| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Si mendoni kur degjoni shqiptar qe shajne shqiperine (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1906)
JANE VEPRAT QE I DHANE LUANIT POZITEN QE KA NDER KAFSHE DHE AMERIKES NDER KOMBE.
Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
...dhe pak a shum me kan inat ktu ku jetoj sepse kam rraf nja 3 maloke vences keq fare dhe me shofin me sy shtremt.........

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Ti keke e rrezikshme maj pse s'thu ..
A jam edhe un ne rrezik per thyerje kockash a? Se edhe un verior jam ( apo malok si i quan ti) ..vetem se un s'di me pa shtrembt ...lol
Meqe ra fjala , eshte pak ironike nga ti qe po shan ato qe shajne Shqiperine dhe per vehte po ben te njejten gje pasi po shan nje pjese te Shqiperise ( Veriun konkretisht) duke perdorur fjale raciste , percmuese dhe idiote lol![]()
Doni shqiptar qe shajne vendin e tyre u them une
te ashtequajturit vorioepirioter ,kur u flet shqip ta kthejn greqisht kam degjuar vete qe shajne dhe mohojn vendin e tyre dhe pse lindur dhe ritur ne ate vend
Sigrisht cdo gje ndryshon kur ate kthehen ne vend tyre u kujtohet prap shqipja e nuk shajn me
ushshsht flliqe........
Citim:
Ti keke e rrezikshme maj pse s'thu ..
A jam edhe un ne rrezik per thyerje kockash a? Se edhe un verior jam ( apo malok si i quan ti) ..vetem se un s'di me pa shtrembt ...lol
Meqe ra fjala , eshte pak ironike nga ti qe po shan ato qe shajne Shqiperine dhe per vehte po ben te njejten gje pasi po shan nje pjese te Shqiperise ( Veriun konkretisht) duke perdorur fjale raciste , percmuese dhe idiote lol![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dieFaustNeu
boll or malok aty mos e shaj elben, percmues dhe idiot ....
puf puf folt ............. dhe myzeqari lene ca ja var kti amana..................... e kan si rrac kto po lene ............. po kur ja thu i djeg sepse e verteta te djeg gjithmon............ po ja the ja the po kujt ja the me zemer .................
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Doni shqiptar qe shajne vendin e tyre u them une
te ashtequajturit vorioepirioter ,kur u flet shqip ta kthejn greqisht kam degjuar vete qe shajne dhe mohojn vendin e tyre dhe pse lindur dhe ritur ne ate vend
Sigrisht cdo gje ndryshon kur ate kthehen ne vend tyre u kujtohet prap shqipja e nuk shajn me
ushshsht flliqe........
kisss kiiis ( 0se sagapo
)
Citim:
Po citoj ato që tha dieFaustNeu
boll or malok aty mos e shaj elben, percmues dhe idiot ....

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL
ca the ti ............... po nuk eshte puna se i shaj un po te gjith po shumica nuk e deklaron............ kurse un plako ta them ne surrat TROC si i themi ne ane .............. po ja psh PERMUESE DHE IDIOTE ...... ja qe na fjalet qe the duket ca edukate ke ti ............. un shava malokt sepse ashu bejn kur dalin jasht shtetit tamam kur zbret dhia na maja malit sdi te maj frenat dhe puna juj ashu eshte............. megjtihate ty vlla po te dogji MBAJE ...........
permuese dhe idiote kush ta ka msu te gjuh ty plako jotam apo ytat ......
shnet dhe MENDO CA SHKRUAN para se te SHRKUASH mos e bej veten te gjykojn te tjeret......................

Citim:
FastFood lol , ty kam me ta ngjit emrin majmun se vetem te imitosh di..lol
Hajt tash shko ha ndonji banane lol
Une ti argumentoj fjalet qe thashe me lart..!
Percmuese dhe idiote jane fjalet qe tu pershtaten ne kete rast pasi me ate profil na u prezantove tek kjo teme !
Na flet per patriotizem kur ben dallimi krahinore (!) , perdor fjalen "malok" qe edhe vet ti e di qe eshte fjale percmuese dhe shume idiote pasi kete e perdorin ato qe s'kane argument tjeter per te shprehur dufin dhe injorancen e tyre !
Ti e tregon vehten qe je pa edukate dhe pa kulture pasi rrahesh me tjetrin vetem se te flet anglisht (!) lol !
Je ne terezi ti ? DO i vesh note ne sjellje tjetrit qe kapesh per flokesh ?lol
Apo do ndryshosh boten dhe konceptete e njerzve me floke ne duar ?
Dhe ne fund , nese shkodranet jane maloke dhe pa kulture...ti i bie te jesh jevge per nga kultura dhe edukata
Have fun patriote lol![]()
O Fastfood , te kam thane un ty edhe diku tjeter....shko meso te shkruash nji here masandej hajde ketu te me bash si po'rdhac i sjut lol
majmun i deformuar nga inferioritetet komplexe te ardhura prej testimeve te shumta kaviateske laborotorike 
| Gjithsej 13 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.