Forumi Horizont Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5952)

Postuar nga skalabrino datë 04 Qershor 2006 - 19:43:

( po nqs ste duken shqipteret punetore cfare mund te thush per kto te huajat qe sdin te bejn asgje jan trung fare..

Un per vete jam vetem per shqiptare dhe pike jo se jam raciste po te ka lezet gjithkush me racen e vet sepse kuptohesh me mire ...)

jam dakort me ate qe thua ti lale po dhe ju femrat me teori i keni keto qe duam te lidhem me shqiptare se sa veni jashte vrap si dele pa bari leshoheni ne kthetra te huaja .....

Postuar nga amor alucius datë 04 Qershor 2006 - 19:48:

Mua s'me duket qe femrat shqipetare jane me te mira se te huajat,thjeshte jane me te nenshtruara...ose-ose jane me te mira se te huajat ne ca fusha,kurse ne te tjera jane me keq .Une jam vete femer shqipetare dhe se kam pare asnjehere veten me te mire se mikeshat e mia te huaja ne baze te vendlindjes.

Nuk e di,te isha mashkull dyshoj se do kisha nerva te merresha me komplekset e ca femrave shqipetare.Them kete duke njohur veten,duke njohur komplekset qe shoqeria shqipetare ju jep te rinjeve,sidomos femrave,ne procesin e edukimit (ose ne rastin tim gjysem-influencen shqipetare).Eshte nje mentalitet qe te deformon karakterialisht.

Postuar nga buzeqeshja datë 04 Qershor 2006 - 23:28:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Mua s'me duket qe femrat shqipetare jane me te mira se te huajat,thjeshte jane me te nenshtruara...ose-ose jane me te mira se te huajat ne ca fusha,kurse ne te tjera jane me keq .Une jam vete femer shqipetare dhe se kam pare asnjehere veten me te mire se mikeshat e mia te huaja ne baze te vendlindjes.

Nuk e di,te isha mashkull dyshoj se do kisha nerva te merresha me komplekset e ca femrave shqipetare.Them kete duke njohur veten,duke njohur komplekset qe shoqeria shqipetare ju jep te rinjeve,sidomos femrave,ne procesin e edukimit (ose ne rastin tim gjysem-influencen shqipetare).Eshte nje mentalitet qe te deformon karakterialisht.

Moj amor un nuk thash se ne shqiptaret jemi me te mirat e botes se do te ishte absurde nje llaf i tille sepse ne te gjith boten ka si femra te mira si te keqija por muhabeti im ishte se cdo vend ka kulturen dhe zakonet e veta dhe esht e veshtire qe 2 njerez me shtetesi te ndryshme te perputhen ne keto ide...por kjo nuk e sht e prere dhe mund te shkojn shum dakord por un jam me iden se gjithkush duhet te shkoje me racen e vet pastaj keto jan thjesht ide ku gjithsecili mund te kete te tijen.

Postuar nga skalabrino datë 05 Qershor 2006 - 01:18:

eh spo kuptojme fare kush na don me shume te huajat apo shqiptaret me kete brez qe po rritet sot e ke dopja 6 kur te duash ne dere

Postuar nga amor alucius datë 05 Qershor 2006 - 22:26:

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
  esht e veshtire qe 2 njerez me shtetesi te ndryshme te perputhen ne keto ide.

Varet nga njerezit

Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
jam me iden se gjithkush duhet te shkoje me racen e vet 

Gjithkush duhet te shkoje me ate qe dashuron.Njeriu s'dashuron rracen e tjetrit!

Postuar nga Syri_Magjik datë 06 Qershor 2006 - 02:17:

Tem ineteresante!

Postuar nga Syri_Magjik datë 06 Qershor 2006 - 02:21:

Re: Re: Me mire nje femer te huaj se nje shqiptare

Uragani.....

-Se pari dihet qe ''FEMRAT SHQIPTARE'' sjan te gjitha njesoj.
-Dhe me cfare shkruan besoj se ke te drejt shum pasi jan marr jet per lesh nga gjera koti te Shqiptarve. Them qe nga mosha 18 e lart familjet Shqiptare e kan per nder ti kerkosh doren e vajzes se sa ta duash per te dashur.
-Sipas disa nga ju mos po thoni do e bejm Shqiperine lara-bala se nja 10 djem e vajza njoh ketu une qe kan dale kalamajt laramen, jo sesht cudi, dhe rraciste sjam dhe skam pse te behem kurr por qe rraca jote ja vlen me shum ja vlen e kete se luan topi....
-Nga nje ane e kemi shume mire, dhe nga nje ane jemi ca si mbrapa botes.

Postuar nga skalabrino datë 06 Qershor 2006 - 03:08:

(Dhe me cfare shkruan besoj se ke te drejt shum pasi jan marr jet per lesh nga gjera koti te Shqiptarve. Them qe nga mosha 18 e lart familjet Shqiptare e kan per nder ti kerkosh doren e vajzes se sa ta duash per te dashur)

pse ti po te ishe prind do e lejoje vajzen tende ta sillte te dashurin ne shtepi sesa te sillte te fejuarin

kush ehste ajo familje shqipetare qe na lejoka te dashurit ...

ky eshte mentaliteti jone plako

Postuar nga amor alucius datë 06 Qershor 2006 - 09:38:

Citim:
Po citoj ato që tha skalabrino

pse ti po te ishe prind do e lejoje vajzen tende ta sillte te dashurin ne shtepi sesa te sillte te fejuarin

kush ehste ajo familje shqipetare qe na lejoka te dashurit ...

ky eshte mentaliteti jone plako

C'problem ka te te sjelle te dashurin ne shtepi vajza?Me mire ti kesh afer,nen kontrollin tend apo te mos dish fare se ca ben/me ke sillet?Se fundja mese normale qe goca pasi ben 18 te dashur do te kete.Po ku ta marresh o njeri te te gjeje nje cun te hajrit qe ta sjelle ne shtepi qofte dhe si te dashur?!Me mire ta marresh vesh nga goja e femijes tend ate qe po kalon,ate qe ndjen,planet qe ka me ate njeri sesa nga te tjeret.

Jane mesuar shqipetaret mbas shpines te prinderve te mos lene gje pa bere,e prinderit nga ana e tyre te ruajne "nderin e shtepise".Pfff...hajde hipokrizi hajde!

Postuar nga buzeqeshja datë 06 Qershor 2006 - 09:47:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

C'problem ka te te sjelle te dashurin ne shtepi vajza?Me mire ti kesh afer,nen kontrollin tend apo te mos dish fare se ca ben/me ke sillet?Se fundja mese normale qe goca pasi ben 18 te dashur do te kete.Po ku ta marresh o njeri te te gjeje nje cun te hajrit qe ta sjelle ne shtepi qofte dhe si te dashur?!Me mire ta marresh vesh nga goja e femijes tend ate qe po kalon,ate qe ndjen,planet qe ka me ate njeri sesa nga te tjeret.

Jane mesuar shqipetaret mbas shpines te prinderve te mos lene gje pa bere,e prinderit nga ana e tyre te ruajne "nderin e shtepise".Pfff...hajde hipokrizi hajde!

amor e shikoj qe je shum e emancipuar me idete e tua po ne po flasim per realitetin jo per ate qe esht mire apo jo???E dime shum mir si un , si ti ,si gjithe te tjeret sesi esht mentaliteti ne shqiperi dhe un jam dakord kur thua qe me mire femija tja thote vete prinderve sesa ata ta marrin vesh prej te tjereve .Po prinderit sdo e miratonin kurre nje lidhje te tille...per ta ne jemi gjithmone te vegjel dhe pse kemi 20 vjec apo me shum dhe kane ate manine se duhet te na mbrojne nga te gjithe dhe nga gjithcka po nejse ....se tema ska lidhje me ket gje .

Persa i perket asaj qe tha syri_magjik lart jam dakord se me mire te kesh nje familje me nje shqiptare se sa me laraman...kjo esht ideja ime!!!

Gjithsej 67 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 669 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.