Forumi Horizont Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)

Postuar nga durrsak datë 16 Janar 2005 - 09:21:

Veshtire te percaktosh se cili qytet eshte me i bukur, tani dihet se aty ku ke kaluar momentet me te bukura te jetes tende te behet vendi me i bukur ne Bote por cdo qytet ka bukurit e veta. Une jame ne Californine e jugut dhe jetoj ne Sant Ana, e bukur plot eshte bere nga dora e njeriut por nga natyra nuk i afrohet Shqiperise. Plazhi ne Longh Beach qe mbahet me i miri pothuaj se ne te gjith Ameriken nuk i afrohet atij te Durresit pale qe me bredetin e Vlores apo te Sarandes nuk eshte kerkund. Puna me ka bere qe te shetis pothujse ne shume shtete te USA por nuk gjeta si Shqiperija.
Me vjen keq por nuk mundem ti ndaj dot. E gjith Shqiperija eshte e bukur.

Postuar nga Sykaltra datë 16 Janar 2005 - 09:38:

cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi???

eh, miqte e mi!
Veshtire te zgjedhesh...
Dhermiu, me ka lene shume mbresa!
Eshte vertet nje mrekulli e gjalle!

Ju perqafon_Helga...

Postuar nga Niqua datë 16 Janar 2005 - 21:48:

Durrsaku me fal qe po e them plzzzzz mos mu ofendo por plazhi i durresit ishte skandal ket vere qe isha une o zot uji ziiiiiii , kurse Dhermi e Sarand mrekulli ishte bluuuuu uji qe ketu ne NY ku jam une nuk ekziston,,,,

Postuar nga GENTI_the_KING datë 17 Janar 2005 - 03:55:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
Durrsaku me fal qe po e them plzzzzz mos mu ofendo por plazhi i durresit ishte skandal ket vere qe isha une o zot uji ziiiiiii , kurse Dhermi e Sarand mrekulli ishte bluuuuu uji qe ketu ne NY ku jam une nuk ekziston,,,,

KE QENE TI NE SARANDE NE VER DHE NUK TE KAM PA UN ?

PO PSE MAJ NAQE NUK NA NJOFTOVE?

Postuar nga Keni datë 17 Janar 2005 - 06:45:

FIERI qyteti me i bukur per mua
FIERI qyteti i endrave te mia
FIERI qyteti ku u rita
FIERI qyteti i kujtimeve te bukura
FIERI qyteti ku kam mall
FIERI vec FIERI dhe asnje tjeter.
Dhe nese pyesni se ku e ka bukurin FIERI ???? Ate do ta gjeni ne zemren e cdo fjeraku.
Nje pershendetje per FIERIN dhe te gjithe fjeraket.

Postuar nga ELba^GurL datë 17 Janar 2005 - 07:02:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni
FIERI qyteti ku u rita
FIERI qyteti ku kam mall
Dhe nese pyesni se ku e ka bukurin FIERI ???? Ate do ta gjeni ne zemren e cdo fjeraku.

avash avash se ja ngrite moralin dhe i bane qefin myzeqarit .....

Postuar nga durrsak datë 17 Janar 2005 - 12:32:

Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane

Ja ja , nuk ofendohem por du me te pyt se ku plazh ishe ne durres se ka shume per bela fillon qe nga Porto Romane- Kallmi- Currila - Teuta- Apollonia- Hekurudha- Iliria- Blloku- Plepa- Shkembi kavajes. Me thuj cik ku ishe ?
Tashi une e di se si eshte se isha ne Qershor atje por ka plot vende te bukura goce. Kshuqe her tjeter te sugjeroj qe te kalosh nga zonat e virgjera jo tek ato qe jan zhvirgjeru qysh kur. Pse s'shkove ne kallm ti, hihihihi ke pas me u knaq.
Pastaj tjetra une ta thashe qe nuk krahasohen me plazhin e Durresit se me jugun nuk diskutohet qe jo e jo.
Po ja cti bejme ne moj Dreqe qe vijne dhe na e prishen plazhin se e kishim te virgjer pjesen me te madhe.
Kalofsh mir lal, akoma ske shku ne pun ti?

Postuar nga tela datë 17 Janar 2005 - 13:20:

vendi me i bukur ne shqiperi per mua eshte saranda

Postuar nga myzeqari datë 18 Janar 2005 - 03:55:

Citim:
Po citoj ato që tha ELba^GurL

avash avash se ja ngrite moralin dhe i bane qefin myzeqarit .....

Akoma e zemeruar me qenke eeeeeeeeee ?

o tela e morem vesh nga je o nishan

Postuar nga Niqua datë 18 Janar 2005 - 04:24:

Citim:
Po citoj ato që tha Keni
FIERI qyteti ku u rita
FIERI qyteti ku kam mall

uaaaaaaaaaaaa sa poezi e bukur...
sa ja bani qefin vetes ju Fierakt

Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.