| Forumi Horizont | Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
mendo siku...ne çdo vend te botes te shkoje pa vize.
sikur ta kisha Simonen ktu tani te pinim nje kafe bashke si ne kohet e vjetra....
sikur te isha me kete dreqen te pinim nje got raki
sexi, ajo so nai gje mi, lol... se un p.s pa vize shkoj ku te me doj koka e.... e qefit e qefit :p ... skam nevoj te vete neper ambasada 
mendo sikur... te kisha ndonje forumiste ketu tashi... ehh ca do ti beja mer zot :p
do ta kapje me zor mer?

e kap me zort ai e kap....por ta shikoj se cdo ti ndodhe me
pas.....
mendo se e vetmja gje qe do ndollte do ishin fjalet faleminderit shume...

mendo sikur te kishim aftesin te lexonim mendimet e te tjereve qe kan kundrejt nesh...
[QUOTE]Po citoj ato që tha KOTA_97
[B]sexi, ajo so nai gje mi, lol... se un p.s pa vize shkoj ku te me doj koka e.... e qefit e qefit :p ... skam nevoj te vete neper ambasada 
Une thashe per te gjithe te ishte ashtu, se dhe une per vete ashtu si ty shkoj kudo ku te kem qejf...
Mendo sikur... neser mos te zbardhi dita po te jete erresire...
Mendo sikur...te isha aty...edhe te....falja gjithcka qe kam..
Mendo sikur...mos te mendoje kurre per njeri...
Mendo sikur te mos ti falje dashuri femijes tend...A do ta benit nje gje te tille..?
mendo sikur injoranca te kishte kufi...........
mendo sikur ti te me kuptoje vetem pak.....
mendo sikur....mos te kishim ardhur ne jete....
mendo sikur ti ta kuptoja se un per ty......kam filluar te ndjej dicka......
mendo sikur.................te mos ekzistonte RAKIA..
mendo sikur.....
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
mendo sikur.................te mos ekzistonte RAKIA..

mendo sikur te mund ti beja gjerat dhe njehere qe para 5 vjeteve...
...
...mendo sikur njerezit te vdisnin me deshire...
Mendo sikur te mos isha bastardi i zakonshem te pakten me ty.
Do kisha ikur per lesh si heren e fundit besom , e di ti se meriton por mendo sikur une te gaboja per here te dyte .Mendo sikur...
une do te falja ashtu si te kam falur gjithnje sepse nuk arrij te mendoj dicka keq per ty ajo cfare ndjej ne shpirt eshte shume me e forte se une nuk i kundershtoj dot nuk mundem
Mendo sikur une dhe ti jemi nje. Do e falja tere boten.. Ne fund te fundit ç'me duhet bota, kur nuk te kam ty. Te kem tere boten dhe te mos kem asgje, eshte e njesoj.
Mendo sikur nate eshte e jona. Do te luanim me yje duke u perpjekur t'i jepnim nje imazh me te bukur nates. Do bisedonim me hene duke shpresuar qe ajo te humbiste sensin e kohes dhe oret e nates te zgjateshin pafundimisht..
Mendo sa e bukur do te ishte jeta, po te mos humbisnim aq shume kohe duke menduar per ate çfare te tjeret mendojne per ne...
Sikur mos me dhembnin muskujt, do te ikja ne palester tani.........
-Mendo sikur Football te ish serish mikja ime,sa do me lumturonte ky fakt.-
Mendo sikur te gjtihe te dinin te falnin,dhe te kuptonin gabimet e tyre ne jete.
Mendo sikur une te mos isha kaq e trishtuar sot,kaq e zhytur ne kujtese...
mendo sikur ti beja nje mesazh football sdo kishte dhimbje muskujsh..
gango puccc dhe ske ba naj gabim maj naqe pse kundershton mendimet e tjerve nuk ashte gabim
Mendo sikur mos isha vetem, dikush do te me bente nje masazh

gangoo be happy again...never mind
Life is beautiful.
Mendo sikur fillon nga e para......

Mendo sikur njerezit te mos e vrisnin kaq shume trurin per virtualitetin
Flm Football.
Mendo sikur Lela dhe kush mendon si Lela,te dinin se Virtualiteti yne
eshte Pjese e Realitetit tone gjtihashtu;sepse shkruajme tek mendojme,
ndjejme tek shkruajme dhe vrasim serish tek shkruajme...
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Flm Football.
Mendo sikur Lela dhe kush mendon si Lela,te dinin se Virtualiteti yne
eshte Pjese e Realitetit tone gjtihashtu;sepse shkruajme tek mendojme,
ndjejme tek shkruajme dhe vrasim serish tek shkruajme...
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Mendo sikur njerezit te mos e vrisnin kaq shume trurin per virtualitetin

Mendo sikur fjalet ti merrte era...
Mendo sikur........ që çdo njeri të mendonte vetëm për veten e tij dhe për asnjeri tjetër.............
Mendo sikur te ishim lindur apo rritur ne inkubator,atehere do kishim te drejte te mendonim vec per veten.
Mendo sikur te mos kisha fat.
mendo sikur fjala te kishte force sa veprimi?!
Mendo sikur në një moment të ishim të braktisur.....po po të braktisur..
Tjeta Demo,mir në përgjithësi......?????
tytjeta jote Nigo.. si te kam?
mendo sikur te ishim ne ndonje bar tu pi nga nje henesi un dhe ti nigo hahaha
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
tytjeta jote Nigo.. si te kam?
mendo sikur te ishim ne ndonje bar tu pi nga nje henesi un dhe ti nigo hahaha

hahahaha nigo Mendo sikur afer tavolines me pas dhe Helgen qe pin vec juice dhe uje..
Mendo sikur gjitha këto ti paguje ti hahahaha(e pse jo në tavolinën ton Helga,apo nuk ke shum lek me vete
)
hahahahaha nigo tashti na bane me ftu dhe kontinentin ne tavoline me ne se ai e kupton mire dialektin tone hahaha paguj une paguj s'me dridhet dora as zemra..
vec=vetem dhe se kisha fjalen per tavolinen, por llojin e pijeve
mendo sikur tashti kontja per deshiren time te bente etimologjine e fjales se mesiperme.
mendo sikur tja merrnim nje kenge tani nigo..
Na fal Demo...gafa jemi njerëz bëjm hahaha.
Ps: Mendo sikur un dhe Demo të shkruajm gjat gjith kohës Shqip e mos të kuptohemi me njeri tjetrin........
mendo sikur kafen e mengjesit ta pinim te gjithe bashke ne nje lokal te bukur anesha detit...
mendo sikur te isha dhe une ne ate tavolinen..
mendo sikur te mund te takoheshim ne shqiperi te gjithe anetaret e forumit,pse jo anes detit sic tha niku,
mendo sikur per nje cast kjo qe ti the me siper te behet realitet....
Mendo sikur te mos egzistonin njerezit e ndrydhur,ato qe mendojne qe u eshte bere nje padrejtesi e kalbin veten ne inate.
Mendo sikur te mos egzistonin barriera komunikimi ndjenjash... 
Mendo sikur keto qe shkruan me lart amor te realizoheshin vertet.
te lumte dora amor.
| Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.