| Forumi Horizont | Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 » Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- flash (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4777)
Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Kam vene re sesa shume e qete kam qene keto kohe,kam qene shume vetvejta..., por e di qe nuk do zgjase shume sepse se shpejti do me duhet (ashtu sic cdo femer ne bote) te ver me shume kapela gjate dites, gjate javes, dhe duke menduar kete gje, kam frike se ne vrullin e jetes, duke hequr nje kapele dhe vene nje tjeter do humbas veten, do behem ajo cka kane nevoje te tjeret ( a cool aunt, a great daughter, a skilled therapist, e reliable friend, a helping sister, a supportive girl-friend etc) dhe ne fund do pyes veten perseri: Kush jam une? Dhe kjo pyetje edhe pse e kam zhbiruar veten thellesisht,sidmos prej introspektimit te paevitueshem te bere prej mekanizmave psikologjike, edhe prej identitetit unik qe dikush huazon kur behet i krishtere ( being called God's daughter is no small thing, I have the Maker of the Universe as my daddy)..... perseri, mendoj eshte KOHA e pameshirshme, dhe kultura e tille e pershpejtuar qe nuk te le te shijosh gjerat me te thjeshta, thjeshtesia e lekundjes ne nje lishares, e mbledhjes se luleve per ti bere kurore, e luajtjes me rere teksa bie rrjedhshem mbi kembet e mia. Shpresoj qe femijeria ime te mos shteroj kurre, kam frike prej vdekjes perbrenda....
WOW.
flash: ndonjhere ato qe kam shkruar ne te shkuaren me surprizojne. ( duke lene mendjemadhesine mejane) pyes veten: Vertet une kam qene qe i kam shkruar keto? Qenkan shume te bukura. 
Me feeling awesome right now.
Duhet lene modestia menjane kur mburresh.. jo mendjemadhesia, te cilen me sa duket nuk e len dot.. lol
ju solla kujtime forumi
jam ne albania kalova ketu sot mbasdite 
Kujtimet tona jane me det,jo me beton
Lori po I ka me debore, te kujt jane keto kujtimet qe ta marrim vesh
te tuat?
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Duhet lene modestia menjane kur mburresh.. jo mendjemadhesia, te cilen me sa duket nuk e len dot.. lol

Eshte pjese e vetes sime- It's healthy to like yourself lol, obviously with sober measures.
Ceci, po behem si moderatore tani: zvogeloje icik ate foton se na verbove syte 
Eliz, une kujtimet i kam me varietete. Sidomos qe dimri ka qene shume i keq kete vit ne New England, mezi pres per njecik diell ahhhh.
se zvogeloj dot Lorie se e futa direkte nga Iphoni 
Mosssss 
Per komunitetin?
E degjioj shpesh kete fjale ne Tirane. Cili komunitet se ne jemi te gjithe shqiptare, edhe jevgjit madje. Ljo eshte nje fjale e huazuar nga amerika, por edhe ketu po kritikohet kohet e fundit duke marre kritika qe i referohen ndarjes se popullsise ne komunitete, percarjes nderetnike etj.
| Gjithsej 113 faqe: « E parë ... « 101 102 103 104 105 106 107 108 109 [110] 111 112 113 » Trego 1128 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.