| Forumi Horizont | Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 2553 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje-pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18068)
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Po jam dakort me kete shprehje sepse njeriu gjithmone jeton me shprese po vdiq shpresa me te vdes dhe njeriu.Cfare te acaron me shume ne shoqerine qe jetojme?

Citim:Do ndihesha shume me mire sikur te sqarohej çdo gje siç duhej.Ke vlereson me shume tek nje person bukurine e jashtme apo ate shpirterore?
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Kurioziteti i tepert, Hipokrizia ,Thashathemet, Mosmirenjohja
Ndihesh me mire tani ti?
Citim:
Do ndihesha shume me mire sikur te sqarohej çdo gje siç duhej.Ke vlereson me shume tek nje person bukurine e jashtme apo ate shpirterore?

Citim:Te dashurin tim do e braktisja:1-nese sdo me respektonte me2nese sdo perkujdesej me per mua3-nese do me tradhetonte.
Shpirterore sigurisht..po si fillim Fizike
Per cfare arsye do e braktisje te dashurin tend?
Citim:
Te dashurin tim do e braktisja:1-nese sdo me respektonte me2nese sdo perkujdesej me per mua3-nese do me tradhetonte.
çfare nuk te pelqen ne forum?
!
Citim:Nuk acarohem shpejt ka situata qe i kaloj me humor por kur hidhet dyshim mbi personalitetin tim atehere marr flake.Mendon se femrat shqiptare paragjykohen shume?
Hmm Achley ..ka disa gjera tek un, qe jan vertet mosperputhse per shum Antare ketu..un shprehem lirshem ..kush me kupton e ka tlehte te miqesohet me mua, kush Jo,, i mer tjeter per tjeter ( madje s'arrin te kuptoje hic) pak rendesi ka!
Sme pelqen qe ka klone![]()
Aacarohesh shpejt?
Citim:
Nuk acarohem shpejt ka situata qe i kaloj me humor por kur hidhet dyshim mbi personalitetin tim atehere marr flake.Mendon se femrat shqiptare paragjykohen shume?
Citim:Paragjykimin e shikoj nuk mund te blesh nje makine se fillojne te flasin ajo punon pune te ndyra ose kur del ne darke vone te argetohesh me miqte te shohin me nje sy sikur po prostituon.Motra ime ka vite qe punon si modele e shohin me nje sy tjeter ose rasti me konkret kur nje femer eshte e bukur dhe ve foto te bukura direkt paragjykohet dhe njerezit nuk e besojne.
Mendoj se akoma ka gjera qe duhen ndryshuar tek mentalitati Shqiptar..te flas per paragjykimin qe i behet femrave ne SHqiperi sflas dot..se kan ndryshyar gjerat e un kam vite pa shkel anej..po mesa shof e lexoj Po!
Ku e shikon paragjykimin ? ne cfare aspekti?
ahahhahahahhaha Achley tkam zemer ndaj dhe te flas 
ne lidhje me paragjykimin kuptohet
akoma... mendon se ka njerez Sot qe te vlersojn per ate qe je? Un te kshilloj dicka nje gje ..dhe vetem 1..
Mundohu te jesh vetvetja ..dhe cdo gje shkon ne vendin e duhur, kush te paragjykon, do lodhet, duke pare me syrin qorr dhe perdja me kalimin e kohes do bjeri
cdo gje del ne Realitetin qe ti paraqet
.
Un jetoj...un leviz shume nfakt akoma se kam zgjedhur vendin qe do jetoj
aktualisht ne France.
Mendon qe duhet te ndryshosh temmperament per te qen e pelqeyr nga te tjere?
Citim:Dhe ti mua me ke lene nje shije te mire je shum e thjesht dhe e komunikueshme
ahahhahahahhaha Achley tkam zemer ndaj dhe te flas
ne lidhje me paragjykimin kuptohetakoma... mendon se ka njerez Sot qe te vlersojn per ate qe je? Un te kshilloj dicka nje gje ..dhe vetem 1..
Mundohu te jesh vetvetja ..dhe cdo gje shkon ne vendin e duhur, kush te paragjykon, do lodhet, duke pare me syrin qorr dhe perdja me kalimin e kohes do bjericdo gje del ne Realitetin qe ti paraqet
.
Un jetoj...un leviz shume nfakt akoma se kam zgjedhur vendin qe do jetojaktualisht ne France.
Mendon qe duhet te ndryshosh temmperament per te qen e pelqeyr nga te tjere?
Per mendimin tim vetem familja te vlereson per ate qe je
Jo absolutisht ata/o qe pranojne te te rrine afer te pranojne ashu sic je me te mirat dhe te keqijat nuk ka njerez perfekt sot
.A je dakort ti qe nje cift qe nuk jane njohur me pare dhe kane vetem nje muaj qe jane lidhur brenda ktij muaji fejohen.Funksionon kjo fejese?
Citim:
Dhe ti mua me ke lene nje shije te mire je shum e thjesht dhe e komunikueshmePer mendimin tim vetem familja te vlereson per ate qe je
Jo absolutisht ata/o qe pranojne te te rrine afer te pranojne ashu sic je me te mirat dhe te keqijat nuk ka njerez perfekt sot
.A je dakort ti qe nje cift qe nuk jane njohur me pare dhe kane vetem nje muaj qe jane lidhur brenda ktij muaji fejohen.Funksionon kjo fejese?
sdi te jap nje pergjigje ekzakt

Citim:ok pra kalofsh sa me mir
Un jam kunder martesessdi te jap nje pergjigje ekzakt
![]()
Te puc pak se po dal( vij shpejt) ?
![]()
puc

shume pak perballe urise per te lexuar 
ku do e kalosh naten e bardhe Ashley?
Citim:Naten e bardhe ne tre clube te ndryshme
Po citoj ato që tha AngelDevil
shume pak perballe urise per te lexuar
ku do e kalosh naten e bardhe Ashley?
kush eshte ajo feste qe mezi pret ta festosh?
Nderrimi i vitit 
Je e qet sot?

jo, me kan ardhur ato 
kiddin.. jam super i qet, dhe po e shijoj ket dite 
ke bo gjo sot?
Ndaj tshof me dhimbje..un ty
se qeke me ato
Ja me ate po merem 
Ti ke naj menje?

Kam nje menje shum te keqe por do shfryhem neser

po ti?
un them te shfryhemi qe sot?
a je dakort?
Citim:
Kam nje menje shum te keqe por do shfryhem neserpo ti?

Citim:shum mir po ben
Un jam tu manipulu dike..me tmira kuptohet
e kam mire?
![]()

e pi cigaren?
Citim:
shum mir po bene pi cigaren?

Citim:
ja dhe rezultati
l...
ueee
sa provokuse
kjo
hahahahha
I like it dit :
e pi pak per qejf
e nget makinen ?

pse provokuese

?Po kam makine dhe i jap me shpejtesi.Ai cuni qe po i mbush menjen mos eshte ne forum?

Citim:
pse provokuese
?Po kam makine dhe i jap me shpejtesi.Ai cuni qe po i mbush menjen mos eshte ne forum?
![]()

Citim:Une mendoj se ktij qe eshte ne forum boj m.. fare duke e provoku se vdessss
Emmm dhe ai eshte..po ky qe po provokoj so ai
Ti mendo se po?![]()

Te pelqen ndonjeri ne forum?
Citim:
Une mendoj se ktij qe eshte ne forum boj m.. fare duke e provoku se vdessssTe pelqen ndonjeri ne forum?

Citim:per mendimin tim djemte ketu jane jo te vertete disa flas me ka dhe nga ata qe japin mendimin e tyre.Cfare te ben pervete te nje mashkull?
Nthuq akoma sjan aty ku dua un..deri diku ..dike
E kam mir?
po e anashkaloj pyetjen, se ishte per fleurin
kush mendon ti ketu se seshte i vertet?
Niveli qe kan, intelegjenca dmth, dhe temperamenti 
Ty kush te duket me i/e interesant?
Citim:Ska rendesi
Po citoj ato që tha Petter
po e anashkaloj pyetjen, se ishte per fleurin
kush mendon ti ketu se seshte i vertet?
thjesht un luaj deri diku lojen e tyre....
Citim:Nuk me pelqen askush sepse vdes vetem per dike por spo jap emra me mir
Niveli qe kan, intelegjenca dmth, dhe temperamenti
Ty kush te duket me i/e interesant?

Cfare ta ben nje dite monotone?
Citim:
Nuk me pelqen askush sepse vdes vetem per dike por spo jap emra me mirCfare ta ben nje dite monotone?

Veshtire se me behet dita monotone
kam aq shume letra,pune etc saqe s'me ngelet kohe as per veten time...
C'ne qe duhet te ket patjeter dike ne forum te mire (apo te keq)per ju? 
Citim:Une jam ne shkolle te larte me kaq merrem me perpara pozoja per nje agjensi mode tani jo me
Ku ka dit monotone mi?
Ti me ca meresh i her ?
me cfare sporti merresh?
me gjueti
po ti me çfar merresh ?
Citim:Lexoje pak me siper e ke.Te ecen gjuetia?
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
me gjueti
po ti me çfar merresh ?

Citim:
Une jam ne shkolle te larte me kaq merrem me perpara pozoja per nje agjensi mode tani jo meme cfare sporti merresh?

me dite ( ka dite te mira / ka dite te keqia )
çfar sporti te pelqen te ushtrosh ?
p.s. - deri tani morem vesh qe pelqen futbollin , moden , shkollen + ke dhe nji moter simpatike )
ah se harrova - pelqen edhe Cascaden
Citim:po pra hyri gjuetari
Sport merem me Fout e palester
U be nje lomsh ketu e? si thu i lem cik ne virtualitet?
![]()

mir e ke shum te dhena i dhame forumit

mos u hutoni shume ju lart
ku osht pytja ??
Pergjithesisht ca speciesh kap ne gjueti?

aaaaaaaa kshu jam me huqe une , po nuk qe 1.70 dhe 90-68-90 , nuk e marr mundimin fare
cili eshte tipi i lokalit qe preferon te shkosh ?
Citim:varet nga njerezit qe rrethohem
Po citoj ato që tha Glaukus
aaaaaaaa kshu jam me huqe une , po nuk qe 1.70 dhe 90-68-90 , nuk e marr mundimin fare
cili eshte tipi i lokalit qe preferon te shkosh ?
Te pelqen jeta e nates?
Citim:
rasti me konkret kur nje femer eshte e bukur dhe ve foto te bukura direkt paragjykohet dhe njerezit nuk e besojne.
Shum interesante do thoja dhe un......Pengu qe keni ne jete?
Asnje. E marr jeten ashtu sic me vjen. la positive attitude 
Si eshte koha sot ne Tirane?
kapricoze ka qene Cec 
andej nga ty?
ktej nga un filloi shiu dhe bubullimat 
. ti je ne foto?
Po, une jam 
Te pelqej? Nqs po, shko me voto per miss forumi 
buzet hic
pse ne parajse ka vetem 30% femna?
| Gjithsej 52 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 2553 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.