| Forumi Horizont | Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 124 125 126 127 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
![]()
![]()
![]()
bletushi me iku naten bleta....puc...
mister do shoqeri apo je fine vetem... se dukesh a loner..:p
Citim:
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Ike dhe ti fli se kam kamarjeret une hahaha
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
eshte early per gjume...lol...anyway se desh harrova leket e pijeve....se sdua ti mbetemi borxh ishpeshtimit se ai ti nxjerr nga hundet...kurrnac i keq:p :p ....bofsh qef me kamarjeret ....
rekumandohet se sa here qe mendja iken per .........sigurisht per gjuhen pellazge.....ku ju flutoron dhe ju mendja, duhet te suleni energjikisht tek pijetora SHAMATA. Mua per leng fiku me vajti mendja po ja qe nuk qenka furnizuar qe kur pronari vendosi te kontrollonte pijet. E sigurisht nqs gjejme ndonje pije te tille ketu pergjegjesi mban vetem 3shi, ajo dihet!!!! Une nuk gjeta keshtu qe po dal qe ketu duke ju lene nje "ndodhi" humor alla shqiptarce jo pellazge jo
.
-Ju qe mendoni se nuk jeni te mencur te ngriheni ne kembe -ju thote profesorja studenteve te saj ne klasen e psikologjise, por asnje s'po ngriheshe. Pas disa minutash ngrihet vetem nje. Mendon se nuk je i mencur, a mund te me shpjegosh pse? Oh, Jo-pergjigjet studenti me erdhi keq qe vetem ti ke mbetur me kembe.
[QUOTE][i]Po citoj ato që tha bleta punetore [/i
kujdes mi elissa... se me duket se di greqisht misteri... ene greqishtja dihet si e ka... edhe kur t'lavderojne, duket sikur ta kane me t'futme! lol [/B

E paskeni boshatis lokalin nga pijet mbreme me gjith kete shamate qe paskeni bere .. do zoti skeni mare pije me liste se e nxoret dificit te zotin e lokalit .
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
rekumandohet se sa here qe mendja iken per .........sigurisht per gjuhen pellazge.....ku ju flutoron dhe ju mendja, duhet te suleni energjikisht tek pijetora SHAMATA. Mua per leng fiku me vajti mendja po ja qe nuk qenka furnizuar qe kur pronari vendosi te kontrollonte pijet. E sigurisht nqs gjejme ndonje pije te tille ketu pergjegjesi mban vetem 3shi, ajo dihet!!!! Une nuk gjeta keshtu qe po dal qe ketu duke ju lene nje "ndodhi" humor alla shqiptarce jo pellazge jo
.
-Ju qe mendoni se nuk jeni te mencur te ngriheni ne kembe -ju thote profesorja studenteve te saj ne klasen e psikologjise, por asnje s'po ngriheshe. Pas disa minutash ngrihet vetem nje. Mendon se nuk je i mencur, a mund te me shpjegosh pse? Oh, Jo-pergjigjet studenti me erdhi keq qe vetem ti ke mbetur me kembe.
u ul ai nxenesi
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
jo moj jo, po merresha me veten...se dhe ne 1 te nates du t'jem tip i rregullt! lol
brisi, edhe une kam nje takim qe ne sabah neser... po jo me nje si presorin tat... btw, ta pashe ne enderr... s'te vjen keq, e?![]()

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
E kemi shfrytezu te shkretin,paska punu me turne![]()
Citim:
Po citoj ato që tha elissa
[QUOTE][i]Po citoj ato që tha bleta punetore [/i
kujdes mi elissa... se me duket se di greqisht misteri... ene greqishtja dihet si e ka... edhe kur t'lavderojne, duket sikur ta kane me t'futme! lol [/B
| Gjithsej 287 faqe: « E parë ... « 109 110 111 112 113 114 115 116 117 [118] 119 120 121 122 123 124 125 126 127 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.