne fare vjeherrat. Me takte dhe durim arrihete gjithshka. Uji zbute gurin,nusja burrin e keshtu me rradhe. I kam inat ato mendjemedhajat qe bertasin, ulerijne, apo ato te tjerate siç e thote provrebi. Per inate te vjehrres vej e fle edhe me mullixhine.

Postuar nga roke datë 25 Dhjetor 2008 - 01:38:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
ti avash mos mer revansh me mua se heres tjeter kur te me vish ne NY te le jashte ne te ftohte, e nuk do kem fare meshire.

Mendimet e mija jane shume brenda temes, madje dhe i ilustrova me shembuj por se ti lexon akoma pa lare syte, une e mendimet e mija (te ilustruara me shembuj) nuk te kemi faj. Oqej?

ajo eshte normale qe i biri e do te jemen e tij me shume, ajo qe thash une (again, kshu eshte kur lexon pa lare syte nga gjumi dhe ben analiza psikollogjike) ishte se bej per ta me teper se i biri, se ne femrat (te pakten une) coku jemi me te dhimbshme e me te dashura.
I kam rrespektuar gjithmone se jane prinderit e njeriut qe dua dhe tani i dua se jane mu si shpirt , te dashur, te urte, te mire, te muhabetit e te humorit. Sa kane qene tek une nuk i kam lene as te me gatuajne e as te me bejne pune shtepie se i bej te gjitha vete per merakun tim, pra nuk i kam 'shfrytezuar'. Kafene dhe ma bejne :p por neser pasneser nese ata kane shendet e takat une femine tim ne cerdhe nuk e coj jo per arsye financiare (qe zotrote permende) por per rehat mendor. Merakun dhe kujdesjen qe jep gjyshja me gjyshin nuk ta jep babysitter, nje e huaj qe as do i flase as do e perkedhele as do i dhuroje dashuri por do i nderroje bebelinon pese minuta para se te arrij une. Nuk po e marr vesh se perse mardhenia ime ka efekt piperi ketu? Une flas se si i shof gjerat une e se si i kam gjerat une por keta jo e jo. Ja Roke, ka tre vjet qe nuk shkruan ne forum, them une rrofshin vjehrrat bam Rokja nxjerr shpaten nga milli. :shpata

e qe ta mbyll me kaq, Rok & Roll te cpofte bredhi doren kur te zgjatesh te marresh dhuratat, degjove?

P.S. Madona dhe Britni Spears jane forca e argumentit tend (meqe me the se nuk te solla shembuj ne argumentin tim, ti me solle celebrities?)

po e filloj nga fundi.
Se pari nga fundi:p une zura britnin e madonen se ato njoh nga lagja jote:p

bredhi nuk me cpon doren se ne radhe te pare eshte artificial e etjetra eshte se dhuratat jane nga poshte keshtu qe do perkulem:p

Dhe tjetra me e rendesishmja eshte qe kur ti te vish ketej nga une ,ndryshe nga TY, e ke deren e hapur se kam shtepine time pa vjehhre e mama.
pastaj mos vazhdo me me shembujt jo bera punet,jo i qerova vete patatet,jo shtrova vete tavolinen,se, po ti hedhesh ketyre gjerave nje veshtrim pak fare me te thelle del se ti i ben keto gjerat sepse pelqn stilin tend te te berit dhe sdo absolutisht qe vjehrra te nderhyje,hahhahahaah (te kapa mat)

...mgjth bisede bejme ske pse merzitesh,une te kam xhan. Gezuar Krishlindjet dhe Vitin e Ri.Gezime,Fat e Mbaresi kurdohere!

Postuar nga shelgu datë 25 Dhjetor 2008 - 05:34:

Citim:
Po citoj ato që tha mio Mondo
Fajin e kane nuset, nuke dine ti trajtojne fare vjeherrat. Me takte dhe durim arrihete gjithshka. Uji zbute gurin,nusja burrin e keshtu me rradhe. I kam inat ato mendjemedhajat qe bertasin, ulerijne, apo ato te tjerate siç e thote provrebi. Per inate te vjehrres vej e fle edhe me mullixhine.

C'ja fit kot edhe ti. Ka ca vjehrra qe te mos i kesh ne mehalle thomi na na Vlora.

Postuar nga cupka datë 31 Dhjetor 2008 - 00:48:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

Lum ata qe te paskan ty. A ta dine ndopak te miren?
Jo per gje po edhe kjo ka rendesi. Femijen e mban jo per ty moj qik, por per te birin, harroje ate.

Qike Qike dridhe nga nje Qike!!!
Bravo, you are in charge of stating the obvious... po femija i djalit te tyre (do jete) mi, normal qe (do) e bejne per djalin e tyre se dhe une nuk do shkoj ti jap femine e burrit tim mamase se ish te dashurit!

Rok & Roll, WHAT? Bredh artificial? Nuk ka kuptim. Ti nuk kishe $30 te shkoje ne Home Chepo...ashtu, Depot? (apo t'ja beje sipas zakonit, e te shkulje nje ne rruge)

Postuar nga Piktor datë 31 Dhjetor 2008 - 01:01:

Ne boten perndimore sipas statiskave shumica e ndarjeve, sidomos ata te botes Vip jane apo kane qene shkaktare VJEHRRAT.

Postuar nga shelgu datë 31 Dhjetor 2008 - 01:03:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

Qike Qike dridhe nga nje Qike!!!
Bravo, you are in charge of stating the obvious... po femija i djalit te tyre (do jete) mi, normal qe (do) e bejne per djalin e tyre se dhe une nuk do shkoj ti jap femine e burrit tim mamase se ish te dashurit!

Rok & Roll, WHAT? Bredh artificial? Nuk ka kuptim. Ti nuk kishe $30 te shkoje ne Home Chepo...ashtu, Depot? (apo t'ja beje sipas zakonit, e te shkulje nje ne rruge)

Dridhe per vete me! U?

Po keto te tjerat me motra si i ke keshtu se hiq nuk ti marr vesht...sa dini dhe ju te qitetit.

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ne boten perndimore sipas statiskave shumica e ndarjeve, sidomos ata te botes Vip jane apo kane qene shkaktare VJEHRRAT.

Ore piktor, po kush rri me vjehrrat ketej re aman te keqen edhe ti.

Se nga i gjen ca statistika dhe e ben Kotken me zemer pastaj.

Postuar nga BIONDIA datë 31 Dhjetor 2008 - 01:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor

po ne qe sjena Viperina ka rrezik kjo gje cthone statistikat   me fute ne mendime piktor se mbas disa vitesh une bahem vjerre ne per mua kshu do thone "seminatrice di zizzanie"

Postuar nga kotka datë 31 Dhjetor 2008 - 01:12:

Citim:

Dridhe per vete me! U?

Po keto te tjerat me motra si i ke keshtu se hiq nuk ti marr vesht...sa dini dhe ju te qitetit.

o cedrus e di qe je numer ti

Postuar nga landi1 datë 31 Dhjetor 2008 - 01:15:

Citim:

Dridhe per vete me! U?

cedrusi; qe mushka te mbetet me barre ka mundesi po ti te jesh nga vlora jo.
Ti cedrusi nuk di ta besh mire as veriorin dhe as jugorin...e aq me keq akoma ndonje dialekt tjeter.

Gjithsesi nuk je pa gje ne sgjerimet me takt qe i jep shpesh pseudopoeteve.
Tung

Postuar nga Piktor datë 31 Dhjetor 2008 - 01:17:

Se perpak kujtova se kush eshte gjella e preferuar.
Tani qe fajin e kane vjehrrat flasin qarte dhe sondazhet, si ky yni ketu si dhe ai qe u transmetua per dy a tre te djela rresht ne Itali tek 5 .
Por qe do thoja se edhe pse mund te jete faji i vjehrrave ne rastine ndarjeve, vura re se ato kishin te drejte rreth 90 %.

Gjithsej 15 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 »
Trego 149 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.