Forumi Horizont Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 »
Trego 1158 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashuria eshte...... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11641)

Postuar nga Glaukus datë 20 Dhjetor 2008 - 04:48:

- me thanë të drejtën se di si funksionon andej nga New Yorku   po ktu në New Durrës ahaaaaaaaaaaa   fatkeqsisht them se është kshu si them unë .

ka pas qenë nji kongë ( e dgjote gjyshja ime kur pite kafe me gjyshen e Turllit ) :

- nuk zgjodha sytë , as flokët .  as emrin

por mbi të gjitha zgjodha njerinë .

ku të len çiljeta tani , ka bo kongën tjetër :

- ti s'paske as makinë ???

qeke popull kot .....

- me pak fjalë ... : once upon the time ..... feeling apo dashuri . Tani duhen vetëm lekë

Postuar nga ColdFire datë 20 Dhjetor 2008 - 05:13:

ku të len çiljeta tani , ka bo kongën tjetër :

- ti s'paske as makinë ???

qeke popull kot .....

- me pak fjalë ... : once upon the time ..... feeling apo dashuri . Tani duhen vetëm lekë

[/B][/QUOTE]

. Kam degjuar per keto "princesha". Gjithemone varet se c'fare prioriteti ke? C'fare kerkon tek nje vajze? Ka vajza plot qe nuk mendojne si ciljeta. Ka vajza qe jane te sigurta per veteveten. Inteligjente dhe punetore qe nuk presin c'do gje nga partneri, pervecse dashuri dhe respekt Glaukus ka shume, nqs nuk i sheh nuk shikon ne vendet e duhura, ndrysho menyren e vezhgimit :p

P.S. ciljeta eshte ajo qe ka bere nje kenge si zezaket, nuk e di sesi quhet po pak a shume thoshte "e paska b.... e mire?" dicka rap dmth, qe sa here qe fliste me bente mua te skuqesha nga turpi se nuk u besoja vesheve?
Ajo mbase eshte me e madhe se mua ne moshe, por po ta kisha vajze do ja kepusja koken, palacua, na felliqi.

Pershendetje

Postuar nga ~Enigme~ datë 20 Dhjetor 2008 - 05:17:

ahahah glak kenga  e irmes "zgjodha njerine" ?

Motoja ime perputhet dhe me tekstin e kenges "Nuk eshte loder dashuria" ku thote "Sa bukur eshte te dashurosh" S'kam frymezim te shkruaj bukur si kati per dashurine. Por di qe kur arrin te zhndervjellesh shtresen e fundit ngrohja nuk eshte vetem siperfaqesore .....
ps.Kat dhe glak ju pershendes

Postuar nga Katilesha datë 20 Dhjetor 2008 - 05:25:

Une nuk flisja per dashurine e vertete Enigme,por per ato momente qe mund te kemi menduar se ndoshta  kemi dashur dike " Shpesh genjehemi....." Por jeta eshte e cuditshme , ajo na ve cdo dite para "kurtheve" qe ne me ndjenjat tona ia ngrejme vetes. Dhe njeriu krahason dhe kupton se kur dielli ngorh vetem siperfaqen , nuk ka dashuri te vertete,por kjo  nuk te siguron qe s'ka pasur dashuri.  

Postuar nga ~Enigme~ datë 20 Dhjetor 2008 - 05:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Eishin-an Kati
Une nuk flisja per dashurine e vertete Enigme,por per ato momente qe mund te kemi menduar se ndoshta  kemi dashur dike " Shpesh genjehemi....." Por jeta eshte e cuditshme , ajo na ve cdo dite para "kurtheve" qe ne me ndjenjat tona ia ngrejme vetes. Dhe njeriu krahason dhe kupton se kur dielli ngorh vetem siperfaqen , nuk ka dashuri te vertete,por kjo  nuk te siguron qe s'ka pasur dashuri.  

Eshte shume i qarte mesazhi tend figurativ, me pelqeu. Cdo njeri pak a shume  i ka ndjere keto reze...... diell me dhembe me fjale te tjera   prandaj dhe shkrojta ate mesazh me siper per te bere kontrastin.

Postuar nga Katilesha datë 20 Dhjetor 2008 - 05:36:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Eshte shume i qarte mesazhi tend figurativ, me pelqeu. Cdo njeri pak a shume  i ka ndjere keto reze...... diell me dhembe me fjale te tjera   prandaj dhe shkrojta ate mesazh me siper per te bere kontrastin.

...............

Edhe Glaku i te njetit mendim eshte ,por asht tu ba si i urte se den me ngacmu njonen ktu.  Ma tha par ne vesh mu (mendim pa ze ky):p

Postuar nga ColdFire datë 20 Dhjetor 2008 - 05:39:

Citim:

...............

Edhe Glaku i te njetit mendim eshte ,por asht tu ba si i urte se den me ngacmu njonen ktu.  Ma tha par ne vesh mu (mendim pa ze ky):p

.

Postuar nga Katilesha datë 20 Dhjetor 2008 - 05:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

.

...........

Ajo qe mendoj une eshte?

Postuar nga ColdFire datë 20 Dhjetor 2008 - 05:50:

Citim:

...........

Ajo qe mendoj une eshte?

mmm, s'ta them se kam turp. :p
Kaq kollaj thua eshte Kati? Megjithate....ideja s'eshte e keqe.....Kati pse me ngateron? . Une ciljeten shava....
Shpresoj qe nuk futet ketu, se duhet te pakten te dish te lexosh dhe te shkruash ketu apo jo? Ndryshe keq e kam punen

Postuar nga Glaukus datë 20 Dhjetor 2008 - 05:52:

- dashuria është e lehtë dhe e bukur si ato flokë bore kur bien në një fytyrë qe rrezaton vetëm mirësi ......

p.s. - ja fillun kto të dyja më lart    nuk guxo robi me bo si i urtë  , si i nershëm .......... si i dashurum .

Gjithsej 116 faqe: « E parë ... « 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 »
Trego 1158 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.