| Forumi Horizont | Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 108 109 110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 123 124 125 126 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Mendo sikur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11360)
Mendo sikur c'do gje te kthehej aty ku e lame....
Ti dhe une dhe asnje tjeter....................Sikur-.................sikur..................
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
...epo ... eshte dielli besoj...se per te pire vallai...
nga Skrapari jam por shoket e mi "tallen" me mua per kete gje, qe une nuk pi...:p
Bleta i ke parasysh ata peshkataret ne Vlore psh, dalin mbi bunkere, dhe e ke parasysh si jane ata... nuk dallohen se ciles rrace i perkasin per nga sa jane "cokollate"... nejse...
edhe rrine mbi bukere e presin qe " te sjelle deti peshkun" dhe qe te " peshkojne " me dinamit...
dhe me e forta eshte ajo alkimi aromash, peizazhesh ... qe formohet...
po ta tregoj... se nuk i harroj ato momente, vecanerisht ate dite...
zakonisht " deti e sjell peshkun" kur eshte ne te perenduar... imagjino kete ... : nje burre i moshuar por edhe jo teper... qendron me dinamit ne dore bluzen e bere si plasmas nga kripa dhe lagia e tharja e tepert ( krijon kete pershtypje ) , qendron mbi bunker, nje bunker i madh, i heshtur, gri... i lodhur... te dy suportojne njeri-tjetrin... presin ... presin qe te vertetojne ligjin e natyres, ti heqin jeten mbreterve te detit per te mbijetuar ne tere... e gjithe kjo ndodh ne prani te diellit, qe e skuq detin dikur te donte te thoshte po me vrisni... po me merrni jeten dhe dielli, vetem dielli ma qan hallin...
te pelqen...?!!!

Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
me vjen te qaj!
e paske pije te rende ti, jo si te mretit!
Citim:
ahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
booooo sa e lige... ma prishe momentin tim poetik...
iku muza ime tani... me ate qe the mori malin tani... ta dish qe nuk kthehet me...
:p

Mendo sikur buzeqeshja ime tani te mos ishte kaq e trishtuar dhe kaq e pavertete............valle a e kuptuan ndonjehere te tjeret se Buzeqeshjet ne fytyre i pikturoj per ta ......edhe kur une jam ne vorbullen e trishtimit .....??
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
me fal qe s'e kuptova qe gjith ai shkrim ish per te qeshur!![]()
...
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
Mendo sikur buzeqeshja ime tani te mos ishte kaq e trishtuar dhe kaq e pavertete............valle a e kuptuan ndonjehere te tjeret se Buzeqeshjet ne fytyre i pikturoj per ta ......edhe kur une jam ne vorbullen e trishtimit .....??
Citim:
... vazhdon akoma...
Tani jo malet por ka marre vargmalet... muza ime...:p
eshte darka qe ben kete efekt...

Citim:
ka shume mundesi... per te mos thene me siguri...
qe ti jeton ne USA, se ata kane keto "buzeqeshje te sinqerta" ...
dhe do ishte nami po te punoje edhe kamariere...
bleta tani po bej psikologun...
...katilesha me trego si e kaloje kohen e lire ne femijeri...?
...:p
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
- Cdo kohe te jetes time ne femijeri e kaloja duke luajtur piano dhe dukemarre dhurata ...dashuri...dhe perkedhelje.....se kam qene fmi i bukur ......:p
| Gjithsej 201 faqe: « E parë ... « 108 109 110 111 112 113 114 115 116 [117] 118 119 120 121 122 123 124 125 126 » ... E fundit » Trego 2008 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.