Forumi Horizont Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Komplimentat qe do deshironin femrat.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8903)

Postuar nga myzeqari datë 06 Tetor 2005 - 16:30:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

, hehehe, po kush i tha Leles se

ore vllai, akoma sme njef ti mua ore, une nuk lejoj qe temat e mia te behen shkak per banalitete, keshtu qe e dija se ishe ti moderator, ndaj i thashe leles qe te bente pastrimet..

keshtu qe mbetet te themi........"me lumte mua ajo dore qe i shkrova leles:p

P.S
sa modeste qe jam

Nje min , mos na u hidh deg me deg
Pse nuk me the mua ti kur e dije , por i the Leles , mesa di une mardheniet tona forumore , sjane te keqija
Lela mos caj koke hic ti , fshij temen komplet po deshe

Postuar nga Isra datë 07 Tetor 2005 - 11:49:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Nje min , mos na u hidh deg me deg
Pse nuk me the mua ti kur e dije , por i the Leles , mesa di une mardheniet tona forumore , sjane te keqija

Po jo mo Myzo,jo, sa nxitoheni ju cunat, me keq se ne gocat

p.S
hajt se po te sqaroj ne mp, se sia vlen me ketu.
taksirat ene kte myzo - te koshi

Postuar nga eliz datë 07 Tetor 2005 - 11:58:

Megjithese s`mund te jemi bashke mund te te puth nje here te vetme?

Megjithese nuk eshte fjale te bukura apo ku di une ca,te ben te ndjehesh shume mire,e shume e embel.Ca cuna jane me te vertete yje.

Postuar nga Isra datë 07 Tetor 2005 - 12:03:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz

a,te ben te ndjehesh shume mire,e shume e embel.

e bukur kjo eliz, mua me pelqen....

Postuar nga amoxil datë 07 Tetor 2005 - 16:32:

« ec aty tu bofsha, sa të qeka bo kofsha... »

Ky kompliment i bëhet një femre kur diametri kofshës së saj kap 20 cantimat.....

Postuar nga amoxil datë 07 Tetor 2005 - 16:35:

Citim:
Po citoj ato që tha eliz

Megjithese nuk eshte fjale te bukura apo ku di une ca,te ben te ndjehesh shume mire,e shume e embel.Ca cuna jane me te vertete yje.

eliza ky kompliment me thën të drejtën duket sikur ësht pak i çuditshëm....

Postuar nga darma datë 07 Tetor 2005 - 20:05:

Te them te drejten femrat i pelqejne komplimentat qe vene ne pah bukurine e tyre por vlersojne komplimentat qe vene ne pah intelektin karakterin e tyre .....
I urrejme komplimentat boshe ...te cilat djemt i bejne dukshem sa per te kaluar rradhen....

Postuar nga Lozonjare datë 07 Tetor 2005 - 20:11:

Citim:
Po citoj ato që tha darma
Te them te drejten femrat i pelqejne komplimentat qe vene ne pah bukurine e tyre por vlersojne komplimentat qe vene ne pah intelektin karakterin e tyre .....
I urrejme komplimentat boshe ...te cilat djemt i bejne dukshem sa per te kaluar rradhen....

Ose P.SH...

Tu bofsha mi lali si qeke...si bishe...

Postuar nga Ruby_DR datë 07 Tetor 2005 - 20:13:

Citim:
Po citoj ato që tha darma

po s'kaloj rradha nuk arrin asnjehere ke banaku me marr tollonin

p.s je nje engjell qe jeton dhe ndjek jeten time

Postuar nga darma datë 07 Tetor 2005 - 20:56:

lozonjare ate as nuk e konsideroj fare si kompliment une

Jo puna eshte se ju kaloni rradhen dhe ne bejme sikur ja veme veshin dhe ju e merrni tollonin po ju duhet te rrini ne rradhe edhe per mishin pastaj...

Gjithsej 62 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 616 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.