Forumi Horizont Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga oliinter datë 10 Qershor 2005 - 15:34:

pershendetje

bravo metaxa poshte te korruptuarit e qeverise fashisto-naziste.

Postuar nga kontinenti datë 10 Qershor 2005 - 17:04:

Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
Qeveria per interesa te ngushta personale ka krijuar nje mjedis biznesi qe vjen ere duke krijuar monopole ekonomike, edhe mos me nderprit ti zoti kontinent, leqe car zoti te them une ty, ti je i degjeneruar, ti je ai qe ke krijuar monopolin e Importit te leshit, Perpunimit te sallamit dhe nenprodukteve te tij.
Por kjo nuk do zgjasi shume sa te vime ne ne pushtet leshin do ua bojme triko para se tu nisim per ne Pol te Veriut kurse sallamin e dini vete ju cfare do tu bejme me te.
Si perfundim, se nuk ka nder mend te diskutoj me njerez qe edhe deftesen e 8-vjecares e kane te fallsifikuar, ne i shpallim luftë të hapur kundër krimit të organizuar, krimit ekonomik dhe ekonomisë informale, lidhjeve të tyre me politikën, si dhe trafiqeve të çdo lloji, në përputhje të plotë me interesat tona.
I bej thirrje popullit shkrete votoni per ne se nga kto sdel gjo, votoni per ne se ne do hapim 800,000 vene pune te reja vetem ne Tirane, votoni per ne se do ti bojm gjith qytetet si blloku i tirones, votoni per ne vetem e vetem qe mos votoni per keto.

Ptuuuuu...i poshter.
Si the? Te mos te ndrepres un tyyyy. Un them te te ttttt te plasim brenda ty.Ou...pse ku jemi ktu ne?Ne kohen e sulltan Hamitit?
Po e kam kriju monopolin e leshit dhe kte e kam kriju qe ne fillim,per te miren e popullit.Por jo ashtu sic the ti?Pra pse genjen? Un kam kriju importin e pamukut dhe jo te leshit.Pamuku dhe leshi ndryshojn.Me vone pamuku bohet si lesh,por kur bohet si lesh,ai esht jasht monopolit sepse mrena monopolit esht 100% pamuk. A more vesht? O shpifanjos.Ti me the mu qe jam pa tetvjecare...o katranjos.Mu qeveria ma dha shkollen sapo fitume zgjedhjet ,sepse qeveria jone nuk e kap leprin me qerre,por,vete lepri shkon tek qerja e qeverise. A me kuptoooove?
Po ta thash nje here qe jol leshin po pamukun...e cfar do bojsh triko ti? Ty te ka njel menia tek leshi,po ktu nuk osht pune leshi,por,esht pune pamuku e jo leshi.
Po me sallamin cfar do t'na boni ju? Do e hani te gjithe per vete?Prap turp te keni. Te pakten ne e hajme,por,i japim edhe te tjereve,nuk jemi si ju.
Deftesen ta dishe mire se nuk e kam fallsifiku,por,me vendim qeverie u bona me shkolle qe diten e pare kur fitume zgjedhjet.
Kurse per ato 800 000 vendet e punes qe ju do t'i hapni....ehuuuu, sa mbrapa bote qe jeni ju.Ne ato vende pune i kemi hap dhe po kerkojme te hapim te tjera. 800 000 veta pine kafe dhe llapin gjithe diten e dites pa norme...pse a nuk jan vende pune kto? Por,do hapim edhe te tjera se,sepse ne mendojm per popullin tone heroik dhe kufitar.Ne kemi ble ilace kundra mushkonjave...he he,votoni per ne,le qe edhe po votune per ju,ne dime t'i numurojm votat se jemi me shkolle.
Kaq kisha tashi per tashi.
(Ah c'ia kom myll gojen atij te poshtri)

Postuar nga Ruby_DR datë 10 Qershor 2005 - 17:54:

konte

ha c'mir ja bone lal se me kto qe llapin kot qiqra ne hell bejn .......
dokan me hudh dhe qeverin kto ....po kush kujtojn se jan..... ha po harrova jon kafexhi me 2mij lek ne xhep.........

Postuar nga oliinter datë 10 Qershor 2005 - 19:18:

Re: konte

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR
ha c'mir ja bone lal se me kto qe llapin kot qiqra ne hell bejn .......
dokan me hudh dhe qeverin kto ....po kush kujtojn se jan..... ha po harrova jon kafexhi me 2mij lek ne xhep.........

Qeveria ka mara tatepjeten ti akoma je mbrapa kohes dhe botes gjithashtu.

Postuar nga Ruby_DR datë 10 Qershor 2005 - 20:06:

Re: Re: konte

Citim:
Po citoj ato që tha oliinter

o ti robi kot nga durresi...

Qeveria ka mara tatepjeten ti akoma je mbrapa kohes dhe botes gjithashtu.

ti lal kur ti lexosh gjerat shifi dhe komentoi mir se ktu se kisha per qeveritaret

Postuar nga durrsak datë 11 Qershor 2005 - 02:57:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti

Ptuuuuu...i poshter.
Si the? Te mos te ndrepres un tyyyy. Un them te te ttttt te plasim brenda ty.Ou...pse ku jemi ktu ne?Ne kohen e sulltan Hamitit?
Po e kam kriju monopolin e leshit dhe kte e kam kriju qe ne fillim,per te miren e popullit.Por jo ashtu sic the ti?Pra pse genjen? Un kam kriju importin e pamukut dhe jo te leshit.Pamuku dhe leshi ndryshojn.Me vone pamuku bohet si lesh,por kur bohet si lesh,ai esht jasht monopolit sepse mrena monopolit esht 100% pamuk. A more vesht? O shpifanjos.Ti me the mu qe jam pa tetvjecare...o katranjos.Mu qeveria ma dha shkollen sapo fitume zgjedhjet ,sepse qeveria jone nuk e kap leprin me qerre,por,vete lepri shkon tek qerja e qeverise. A me kuptoooove?
Po ta thash nje here qe jol leshin po pamukun...e cfar do bojsh triko ti? Ty te ka njel menia tek leshi,po ktu nuk osht pune leshi,por,esht pune pamuku e jo leshi.
Po me sallamin cfar do t'na boni ju? Do e hani te gjithe per vete?Prap turp te keni. Te pakten ne e hajme,por,i japim edhe te tjereve,nuk jemi si ju.
Deftesen ta dishe mire se nuk e kam fallsifiku,por,me vendim qeverie u bona me shkolle qe diten e pare kur fitume zgjedhjet.
Kurse per ato 800 000 vendet e punes qe ju do t'i hapni....ehuuuu, sa mbrapa bote qe jeni ju.Ne ato vende pune i kemi hap dhe po kerkojme te hapim te tjera. 800 000 veta pine kafe dhe llapin gjithe diten e dites pa norme...pse a nuk jan vende pune kto? Por,do hapim edhe te tjera se,sepse ne mendojm per popullin tone heroik dhe kufitar.Ne kemi ble ilace kundra mushkonjave...he he,votoni per ne,le qe edhe po votune per ju,ne dime t'i numurojm votat se jemi me shkolle.
Kaq kisha tashi per tashi.
(Ah c'ia kom myll gojen atij te poshtri)

Kontja kontja kontja

Rroft Krytari yn i ardhshem urraaa

Postuar nga myzeqari datë 11 Qershor 2005 - 03:08:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

Kontja kontja kontja

Rroft Krytari yn i ardhshem urraaa

Nuk e kapi mire shefi kete !!

Postuar nga myzeqari datë 11 Qershor 2005 - 03:35:

Premtimet e deputetit dhe kryeministrit tuaj z. Kodoshi per zonen nr 3(Myzeqeja)

Duhet ta kuptoni te dashur bashkatdhetare qe une jam ai qe do tu sjell ne drite!!
Qe sot e tutje do ti lironi arat me parmende floriri
Do hapen kanale per vaditje me shumice , qe secili te kete kanalin personal !
Do riparoj ruget Mbrostar - Qenas, Qenas - Peshtan , Mbyet i vogel - Mbyetin e madh!
Do tu mar te tereve nga nje BMW te shetisni arave ne kohen e lire!
Me vendim qeverie pulave , patave dhe kafshet shtepiake do te paisen me leternjoftime , keshtu qe nuk do ia vidhni me njeri tjeterit!
Per te papunet , do tu lidhet roge !
Do ta bej vendin pellembe e kafenera !
Do ti veshe te tere police !
Sherbimet shendetsore dhe arsimore do jene falas , kjo vlen vetem per ju !

Keto per momentin

Postuar nga durrsak datë 11 Qershor 2005 - 03:46:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Premtimet e deputetit dhe kryeministrit tuaj z. Kodoshi per zonen nr 3(Myzeqeja)

Duhet ta kuptoni te dashur bashkatdhetare qe une jam ai qe do tu sjell ne drite!!
Qe sot e tutje do ti lironi arat me parmende floriri
Do hapen kanale per vaditje me shumice , qe secili te kete kanalin personal !
Do riparoj ruget Mbrostar - Qenas, Qenas - Peshtan , Mbyet i vogel - Mbyetin e madh!
Do tu mar te tereve nga nje BMW te shetisni arave ne kohen e lire!
Me vendim qeverie pulave , patave dhe kafshet shtepiake do te paisen me leternjoftime , keshtu qe nuk do ia vidhni me njeri tjeterit!
Per te papunet , do tu lidhet roge !
Do ta bej vendin pellembe e kafenera !
Do ti veshe te tere police !
Sherbimet shendetsore dhe arsimore do jene falas , kjo vlen vetem per ju !

Keto per momentin

Rroft Kryetari yne i ardhshem

Postuar nga Syri_Magjik datë 11 Qershor 2005 - 03:49:

WOW

NS_6 kur pashe ate foto qe kishe bashkangjitur rashe nga karrigia
shpresoj mos te shikoj me foto te tilla se me ra te fiket u tremba
me gjithemend MOS QESHNI JU TE TEJRET OK PLZ lol

Postuar nga durrsak datë 11 Qershor 2005 - 04:03:

Re: WOW

Citim:
Po citoj ato që tha Syri_Magjik

Per cilen foto e ke fjalen moj Syri se me bere qe te kontrolloj por e he nuk pash gje.

Postuar nga kontinenti datë 11 Qershor 2005 - 13:35:

Re: Re: WOW

Citim:

Per cilen foto e ke fjalen moj Syri se me bere qe te kontrolloj por e he nuk pash gje.

Po po....se mos ke sy magjik ti qe te shofesh ate foto.

Postuar nga NS-6 datë 11 Qershor 2005 - 14:19:

Re: WOW

Citim:
Po citoj ato që tha Syri_Magjik

ca me i bo kesaj qeveri mi goc!!!mos u merzit se jam duke bere eksperimente me e rregullu...pothuajse ja kam arritur dhe per zgjedhje besoj do kthehem sic kam qene...

me cin je ti iher?me ne apo me "ata"?
bohu me ne sepse keto i ke pa si jane

Postuar nga kontinenti datë 11 Qershor 2005 - 21:35:

He NS-6 mashtrusi.
Asnji fjale mos i besoni atij.

Postuar nga myzeqari datë 11 Qershor 2005 - 21:56:

O NS_6 pa hajde ketu ti se kam nje fjale te veshi me ty , qasu qasu ti Pinxho Kapella se do llafosemi shtruar dhe me ty
Faqezi !!

Postuar nga kontinenti datë 12 Qershor 2005 - 06:08:

Kujdes Myzo se ai Pinxho,mban pushke me vete sa here qe del.

Postuar nga myzeqari datë 12 Qershor 2005 - 14:32:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Kujdes Myzo se ai Pinxho,mban pushke me vete sa here qe del.

Po une perse i kam rojet !!Dhe mos haroni parullen

Parti popull ushtare
Jemi nje e te pandare!!

Ike plaku Mere me gjith tespi e Tosun Bac

Postuar nga myzeqari datë 13 Qershor 2005 - 00:36:

Spo degjoj me keta te opozites , vajten per lesh me duket
Qe ta kuptoni qe ne ketej nuk hame bar , populli ha , kurse ne presim te mbaroj ai dhe pastaj ua leme radhen juve

Rrofsha une
Rrofte Durrsaku
Rrofte Kontja
edhe ca ministra te tjere , vende vende sic thote njeri

Poshte opozita !!!!!

Postuar nga durrsak datë 13 Qershor 2005 - 06:16:

PA KOMENT

Arrestimi i Kontinentit...

Postuar nga durrsak datë 13 Qershor 2005 - 06:19:

PA KOMENT

PAS LIRIMIT

Postuar nga kontinenti datë 13 Qershor 2005 - 10:59:

Hahahahahahahaha....te poshtrit, menduan se nuk do dilja une.
Ne fakt atje ne burg nuk e kalova keq jo. Por populli me pret dhe doli me parrulla ne rruge.Ja shikojeni dhe vete.
Po ate peshqirin pse ma hodhen kokes? Kishin frike se mos me shikonin gazetaret dhe hidhej i gjithe vendi ne greve.
Nejse Durrsak,kot e tregove...sidoqofte e verteta do dilte nje dite ne shesh.
Le te plasi opozita...le te plase armiku,une dola nga burgu dhe po punoj per te miren e vendit.
Ps.Dursako te betohem se asnje fjale nuk tregova ne hetuesi per ate ceshtjen me Kolumbine....ok lal ?
Kur hetuesit me pyesinin,une beja si budalla dhe thoja;shi zogu..zogu..zogu...iku ai...ciu, ciu,fluturoi. Tashi pak budalla jam,edhe nje cike e shtoja vete...dhe ua hodha.
Ata shikonin njeri tjetrin dhe thoshnin;qenka cmendur ky me duket. Pastaj me cuan ne psikiatri dhe , me vone me cuan me ngritje ne Elbasan.
Derisa dola fare...
Ne vazhdojme ne tonen , ata ne te tyren.

Postuar nga NS-6 datë 13 Qershor 2005 - 12:34:

konto ajo ishte vetem per ti treguar qeverise ne pushtet se cfare jemi ne gjendje te bejme pa ardhur ne pushtet...sa po te vijne premtoj qe te gjithe qeveritareve te sotem do tu jap 2 muaj pushime ne spac te cilin do ta rikontruktojme te gjithin sipas modelit te viteve 50-80...bej perjashtim ketu per wydren sepse ka treguar nje drejtesi te papare...

pata nderin te takoj personalisht edhe kryeministrin myzeqari dhe patem nje ballafaqim ne prani te qeveritareve te tjere...hehehehehe...si shenje mirnjohje te pranishmeve u dorezova numrin 4 te gazetes qe nuk eshte botuar akoma per faktore teknike(max.100 kb peshe qe duhet te kete :p)...jam ne tratativa per me e hedh ne ndonje link dhe do tua paraqesh ose une ose ndokush nga qeveria vete...opozita hesht por si ka thene populli kush hesht ka gjithmone dicka per te thene....
paraaaaaaaaaa opooziiiiiiiiiiiiiiiita!!!

p.s kaq e gjate sa ka shku kjo teme dhe me aq permbysje qeverish qe jane bere do ja humb fillin nei dite atyre ministrave dhe kryeministrave

Postuar nga oliinter datë 13 Qershor 2005 - 13:10:

PO qe jane lesha keta te qeverise more?????

Hajde ju dhifsha mu ne qeveri hajde...

NJe qeveri koti qe si hyn ne pune as dreqit se ka plote si ju dhe nuk i duheni me.

Poshte qeveri hajdutesh dhe kur te mar pushtetin do tju var te gjitheve mbaheni mend.....

Palla pip

pa ofeze!

Postuar nga METAXA datë 13 Qershor 2005 - 15:37:

Te gjithe llafet e olinteerit me siper zene se i kom thone ene une ktu , e para kjo.

E dyta packa se jemi te dy ne opozite nuk me pelqeu deklarata e ns 6, ku ma nis me 'pata nderin' e ku di une me taku ato kleptokratet e qiiverise, edhe sidomos qe nuk do cojme wydren ne spac , une asaj i kam rezervuar suiten e spacit. Me kete rast u tregojme edhe njeher frymen demokratike qe kemi ne ne opozite, qe ka menime te njejta ka edhe menime te ndryshme.

Opozita duhet te ri-mblidhet shume shpejt se kto dushkaret e qiverise si shume po ma ngrejne hunen.

Poshte qiiverria, siper NE.

Postuar nga METAXA datë 13 Qershor 2005 - 15:39:

Citim:
Te gjithe llafet e olinteerit me siper zene se i kom thone ene une ktu , e para kjo.

E dyta packa se jemi te dy ne opozite nuk me pelqeu deklarata e ns 6, ku ma nis me 'pata nderin' e ku di une me taku ato kleptokratet e qiiverise, edhe sidomos qe nuk do cojme wydren ne spac , une asaj i kam rezervuar suiten e spacit. Me kete rast u tregojme edhe njeher frymen demokratike qe kemi ne ne opozite, qe ka menime te njejta ka edhe menime te ndryshme.

Opozita duhet te ri-mblidhet shume shpejt se kto dushkaret e qiverise si shume po ma ngrejne hunen.

Postuar nga oliinter datë 13 Qershor 2005 - 15:40:

METAXA MPB

MEtaxa une propozoj qe ti te jesh minister i brendshem kur te marin ne qeverine.

KAm besim te plote se ti je njeriu me adapte per ate pune!

Pershendetje!

Postuar nga belgium datë 13 Qershor 2005 - 15:42:

Re: METAXA MPB

Citim:
MEtaxa une propozoj qe ti te jesh minister i brendshem kur te marin ne qeverine.

KAm besim te plote se ti je njeriu me adapte per ate pune!

Pershendetje!

ore mir qe ju pranuan te hynit ne shqiperi pa viza ju ballistave se per gjo tjeter mos te shkoj mendja ty kulak .ballist tradhtar i kombit

Postuar nga oliinter datë 13 Qershor 2005 - 15:46:

Re: Re: METAXA MPB

Citim:
Po citoj ato që tha belgium

ore mir qe ju pranuan te hynit ne shqiperi pa viza ju ballistave se per gjo tjeter mos te shkoj mendja ty kulak .ballist tradhtar i kombit

ore ti me duket se je hic me hic me duket....

Ti te ishe i mencur rrije ne Shqiperi por nuk merrje plackat dhe bridhje rrugeve te europes.

Postuar nga belgium datë 13 Qershor 2005 - 15:48:

Re: Re: Re: METAXA MPB

Citim:

ore ti me duket se je hic me hic me duket....

Ti te ishe i mencur rrije ne Shqiperi por nuk merrje plackat dhe bridhje rrugeve te europes.

kam ardh ktej me kerku floririn qe shitet rugve ju kulaket e poshter hahahhhahahahaha

Postuar nga oliinter datë 13 Qershor 2005 - 16:00:

Re: Re: Re: Re: METAXA MPB

[QUOTE]Po citoj ato që tha belgium

kam ardh ktej me kerku floririn qe shitet rugve ju kulaket e poshter hahahhhahahahaha
[/QUOTE

germo tare germo se eshtrat e qenit te ngordhur ke per te gjetur.

Postuar nga wydra datë 13 Qershor 2005 - 16:19:

Citim:

E dyta packa se jemi te dy ne opozite nuk me pelqeu deklarata e ns 6, ku ma nis me 'pata nderin' e ku di une me taku ato kleptokratet e qiiverise, edhe sidomos qe nuk do cojme wydren ne spac , une asaj i kam rezervuar suiten e spacit.

ouuu, sa i sjellshem Kuptoj se dhe ti do vish me mua t'i kalojme bashke pushimet, apo jo...

Postuar nga METAXA datë 13 Qershor 2005 - 16:58:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

ouuu, sa i sjellshem Kuptoj se dhe ti do vish me mua t'i kalojme bashke pushimet, apo jo...

Une do te te sjell perdite tasin e aluminit me groshe tek dera e suites , bashke do jemi pa merak.

Postuar nga belgium datë 13 Qershor 2005 - 17:06:

re

Citim:

wydra ik pa frik se o i parezikshem degjo mu

Postuar nga wydra datë 13 Qershor 2005 - 18:00:

Citim:

Une do te te sjell perdite tasin e aluminit me groshe tek dera e suites , bashke do jemi pa merak.

eh, paske shume besim tek vetja Aq me mire per mua, keshtu eshte me kollaj te te prish mendjen e te te heq vigjelencen

Postuar nga METAXA datë 13 Qershor 2005 - 19:03:

Citim:

eh, paske shume besim tek vetja Aq me mire per mua, keshtu eshte me kollaj te te prish mendjen e te te heq vigjelencen

Nuk paske qene ne spac me duket , nuk ke shonce me dal prej anej, edhe sikur tja arrish qellimit te me heqesh vigjilencen (qe ma merr mendja sdo e kesh shume te veshtire thjesht per faktin qe je femer hahahahh) nuk del dot prej aty.

Suita jote hon nuk eshte ashtu sic mund ta kesh enderruar ti me ashensor me vete ne tarace e ku di une (se nuk kam qene i akomoduar naj her jo per gjo) por eshte 3 kat nen dhe.

Tashi imagjinoj wydren tek parmaket e deres ka nxjerre njeren dore duke tundur breckat por ne si opozite qe jemi nuk tundohemi nga gjera te tilla.(valle?)

Postuar nga wydra datë 13 Qershor 2005 - 19:24:

Citim:

Nuk paske qene ne spac me duket , nuk ke shonce me dal prej anej, edhe sikur tja arrish qellimit te me heqesh vigjilencen (qe ma merr mendja sdo e kesh shume te veshtire thjesht per faktin qe je femer hahahahh) nuk del dot prej aty.

Suita jote hon nuk eshte ashtu sic mund ta kesh enderruar ti me ashensor me vete ne tarace e ku di une (se nuk kam qene i akomoduar naj her jo per gjo) por eshte 3 kat nen dhe.

Tashi imagjinoj wydren tek parmaket e deres ka nxjerre njeren dore duke tundur breckat por ne si opozite qe jemi nuk tundohemi nga gjera te tilla.(valle?)

ore mistrec, c'jane ato fantazira te shfrenuara...

sa per dijeni, e kam pak a shume idene e spacit, se im ate ka kaluar ca "pushime" dy vjecare...

Nderkohe qe une i kam krahet goxha te mbrojtura dhe nuk do lejoj qe fantazite e tua te fshehta e te shfrenuara ti afrohen realitetit

Postuar nga durrsak datë 13 Qershor 2005 - 19:29:

Citim:

ore mistrec, c'jane ato fantazira te shfrenuara...

sa per dijeni, e kam pak a shume idene e spacit, se im ate ka kaluar ca "pushime" dy vjecare...

Nderkohe qe une i kam krahet goxha te mbrojtura dhe nuk do lejoj qe fantazite e tua te fshehta e te shfrenuara ti afrohen realitetit

Ho mer mo edhe ti se ai po tregon ca ka heq vet kur ka qen mrena. Po jo re se nuk esht fantazi e shfrenuar por koh e kaluar. Ashtu pra i ka tund ai vet breket kur ishte mrena vetem per nej cop buk
Hic mos u bo merak se turmat i pe besoj se ca po mbeshtetshin....

Postuar nga wydra datë 13 Qershor 2005 - 19:36:

Citim:

Ho mer mo edhe ti se ai po tregon ca ka heq vet kur ka qen mrena. Po jo re se nuk esht fantazi e shfrenuar por koh e kaluar. Ahtu pra i ka tund ai vet breket kur ishte mrena vetem per nej cop buk
Hic mos u bo merak se turmat i po besoj se ca po mbeshtetshin....

ahahahhahahhh Me shkrive, ke te drejte

Postuar nga Gazmori datë 14 Qershor 2005 - 00:06:

Une perkrah qeverine , se nuk me pelqejne keta te opozites , kane nje fjalor te larmishem , me keq se opozita e vertete !

Rrofte Qeveria ne pushtet !

Postuar nga myzeqari datë 14 Qershor 2005 - 01:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Gazmori
Une perkrah qeverine , se nuk me pelqejne keta te opozites , kane nje fjalor te larmishem , me keq se opozita e vertete !

Populli i vertet po mbeshtet qeverin , ashtu si i ka hije !
Aferim te qofte

Postuar nga NS-6 datë 14 Qershor 2005 - 02:56:

Citim:

ajo "pata nderin" duhet te ishte ne thonjeza mer,gabim i imi!!! mataxa,qeverine bejini cte doni por wydren ma lini mua...ok?

Postuar nga NS-6 datë 14 Qershor 2005 - 03:03:

Citim:
Po citoj ato që tha Gazmori

gazmoro po vazhdove me keto do detyrohesh me nderru nik ashtu sic doja te beja une!!!!bohu mer me opoziten se i japim gjalleri politikes

para opozita,poshte qeveria

Postuar nga NS-6 datë 14 Qershor 2005 - 03:49:

numri 4 i gazetes

ketu keni numrin 4 te gazetes...falenderoj te gjithe ata qe bene te mundur daljen ne treg te ketij numri...

Postuar nga durrsak datë 14 Qershor 2005 - 04:10:

Gazeta juj nuk del se nuk ka treg shitje fare mer. Asnji nuk e blen, pranaj edhe keni falimentu ju...

Postuar nga NS-6 datë 14 Qershor 2005 - 04:29:

per kete qe e kam vendosur online!!!te gjithe e konsultojne!!!populli zgjedh si te doje!!!

Postuar nga METAXA datë 14 Qershor 2005 - 11:27:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

ajo "pata nderin" duhet te ishte ne thonjeza mer,gabim i imi!!! mataxa,qeverine bejini cte doni por wydren ma lini mua...ok?

Po citoj Sal Berishen qe ka thene per dike une po e them per wydren:

Nqs ne njeren ane te peshores do ishte wydra dhe ne anen tjeter do ishin gjith qiiverria peshorja do ishte ne balance.

Mgjth une jam dakort, merre te gjithe tenden e ke, po te lutem mos le pas dore fushaten elektorale se ateher leshte ke per ti more wydres .

Ah te dalim te durrsaku, durrsako mduket se po me natarro me kontinentin, se ate e rraset mrena vete, ene ti ke qene ai qe u bone shkak.Vjen pyetja si doli ai aq shpejt? Pergjigjja eshte e qarte, ditet e fundit te burgut te kontinentit ka pasur shume vizita nga ana jote ne qeline e kontinentit. Nuk dua te aludoj asnje gje, po lej popllin e thjeshte te gjykoje.

Postuar nga kontinenti datë 14 Qershor 2005 - 11:44:

Ptuuuu....te poshter, mashtrues.
Zoti Durrsaku,duhet ta bindim kryeminstrin qe t'ia mbledhim pak rrypat opozites se ajo po del nga dora.Eshte kthye ne opozite caracash dhe kumllash.
Shpifjet e saj per burgimin tim,nuk durohen.
He he he...ajo ishte lojaaaaaaaaa.....hahahaha...
Une u futa ne burg qe t'i benim qefin Europes,por,ata nuk e kuptojn.
Kurse ai NS-6....un them nuk kemi se cfar presim per ate....ta plasim brenda se po e tepron ai.
Sido qe te jete, duhet qe kryeminstri te jape urdher qe te zhduken te gjithe cengelat nga faqja e dheut,se ai i poshtri tjeter ...ai Oliinteri,shume llap per cengelat ai. Me mire i zhdukim cengelat dhe nuk ka se cfar te llape ai mashtrues.
Kurse atij Metaxas...kot e zgjasim me ate, si thoni...nji atentat apo na nji aksident gjoja sikur u vra vete se kishte pi raki Skrapari?
Wudra,po pati na nji ligj qe eshte kundra nesh...edhe mund ta ndryshosh apo jo.
Ne i kemi ne dore te gjitha....le te llapin ata.

Postuar nga NS-6 datë 14 Qershor 2005 - 14:31:

Citim:

Po citoj Sal Berishen qe ka thene per dike une po e them per wydren:

Nqs ne njeren ane te peshores do ishte wydra dhe ne anen tjeter do ishin gjith qiiverria peshorja do ishte ne balance.

Mgjth une jam dakort, merre te gjithe tenden e ke, po te lutem mos le pas dore fushaten elektorale se ateher leshte ke per ti more wydres .

Ah te dalim te durrsaku, durrsako mduket se po me natarro me kontinentin, se ate e rraset mrena vete, ene ti ke qene ai qe u bone shkak.Vjen pyetja si doli ai aq shpejt? Pergjigjja eshte e qarte, ditet e fundit te burgut te kontinentit ka pasur shume vizita nga ana jote ne qeline e kontinentit. Nuk dua te aludoj asnje gje, po lej popllin e thjeshte te gjykoje.

Z.metaxa te falenderoj per mirekuptimin dhe ky eshte nje shembull per qeverine ne pushtet se si mbizoteron kuptimi mes nesh...nje gje kerkova dhe direkt u kuptuam...fushaten nuk e kam lene pas dore...thjesht kam per te bere nje takim me nje nga shefat e universitetit ketu ku jam dhe do ti rikthehem prap shume shpejt...

sa per durrsakun...ka thon populli jone mer qe partia te fut ne burg e partia te nxjerr ..ene kena popull te qut ne!!!nuk ka llafe te shumta!!!keshtu qe nuk me habit fakti qe e ka nxjerre ai qe e futi...

para opozita,poshte qeveria...me pervece :p

Postuar nga darke datë 14 Qershor 2005 - 16:12:

Oh I see this goverment is working good; there is even an official bulletin of State

Postuar nga METAXA datë 14 Qershor 2005 - 16:56:

Citim:
Po citoj ato që tha darke
Oh I see this goverment is working good; there is even an official bulletin of State

Edhe Te derguaren tone ne OKB e keni korruptu bo booooo. Korrupsioni ne kulm.

Dark you should be neutral, but i see you are corrupted too. How dare you saying that the goverment is working good. Of course you have not been in the poor neighborhoods like 'Blloku' in Tirana, there you will see how people are really.

We will appeal for your declaration in the next meeting of OKB, we will declare all the dirty jobs that you perform with Albanian Goverment, we will inform USA for the hotels, casinos, cars etc etc that you have here in Albania and you have earned these things against the law.

Down goverment, up US.

Leqe car them une kujt i rruhet se car thote evropa, edhe ato qe jane ne evrope qe ju mbeshtesin jane mashtrusa, hajdute, te korruptuar.

Poshte qiverrija, siper qiiverrise NE.

Gjithsej 14 faqe: « E parë ... « 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.