Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 » Trego 119 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Me care losnit juve kur keni qene te vegjel? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4444)
ahhahahahaha
nice one
sa historira ashtu kam un ohhhhhh zot te rri ter diten ketu ne forum ehde si mbaroj dot
te pallati im ishte nje plak se mbaj mend se si e kishte emrin po nevbe ajo na hidhte uj te nxet
ahhahahaha
edhe u bertiste cunave qe hapnin gropa per te lozur me plumca
ihihih
edhe ne nga inati e ngacmoim ate
oh edhe te shtepija e nenes time ishte nje idjot llambi e quanin po nuk mbushte ishte si budalla edhe t eter kishin frik nga ai ishte edhet ullac edhe saher qe dilte ne dritare ai ne i thooshnim:
lambi i katines i bie tavolines me lugen e kafes i bie penxheres................etc se nu ke mbaj mend te ter po n ekishim shum frik nga ai se hidhesh nga dritarja ai edhe kapte cunat e lagjes edhe i rrifte
edhe mamaja e tij ishte shum e frikshme ajo plaka katina kishte mustaqe
ahhahahah
it was verry funnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kam edhe histori te tjera po nuk po i them
ikaaaaaaaaaaaaaaa
kissssssssssss kisssssssssssssssss
keep it caliente peace
Mizeeeeeee!ke ndonje histori me...hmmmmmmm,me kupton sister
nje nga lojrat e tjera kur kam qene i vogel ka qene dhe ajo me E ke.Dmth luanin tre kater femije njeri duhej tu qepej me vrap te tjereve dhe duhet te prekte njerin dhe ai tjetri pastaj kishte radhen tu qepej te tjereve.Por problemi qendronte se ne nuk thonim E Ke,por Ta Vura
Dhe keshtu po luanim nje dite ne oborr te shkolles(klase e 3ose e 4 me duket)dhe ishim gjithsej nja 5-6 djeme vajza dhe e kisha radhen une qe duhej tja vija ndonjeritDhe i qepem nje goce dhe pasi i afrohem e kap lehte te kurrizi dhe i them:TA VURA: Por per fatin tim te keq aty ishte dhe babai i saj,koincidence se per cfare kishte ardhur ne shkolle,dhe me degjon dhe me thote."Ti mistrec ca i thua vajzes ashtu,ti keput veshet"Une ca i lodhur se nuk po e kapja dhe me vinte inat,ca me tha ai ashtu u preka dhe i thashe:Ca ke ti xhaxhi,pse futesh ne loje,une mezi ja vura asaj apo se quan ti se e ke vajzen tende
Eh ato kohera......
pogradecare
mua me pelqete shume te lozia
me kalaqafe. por me shume me
pelqente kure e kisha radhen
une qe te meria gocat e lagjes
kalaqafe
Re: pogradecare
Citim:
Po citoj ato që tha tzampli67
mua me pelqete shume te lozia
me kalaqafe. por me shume me
pelqente kure e kisha radhen
une qe te meria gocat e lagjes
kalaqafe
hehe sa kam lojtur dhe un nnnnn
e si fillim loja me balte dhe me uje heheh beja biskota duke i len ne dielle....
pastaj me kuklla slashe gjilpere dhe pe ne shtepi duke qepur .....
kam lojtur edhe me mesuse haha gjithmone isha mesusja ....
kam patur zyren time ne ballkon atje kisha ato planet time per kontollin e shkolles... se me pas u bera drejtoreshe lol
ee kam lojtur edhe me top dhe skam lene vend ne kembe pa shenje ... kam lojtur me kapacke kam lojtur me ....
u kam lojtur me .... edhe mee...EE EDHE ME.....
smbahen mend te gjitha
te isha dhe njher aq dhe atjeeeeee
cfare teme nostalgjike keni hapur moj aman
une kam luajtur me kukulla, merrja lecka te mbetura rrobaqepses dhe vishja kukullat, luaja me peta, ngriva shkriva, me litar
O litar litar i gjate
qe spushon as dite as nat..etj
Luaja sylla-mbylla, luaja dhe me nje shoqen time dhe benim sikur ishim dy vajza te rritura me karrier, qe kishim dhome me qera, njera quhej Bobi tjetra Parashqevi, benim si moderne etj..Luaja dhe Koman-koman me kalamajt e pallatit.
E te gjitha keto lojera nga mosha 4 deri 7 vjec.
eh cfare koherash ishin ato......
Yyy loje llahtar ka qene me zare ose me karroce me guzhineta.
Gjynah qe nuk behen me
Keq e kishim me policat (une jo dhe aq se e kisha babin oficer dhe me njihnin ) po me keq e kisha me vete ata te mite se kur me kapnin m`i beni veshet si parafango zisi
(i mbani mend zisat mo?
)
kam luajtur me ashike sa kam plasur.
Nuk lija asnje kopse ne shtepi i pervetesoja per te luajtur me ashikeedhe me ne kulle.
hahahahahahahaah
juventini te lumt
kiss kiss!!!!!!!!!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
hahahahahahahaah
juventini te lumt
kiss kiss!!!!!!!!!!!!
Gjithsej 12 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 » Trego 119 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.