Forumi Horizont Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Ç'mendim keni për martesën? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=900)

Postuar nga volter datë 10 Maj 2004 - 18:27:

Wink

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Brune me adavie (fije bjonde), vetulla te zeza me trashesi mesatare, syte jeshil me irisin kafe me qerpike jo shume te gjate, hunden nuk e kam kushedi cfare, vetem pak te ngritur perpjete, buzet te bukura o zot si dy qershi. Usa, edhe veshet i kam shume te bukur. Lekuren e fytyres e kam shume te lemuar. Do informacion tjeter?

Me fal qe futem si derri ne kasolle te bariut!
Po ti x qe e pershkruajte veten top fare pa asnje njolle...., a nuk e ke afer ate "fatlumin" si thote usa, se po te isha une ne vend te atij "fatlumi", do ta tregoja ... embelsiren e nates!!! Se goca e martuar nuk i flet keto ushtrimet e dites, por......
Kerkoj ndjese qe u bera nje çikez banal. Vazhdoni!
cio bum!

Postuar nga red_dragon datë 10 Maj 2004 - 19:40:

Çmenim keni për

Mendimi im esht :
Martesa esht gjeja me e Mrekullushme per jeten e njeriut,natyrisht nese te bon Zoti rrisk nje goc tamom ose nje cun tamom .
Un per vete ka mundesi ket ver do ti hudh ne ziarr rrobat e beqaris

Nese cunat do ishin me te kujdesshem edhe me te te sinqerte edhe me te dashur me gocat edhe nese nuk do te tradhetoshin do ishte mire.
Po ashtu ene gocat.Le se gocat nje cun dojne ene ate e dojne te jete tamom edhe tia bejne jeten e lumtur,o cuna nese ja bon goces jeten e lumtur nuk te tredhton jo po ashtu ene goca ! Ky o mendimi im !

Postuar nga brigid datë 23 Maj 2004 - 00:06:

Thumbs up

Martesa eshte nje nga veprimet me te rendesishme qe kryen njeriu ne jeten e tij personale.Ajo bazohet ne lidhjen shpirterore te burrit dhe gruas qe zgjedhin shokun e tyre te jetes dhe hedhin themelet e jetes se perbashket me te mirat dhe te keqijat e saj.Ajo bazohet ne barazimin e plote te te drejtave ndihmen dhe respektin e ndersjellte te bashkeshorteve.Si rregull martesa eshte nje veprim i paperseritshem ne jeten e njeriut.Une ju uroj gjitheve atyre qe tani pèr tani jane vetem te gjejne sa me shpejt njeriun e jetes. ciao

Postuar nga jimmy84 datë 23 Maj 2004 - 02:03:

Martesa eshte keqkuptim reciprok-----Oskar Uajld
Per vete akoma nuk e kam vrare mendjen per kete eveniment.

Postuar nga lova datë 24 Maj 2004 - 11:49:

Cool

jimmy84 , mire te lindesh........po te vdesesh........,prandaj vraje pak mendjen edhe per martesen..........

Postuar nga jimmy84 datë 25 Maj 2004 - 01:25:

O lova cdo kohen per cdo pune e ndaj, cdo pune ka kohen e saj (Naim Frasheri) Kur t´i vije koha edhe kesaj pune patjeter qe do mendoj.

Postuar nga Rodolf datë 25 Maj 2004 - 23:43:

Post tung

ej nese akoma nuk e keni kuptuar martesen un dot mundohem qe tu a sqaroj . martes d.m.th. bashkim i dy gjinive te kunderta te cilet kan lidhur kurore dhe normal keta te dy jane martuar sipas deshires se tyre dhe keshtu qe keta te dy vendosin ta kalojne jetene tyre bashk nese eventualisht nuk paraqitet ndonji shkak per ndarjen etyre ok tung

Postuar nga vlora123 datë 28 Maj 2004 - 02:53:

Meqense te gjithe kane opinionin e tyre rreth marteses une po hedh dy fjalet e mija qe mi ka then gjyshja ime kur behet fjala per martese.

"Do ta hani dhe ate m*t" Pak qesharak aq sa dhe e vertet.

Postuar nga u.s.a600 datë 28 Maj 2004 - 13:05:

Citim:
Po citoj ato që tha vlora123
Meqense te gjithe kane opinionin e tyre rreth marteses une po hedh dy fjalet e mija qe mi ka then gjyshja ime kur behet fjala per martese.

"Do ta hani dhe ate m*t" Pak qesharak aq sa dhe e vertet.

Ate gjene haje vete.

Postuar nga eliz datë 01 Qershor 2004 - 08:52:

Citim:
Po citoj ato që tha lova
Brune me adavie (fije bjonde), vetulla te zeza me trashesi mesatare, syte jeshil me irisin kafe me qerpike jo shume te gjate, hunden nuk e kam kushedi cfare, vetem pak te ngritur perpjete, buzet te bukura o zot si dy qershi. Usa, edhe veshet i kam shume te bukur. Lekuren e fytyres e kam shume te lemuar. Do informacion tjeter?

Lova po ndonje nishan ke ti?Per floket nuk na the.Te drejta i ke apo kacurrela?Po formen e fytyres?Te rrumbullaket,trekendeshe?

Gjithsej 28 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit »
Trego 277 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.