Forumi Horizont | Gjithsej 120 faqe: « E parë ... « 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 118 119 120 » Trego 1195 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Si e imagjinoni antarin/en e mesiperm? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17906)
nuk dua baba pijanec
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
per ty ngrihu si te dush
Citim:Po ta them dhe njehere qe mos u merr me thashetheme se ske dhe moshe per tu marr dhe sa per babin tim mos e permen fare ne kte shkrim se ke pune te tjera ska pse te te vije keq as ty asnjerit dhe sa per interesanten un interesante jam skam pse behem zog dhe kam qene un personi siper
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ashly te lajmerova dhe ne nje teme tjeter dhe po ta perseris kur te me drejtohesh mua mati mire fjalet dhe mendohu dy here tani te shpjegoj pak meqe e paske pas me mua.
Se kuptoj ku e pe ti qe ne po merreshim me gjatesine tende dhe me takat e tua kur as te njoh as nuk te kam pare ne msn as live qe te di sa e gjate apo e shkurter je ...ti hyre si fanti spathi ne nje bisede qe ishte midis meje dhe Cecit dhe skishte te bente fare me ty ishin gjerat tona private .
Ku e pe ti qe po merreshem me takat e tua dhe gjatesine tende ??
Car kujton ti qe jeta jone rrotullohet rreth gjatesise ,bukurise tende te vetmen ... te kam lexuar ka qene kur flet per babin tend dhe aty me vjen keq si njeri po gjerat e tjera qe shkruan as kam kohe e deshire ti lexoj ...si kujton ti se do merrem me ty o me dike tjeter qe ben interesanten ne foruum e do prish nervat e mia me keto idiotsira ?
Per cfare djegje kruarje po flet ti mos kujton se flet me ndonje shoqe tende sme njeh ste njoh prandja mbaj vendin tend dhe une timim . Vajze e dashur nese ti mund te ishe prekur nga ndonje shkrim i imi me dergoje mp e te sqaroje une pa problem jo me bo trimen ne forum .Mos kujto se kam frike te pergjigjem ofendimeve dhe fjaleve ofenduaese te tua nuk dua te ulem kaq poshte besoj se u sqaruam po pate noj gjo tjeter ka mp ...
Citim:
Po citoj ato që tha Ashley
Po ta them dhe njehere qe mos u merr me thashetheme se ske dhe moshe per tu marr dhe sa per babin tim mos e permen fare ne kte shkrim se ke pune te tjera ska pse te te vije keq as ty asnjerit dhe sa per interesanten un interesante jam skam pse behem zog dhe kam qene un personi siper
Citim:e kam pak se e kam xix saqe ti se meno dhe se imagjino
Po citoj ato që tha BIONDIA
hahahah moj po ti paske probleme te medha shikimi moj goce se ska mundesi ka dy gjera o nuk kupton o ban sikur nuk kupton ...po te pyes dhe nje here ku e pe ti qe po flitej per ty per gjatesine tende dhe takat e tua ...jam kurioze ta di ...
Ashley nese ti mendon qe e kemi pas me ty eshte problemi jo jo i imi vetem po te them kaq dhe eshte hera e funit qe flas me ty per ekte gje :here tjeter lexo ma mire para se te akuzosh njerezit .hajt shnet se te kushtova dhe shume kohe ...
e acarume
ti mi qeteso nervat se sot kam qene e merzitme.
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
e acarume
Gjithsesi..derisa te kaloni ne biseda normale si ti Achley dhe ti Bjonde ( si me pare) un ju shof te acaruara!!
Gjithsej 120 faqe: « E parë ... « 103 104 105 106 107 108 109 110 111 [112] 113 114 115 116 117 118 119 120 » Trego 1195 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.