Forumi Horizont | Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 251 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Politika Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=45)
-- Vajmedet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18769)
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Jo Angel, nuk eshte (vetem) ajo qe thua ti. Populli duhet Disiplinuar, dhe disiplinimin e ben ligji, zbatimi i tije nga organet perkatese. Disiplinimin e bejne ndeshkimet per veprime te paligjshme ose kundra ligjit. Ndeshkimet jane te formave te ndryshme. Jane gjobat e majme por, edhe heqia e lirise, qofte dhe per disa dite-sipas demit.
Shqiptari nuk ka ndergjegje, nuk njeh ligj sigurisht, me koshience e them qe, nuk eshte vetem faji i tije por i politikave te ndjekura deri me sot nga qeveri te ndryshme ne keto 24 vjet.
Tani qe vjen nje qeveri, e cila kerkon te vere ne binare sistemin ne pergjithesi, dalin te pakenaqurit=te pandergjegjshmit dhe i kundervihen. I kundervihen sepse i pelqen kaosi. Sigurisht qe kaosi sjell perfitime per disa, per disa qe dine ta shfrytezojne Chaosin kurse, per nje mase te vogel, e pafuqishme te shfrytezojne Chaosin, Chaosi eshte rrenim.
Ndergjegjesimi nepermjet ligjit dhe gjobave, eshte rruga e vetme per te shmang Chaosin.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Ckena Vizio mire ti?
Ca disiplinimi thua pse ku jemi ne diktature me keto budalliqe qe jane duke bere jo mor zoteri nuk edukohet populli me dhune.
pershendetje vizo
sa zili te kam vizo! durimin e madh qe ke! po i mbushet mendja shejtanes!? ska faj (ku jemi ktu ne? ne diktatur!?)
dakort me ato qe the vizo po kujt ja the thuaj!!
Vajmedet
http://www.gazetatema.net/web/2014/...i-tek-bizneset/
Hm... nuk po lexoj tek ky linku-lajmi lart per "reprezalje" - dhune ndaj njerezve te thjeshte (!!!) Fokusi i aksionit eshte tek bizneset?!
Prsh Bruni.
Cte bej, Edi andej e une ketej ; ) Durim, durim na duhet deri sa te pastrojme nga koka e njerezve "mbeturinat" psikollogjike qe ka fut/lene Sali Krimineli
Ne keto momente-kohra, jane te pranueshme dhe llogjike diversionet ne botkuptimin e gjerave.
Duhet kohe te "kthjellohen" mendjet. Gangrena Saliste eshte e keqe, eshte me e keqe se Ebola afrikane.
Te pakten Edi po tregon se nuk po "lufton" per Vota por, per nje kauze=nxjerrjen e Shqiperise nga bataku ku e futi Mafiozi Sali.
Citim:
Po citoj ato që tha BRUNI11
pershendetje vizo
sa zili te kam vizo! durimin e madh qe ke! po i mbushet mendja shejtanes!? ska faj (ku jemi ktu ne? ne diktatur!?)![]()
dakort me ato qe the vizo po kujt ja the thuaj!!
tani perfekt nuk esht asnje e deri ktu jemi te ter dakort! tani gabime mund te bej (e mbase po ben shum?) po ajo qe me pelqen te ky edi me aq pak sa kam degjuar e par. esht kjo ideja qe ka ardh dita qe disa gjera duhet te ndryshojn... tani sa do ja arrij e si do ja arrij kjo esht e gjitha per tu verifikuar!?
ne vend qe te thon bravo se esht turp e faqja e zez qe deri dje nuk u kujtua njeri te ver pak rregull ne gjerat me elementare te civilizimit (si prsh rregullat e qarkullimit) me apo pa automjet. kto bertasin obobo erdhi diktatori!!! ca te te them me un vizo?
Sa bukur eshte te degjosh kur bilbilojne 2 zogj qe sjetojne dhe nuk e dine fare se c'behet ne Shqiperi
O cuna Rama me Tahirin dhe Rucin po e vertete duan ndryshimin por ate lloj ndryshimi qe pasuron ata shume dhe shpejt.Jane me keq se Berisha dhe do e tregoje koha.
Kshu ti palikari Aldo/bruni/jorgaqi
Citim:
Po citoj ato që tha BRUNI11
tani perfekt nuk esht asnje e .............................................................ka ardh dita qe disa gjera duhet te ndryshojn...
ne vend qe te thon bravo...................
ca te te them me un vizo?
Citim:Te mbyellen kafenete. Propozimi im ka te beje me ndergjegjsimin e shqiptarve qe jane mesuar te mos punojne por te pijne kafe.
Po citoj ato që tha AngelDevil
Sa bukur eshte te degjosh kur bilbilojne 2 zogj qe sjetojne dhe nuk e dine fare se c'behet ne Shqiperi
O cuna Rama me Tahirin dhe Rucin po e vertete duan ndryshimin por ate lloj ndryshimi qe pasuron ata shume dhe shpejt.Jane me keq se Berisha dhe do e tregoje koha.
Kshu ti palikari Aldo/bruni/jorgaqi![]()
Vajmedet - Vajmedet - Vajmedet
vajmedet o Piktor, je katandisur vertet keq.
Nuk e kuptoj pse vazhdon ne kete linje?
Eshte i thjeshte muhabeti, a duhet paguar energjia elektrike?
Une mendoj se PO.
A duhet te mbylleshin Universitetet e Sali Berishes?
Absolutisht PO (na vjen rende ne Itali te themi qe jemi te diplomuar o Piktor).
A duhen prishur ndertimet pa leje?
Une mendoj se PO
A duhej nderhyre ne Lazarat?
Une mendoj se PO.
Deri ne momentin kur Rama i ben keto gjera mbi te gjithe pa perjashtim, PD-iste apo PS-iste qofshin (ne te kundert me Berishen qe tregonte ligjin mbi te majtet dhe Maliqin mbi te djathten), une do ta mbeshtes pa rezerva.
Per momentin ka vepruar keshtu, nqs do vije nje moment kur, ne vend ti beje gjerat se duhen bere i ben per "te ndeshkuar kundershtaret" atehere une do jem kunder tij.
Kaq muhabeti.
SHPRESOJ TE KETE PERFUNDUAR EPOKA KUR POLICIA E BERISHES ARRESTONTE PUNOJSIT E KESH-IT PSE U NDERPRISNIN ENERGJINE ELEKTRIKE ATYRE QE NUK E PAGUANIN.
Nqs ti Piktor do te vazhdosh monologun me parrullat "energjine e vjedhin njerezit per nevoje" vazhdo te komunikosh me Lulen, se me ne te tjeret nuk ja vlen te vazhdosh. Personalisht nuk njof nevojtare, dhe me beso qe kam shume ne fis dhe miqesi, qe vjedhin energjine sepse jane keq ekonomikisht.
Nqs ti njef, me fal qe te nderpreva dhe vazhdo me Lulen.
Gjithsej 26 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 251 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.