Forumi Horizont Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 105 106 107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 120 121 122 123 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)

Postuar nga Deb* datë 04 Dhjetor 2009 - 19:32:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
pedagogu im me jep ne shpirtin vetem te me shikoje qe shkoj ne shkolle ...hahahah Debora imagjino se cin do kapje prej zhelezh ti

Haha te shikoj kush do zgjidhen njehere Bionde. Ti si e ke syrin? Cfare posti do?
Angel nuk e zgjodha vet kete lenden. E kam te detyruar. Po pse zgjodha kete profesor thuaj?

Postuar nga BIONDIA datë 04 Dhjetor 2009 - 19:37:

Une dua postet q eka pas Pango ..d.m.th Sportin

Postuar nga AngelDevil datë 04 Dhjetor 2009 - 19:39:

pse sthu qe dashke mbertheckat ti

Postuar nga BIONDIA datë 04 Dhjetor 2009 - 19:55:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
pse sthu qe dashke mbertheckat ti

yes

Postuar nga ~Enigme~ datë 05 Dhjetor 2009 - 01:50:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ok enigma meqe une e ti nuk merremi shume me politiken shqiptare, pra nuk kemi interres as per te majten as per te djathten, them se duhet te zgjedhim nje administrate te re ne shpiperi. nga ky forum.
hajde, mendoju pak,
ke do bejm kryeminister?
kanditadet jane
tulipani
fajtori
kush thua ti?!
ke do bejm krytar parlamenti?
!!
ke do votojm per president/e?!
une votoj per amor:p

te tjerat vende pune mendohuni dhe votoni

Haaaa -s'kam nerva per prapesi sot po duhet nje qe ketej nga FH ne departamentin e kontrollit te brendshem antikurrupsion Po ti Kurt pelqen per president dike me diplomim te degeve te mjekesise keshtu se dhe Berisha per ate eshte diplomuar ?

Postuar nga kurt datë 05 Dhjetor 2009 - 03:18:

Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~

Haaaa -s'kam nerva per prapesi sot po duhet nje qe ketej nga FH ne departamentin e kontrollit te brendshem antikurrupsion Po ti Kurt pelqen per president dike me diplomim te degeve te mjekesise keshtu se dhe Berisha per ate eshte diplomuar ?

edhe me mire kshtu enigma, se do rregullonte imazhin ktyre ne deget e mjeksise qe berisha noshta ua ka prishur pak, plus do kishte lezet te kishim nje presidente femer
femeniste, me western values, dhe ne debate me ato udheheqesit me mentalitet ballkanik nga shtetet fqinje do i bente te flisinin me vete, pas debatit do jepte ndonje interviste and talk about fassion me ndonje gazetare franceze duke folur frangjisht, wich is fassion in itself=sexy:p pastaj si presidente do shkonte te vizitonte femije pacienta ne spitale me uniform doktorreshe...

debora mund ta marrin ate postin e asaj xhozefines por duhet te duket ashtu sic e kishte ate avatarin e meparshem! njerzit pastaj mezi do prsinin te shikonin fjalime dhe debate ne parlament, do shikonin seancat ne parlament me me shume interres se sa emisionet ne top chanel

Postuar nga Enya datë 05 Dhjetor 2009 - 04:08:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
pedagogu im me jep ne shpirtin vetem te me shikoje qe shkoj ne shkolle ...hahahah Debora imagjino se cin do kapje prej zhelezh ti

, mos me thuaj ma Bjonde, Kam profesorin e math ( American-Russian) qe vetem mu me shikon kur shpjegon , dhe un ne kokerr te synit e shof( apo nuk ulem gjtihmone ne tavoline te pare, edhe kur don me na dhene quiz ne class apo test, vetem mua me drejtohet, kan ngel cunat e klases duke nejt ne bange mas mejet se pretendojn se kalojn, Dhe cdo class me pyet, "Are you Russian Helga?" -Jo i them, I`m Albaniannnnn! Uh, ky, don me me ba si rracen e vet! shurdhi

Apo dreqi e mori, me ven dhe ne siklet pak, Te merkuren qe kaloi me kishte ba nji dhurate, dhe me thote " Helga, I have something for you" dhe qeshi. Me zgjati nje pako, dhe un per respekt e hapa aty, dhe shof dy libra, ja futa nji te qeshme dhe i them, "You want me to give them back after I read them?"( demek se spo merrja vesh gje ) "You can keep them , me thote. It`s a gift for you Helga!"

Thanks, i them "I love books" dhe dola nga classa. Te gjtihe me vinin pas si dele, he ca te dha profesori, thua se librat qe kisha ne duar s`i shifnin dot,

Keshtu qe Deb, une kete summer qe kaloi kam pasur Speech. I love Speech, se jam nga natyra llafazane, Keshtu qe dil para pasqyres, bej prova disa here, memorizo textin, dhe jep speech perpara classes. Tek e fundit imagjino qe je psh, Presidentja e Amerikes, dhe keep talking,

Postuar nga Deb* datë 05 Dhjetor 2009 - 05:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

[font="Comic Sans MS"][color=darkgreen][B]Thanks, i them "I love books" dhe dola nga classa. Te gjtihe me vinin pas si dele, he ca te dha profesori, thua se librat qe kisha ne duar s`i shifnin dot,

Keshtu qe Deb, une kete summer qe kaloi kam pasur Speech. I love Speech, se jam nga natyra llafazane, Keshtu qe dil para pasqyres, bej prova disa here, memorizo textin, dhe jep speech perpara classes. Tek e fundit imagjino qe je psh, Presidentja e Amerikes, dhe keep talking,

Duhet pare ky profesori yt.
Amon Enya se s'me shtyhet hic ajo klase. E vetmja ku nuk arrij te gjej veten. Ca te besh , s'jam llafazane si ty. Eshte dhunti dhe ajo pune.

Postuar nga Vizioner datë 05 Dhjetor 2009 - 05:37:

Ene Mejhonja ka rene ne qetesi!!!

Do jene duke ba greve urie robt!

Ta nes dhe nji te fundit une per sot.

Postuar nga Deb* datë 05 Dhjetor 2009 - 05:42:

Pse une sta mbush syrin ty ? Jam tuj hanger e tuj pi, greve thote.

Gjithsej 543 faqe: « E parë ... « 105 106 107 108 109 110 111 112 113 [114] 115 116 117 118 119 120 121 122 123 » ... E fundit »
Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.