Forumi Horizont Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 105 106 107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 120 121 122 123 » ... E fundit »
Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- ** Pershendetje me kenge ** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13664)

Postuar nga Mister_DXP datë 20 Nëntor 2007 - 17:30:

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore

qe, qe, tashi jam tu kerku per veten... "i was born in the usa"!

me bere lemsh brisss!

Bleta bris po ju pershendes me nje Lullaby 

Shawn Mullins - Lullaby

Postuar nga briseide datë 20 Nëntor 2007 - 17:33:

Vetem per Mister

Lifehouse - Everything

Postuar nga briseide datë 20 Nëntor 2007 - 17:36:

Pershendes Trendafilin me vesss

Dido - Here with me

Postuar nga Eria datë 20 Nëntor 2007 - 18:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Trendafili i Kuq

Eria qe eshte kacurelsja me simpatike ne bote

Si shpirt te kam!
Zemra vetem per ty!

Postuar nga kotka datë 20 Nëntor 2007 - 18:47:

Si qytetare me rrenje fshatare qe thoni juve mua me pelqejne shume country misic.  Sa here qe i degjoj po te jete njeri prane meje ne ate moment, do haje nga nje te puthur.  Prandaj me nje kenge te tille po ju jap nje te puthur te gjitheve duke ju pershendetur me nje country music.

lelken, punetorin, arilabin, treshin, enyan, konten, klodel, erian, brisin, misterin, peshton qe largohet gjithmone me vale te gjata, bletken, hebene, pleshten, bebushin, uuuh myzon long time to hear from him si je myzo???, plloshtanin, glaukus, diabolik, nik seriozin,, elsaan, dreqen, cupken ah sa me mungon kjo cupke, ishte vajze shpirto e squt dhe shejtani vet ishte, darma si i ke zhurmuesat darma, djemkat??, rubin edhe ky nuk dihet se nga behet, edhe plot te tjere ne qofte se kam harruar.

Tani puna eshte qe ketu na e kane bllokuar tubin dhe une nuk bej dot load, prandaj ndonje nga juve ne emer tim te me bej load nje kenge te REBA country music.

Dhe gjithe Amerikaneve kendej ju uroj Happy Thanksgiving and God be with all of you.  Mos lini cope nga gjeli OK

Postuar nga Mister_DXP datë 20 Nëntor 2007 - 19:36:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
Si qytetare me rrenje fshatare qe thoni juve mua me pelqejne shume country misic.  Sa here qe i degjoj po te jete njeri prane meje ne ate moment, do haje nga nje te puthur.  Prandaj me nje kenge te tille po ju jap nje te puthur te gjitheve duke ju pershendetur me nje country music.

lelken, punetorin, arilabin, treshin, enyan, konten, klodel, erian, brisin, misterin, peshton qe largohet gjithmone me vale te gjata, bletken, hebene, pleshten, bebushin, uuuh myzon long time to hear from him si je myzo???, plloshtanin, glaukus, diabolik, nik seriozin,, elsaan, dreqen, cupken ah sa me mungon kjo cupke, ishte vajze shpirto e squt dhe shejtani vet ishte, darma si i ke zhurmuesat darma, djemkat??, rubin edhe ky nuk dihet se nga behet, edhe plot te tjere ne qofte se kam harruar.

Tani puna eshte qe ketu na e kane bllokuar tubin dhe une nuk bej dot load, prandaj ndonje nga juve ne emer tim te me bej load nje kenge te REBA country music.

Dhe gjithe Amerikaneve kendej ju uroj Happy Thanksgiving and God be with all of you.  Mos lini cope nga gjeli OK

target=_blank>http://www.youtube.com/watch?v=a3-poY3e9UU

Postuar nga kotka datë 20 Nëntor 2007 - 19:37:

thank you verrrry mucchhhhh

Postuar nga Demokrate4ever datë 20 Nëntor 2007 - 23:29:

Kotka po per demokratet s'ke simpati?

Pershendetje per gjithe forumistat...ata qe shkruajne dhe nuk shkruajne.

Postuar nga kotka datë 20 Nëntor 2007 - 23:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Kotka po per demokratet s'ke simpati?

Pershendetje per gjithe forumistat...ata qe shkruajne dhe nuk shkruajne.

kam si nuk kam, por edhe harrojme ndonje.  Pastaj une thashe edhe ata qe mund te kem harruar jo se ti je e parendesishme, por trute e mija jane te parendesishme tani

Si je Denisa?  Mire?

Postuar nga Demokrate4ever datë 20 Nëntor 2007 - 23:56:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

kam si nuk kam, por edhe harrojme ndonje.  Pastaj une thashe edhe ata qe mund te kem harruar jo se ti je e parendesishme, por trute e mija jane te parendesishme tani

Si je Denisa?  Mire?

Moj nuk te thashe te fajesosh veten ne kete menyre brutale se me bere mua tani te ndjehem keq. E zeme se me ke harruar...

Ja te te pershendes me nje kenge nga kengetari yt i preferuar. Eshte akoma apo jo?
- mire jam mire amore mio. Te gjihe mire anej? Turkun e ke blere akoma?

Gjithsej 225 faqe: « E parë ... « 105 106 107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 120 121 122 123 » ... E fundit »
Trego 2243 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.