Forumi Horizont | Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Ke kishit deshire te takonit nga anetaret e forumit? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2132)
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
patjeter
do e marr edhe eric me vete
Ndrrova menje meqenese pashe nje reagim ndrrimi mendjeje ktu, dhe une sdua te takoj asnje me mire keshtu ,nje shoqe qe kam e kam tamam ktu nga forumi,te tjereve u uroj gjithe te mirat.
Dreqe..................s'kishe ba keq...:p
ps;...listes time po i shtohen bajagi emra.....
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
do te doja te takoja Dreqen...se mduket tip hardhek(tan jeten oren 12 e ka)...plloshtanin dhe diabolic...sepse kur lexoj poezite ,shkrimet e tyre ..uau...mbushem me energji.....ata te dy jane poete...
..te gjithe njerezit jane te rralle ne llojin e tyre...pse cfare kane poetet me shume se une ...ti apo...te tjeret?....t egjithe ne brenda vetes jemi poete...te gjithe njerezit kane brenda tyre burime te pashtershme poetike ...por ndryshimi eshte se dikush di ti zbuloje ato thesare dhe ti shprehe...kurse te tjeret...nuk di c'te them....te tjeret jane te tjere...respekte..!
katilesha
E mbeshtes fuqishem mendimin tend...
.
2 fjal edhe une
une per veten e ime dua te takoj mamin babin dhe gjith ato qe i dua e sme duan.meqense mamin e babin i takoj per dit ngelet e fundit.ciao
Citim:
Po citoj ato që tha Harmageddon
Po sikur te takoja kete dreqen...?
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
katilesha
E mbeshtes fuqishem mendimin tend...
.
Une ato qe desha te takoja dhe qe kisha mundesi i takova.
Kam deshire te tekoj dhe shume te tjere por fatkeqesisht ndodhen ne Kontinentin e Amerikes, dhe shumica jane shperndare neper evrope.
lelen meqe kete vere nuk pata mundesi te shkoj do ta takoj veren tjeter ne dr....
amore alucius
Citim:
amore alucius
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Dua te jem dhe une aty te te shof dreqe kur ti fusish naj te pickume nga b..thet amorit. hahahahhaha. Car skene.
Citim:
Dua te jem dhe une aty te te shof dreqe kur ti fusish naj te pickume nga b..thet amorit. hahahahhaha. Car skene.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Kush te tha ty qe s'me shijojne pickimet ne fundshpine?Varet se kush i jep ne fakt,por nga dreqja s'do me vinin keq.Ndonje pitje(pyetje) observuese tjeter ke ti?![]()
Citim:
Ju uroj nje mbremje te kendshme cupa. Une do mundohem sonte.
O metaxa ma shume kam shanc une ta pickoj amoren sesa ti prandaj mos u lodh kot...
Citim:
O metaxa ma shume kam shanc une ta pickoj amoren sesa ti prandaj mos u lodh kot...
ehe e mora vesh,
amore fundeshpina si e perdor ti eshte gabim ne gjuhen shqipe,kjo eshte fjale e sajuar nga juve?
Citim:
amore fundeshpina si e perdor ti eshte gabim ne gjuhen shqipe,kjo eshte fjale e sajuar nga juve?
me rafte pika mu jarabil....amora mos ma merr per te keq se shaka po bej, une skam goje te flas fare....
Citim:
me rafte pika mu jarabil....amora mos ma merr per te keq se shaka po bej, une skam goje te flas fare....
Citim:
Jo mi,cfare te keq?Aspak!Te te them te drejten as une se di nese perdoret ne shqipen standard,por me ka rastisur ta degjoj nga njerez te ndryshem.Boh,do e kontrolloj ne fjalor...![]()
Dreqe,po te ngacmoi METAXA ktheja favorin ne te njejten forme,keshtu e ben dhe ate te ndihet i shfrytezuar fizikisht![]()
![]()
ket Metaxa ma len mu se ja rregulloj qefin... lere fundshpinen se edhe une e perdori ket por me lart ja futa kot gjojas si e zgjute une..
Citim:
Sapo tentoi te me bente nje shkundje. hahahahah.
hahahaha amore e ndrrova mesazhin mire qe se citove..
Citim:
ket Metaxa ma len mu se ja rregulloj qefin... lere fundshpinen se edhe une e perdori ket por me lart ja futa kot gjojas si e zgjute une..
Citim:
Dreqe dikur kam ra ne krahet e nje shkodranie dhe kam dale me shume veshtiresi dhe me shume dhimbje kshuqe sbesoj se do tentoja prape. Sidoqofte me ty do e provoja.![]()
Citim:
Dreqe dikur kam ra ne krahet e nje shkodranie dhe kam dale me shume veshtiresi dhe me shume dhimbje kshuqe sbesoj se do tentoja prape. Sidoqofte me ty do e provoja.![]()
Dhe ja zilja e cell ra. Ja kalofshi sa me mire.
Citim:
Me kete do thuash Burrelset jane me gentle? Hahahahahaha.Dreqe,iiii ca gafe beri ky,te krahasoi shkodranet me Burrelset :p![]()
Citim:
kush krahasoj shkodranet me burrelset moj.... qyqja burrelset vrasin burra me sopata..
i kam inate zogistat prandaj po ja shaj...
Citim:
i kam inate zogistat prandaj po ja shaj...
edhe rrin e merresh me neve ktu ne fund te botes?
dil; more cun calltis per vete e mos rri ne forum,lyhu a lahu banu i bukur edhe nje xhiro nga xhiroja.,pastaj hajde na trego me na ba xheloze
Citim:
edhe rrin e merresh me neve ktu ne fund te botes?
dil; more cun calltis per vete e mos rri ne forum,lyhu a lahu banu i bukur edhe nje xhiro nga xhiroja.,pastaj hajde na trego me na ba xheloze![]()
![]()
Eshte nje person i vecante .
Citim:
Naqe leni zogistat e burrelset kudo si ndodhen, por te lutem nderro iconen se po me vijne lloj lloj mendimesh.
ket dreqen...dreqe kur do e pim kafen ne loool?
DO ME PELQENTE TÝ TAKOJA TE GJÝTHE.TE ORGANÝZONÝM NJE PARTY NE TE FORUMÝT HORÝZONT,PO JEMÝ TE GJÝTHE LARG NJRÝ-TJETRÝT ESHTE E PA MUNDUR.
pse sexi kjo ka ndollur nga sa di une shume anetare te forumit jane bashkuar diku ne mos gaboj ne dr...kjo mund te behet perseri...
do te doja ti takoja njehere kta te forumit pasi e di qe me pas do te ndryshoja edhe mendim per disa :p
do doja te takoja edhe iher ato qe kam takuar deri tani sepse kane qene me te vertete persona qe ja vlente ti takoje... ...beh,pa harruar edhe te tjere dmth
Citim::
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
ket dreqen...dreqe kur do e pim kafen ne loool?
Citim:
:
kur te duash![]()
pershendetje te perzemerta
Pa dyshim do te doja t'i njihja te gjithe por do te veçoja sidomos:
Sykaltren e Gangos
Indritin
NS-6
Kontinentin
Belgium
Eric Darven
Katileshen007
Dreqen shkodrane
NIK_SERIOZIN
Myzeqarin
E shume te tjere ---ju uroj te gjitheve kudo qe jeni fat e mbaresi kudo ne jete...........
Shume faleminderit per konsideraten tuaj Mami e re
Jeni shume mami e re e mire
mami e re do ishte kenaqesi e imja...
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
do doja te takoja edhe iher ato qe kam takuar deri tani sepse kane qene me te vertete persona qe ja vlente ti takoje......beh,pa harruar edhe te tjere dmth
![]()
Shkodranin e Qeshur, e kam pike te dobet me e puth i her, asht ilaci i shpirtit tim te trishte, shume fantastik,shumeeeeeee i amel ne buzeqeshje
Nigon, e kam shuem xhan eshte tip allegro, fantastik,
Dreqen(edhe pse jena afer akoma sjena pa)
e kam fixim me ba muhabet me te, sepse asht femen ideale, shum e sinqerte
Simonen gjithashtu,
Eric-un jam shume kurioze ta njoh, arsyeja?I adhuroj artistet.
Plloshtanin e kam fixim te bisedoj nje her me te me gjuhen e yjeve.
Green Mamben,-kam qejf me perballe agresivitetin e dy gjinive(f, m) desha me i vjell i liber psikologjie, hahahaahahahahaha
hajt se te kam xhan edhe ty, edhe spe zihena shpesh me shkrime
Tjeter???
Buzeqeshjen, me duket vajze shume krenare, e thjeshte dhe teper
e cilter.
Diabolic`AS e kam shume xhan, dhe do deshiroja te dilnim xhiro neteve me shi,dhe te thurnim poezi per te dashurit e zemres sone.
Lezhjanin82,kam deshire ta takoj te pime nje kafe bashke, respekte.
etj etj....
Gjithsej 29 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 » ... E fundit » Trego 1420 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.