| Forumi Horizont | Gjithsej 136 faqe: « E parë ... « 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 » ... E fundit » Trego 136 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- Gishta qe dridhen (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15119)
..jam akoma ne krevat me syte akoma mbyllur dhe duart qe shtrengojne kete jastik sikur te ishte fytyra jote e bukur e bardhe ,syte e tu te bukur ,buzet e tua me forme ,floket e tu biond hap syte e pergjumert ngadale sikur te kem frike se sapo te hap syte ti do te venitesh, do ikesh ,sdo jesh me ne endrrat e mia ne jeten time sdo jesh ne mendimet e mia sdo jesh me askund...shikoj qe eshte akoma erresire e mendoj se eshte kohe e keqe por brenda vetes them qe sdo lejoj qe koha te me prishe humorin tim sdo te prishte endrrat e mia sdo te largonte fytyren tende nga mendja ime ...Nuk arrij te mendoj akoma me qartesi fjalet tona qe thame ,shikimet tona te drojtura nga frika qe ndoshta lexonim me shume ne ato sy sesa ore e ore biseda pa fund per cdo gje .Nuk arrij te mendoj sesi pa dashur u gjetem te pa pergatitur per te menduar nje gje te tille, nje ndienje te tille, nje deshire te tille dhe pse mundohem qe te mos i japim krahe kesaj ndienje .
Kemi frike nga kjo ndienje ndoshta kemi frike nga ajo qe na pret dhe pse e di shume mire qe kjo deshire per te qene nje e mposht friken ,o ndoshta kemi frike te lendohemi nga e njejta arme qe dikur kemi perdor per te lenduar te tjeret se di ...por di vetem qe me mungon .
E cuditshme te kesh gjithcka e te mungoje perseri cdo gje ?
Ti je ndryshe nga une ne cdo gje por une mendoj se jemi si brigjet e atij lumi diten te ndare e naten neper endrra te bashkur por tani mendoj qe thelle thelle ne shpirt ne jemi njelloj ti shtrati i ketij lumi e une uji i tij kane nevoje per njeri tjetrin qe te bejne nje rruge bashke deri ne det.
Shtrengoj kete jastik dhe nje pike loti me rrjedh nga syri(ti e quan syri i qeshur ) nuk dua te qaj por mungesa jote kete mengjes me ben te lotoj te emocionohem me ben te them dhe pse kam frike shume frike "dua ty " nuk e di sesi ...qysh... pse... nga sa kohe .....
Ndiej qe hapet dera dhe te shikoj ty miken time te mire qe ne keto vite kujdesh per cdo gje ne kete shtepi drejtohesh te hapesh perdet por te ndaloj dua te rri akoma ne kete erresise ndoshta kam frike te hyje drita se me hyrjen e saj ndoshta do te iki dhe magjia kenaqesi endrrat e kesaj nate do iki dhe ajo qe mendoj dhe ajo qe sapo thashe "qe te dua ty" ,ti me thua "ka diell jashte eshte nje dite e mrekullueshme shijoje " dritaret hapen e ne dhome hyn nje drite e forte hyn dielli dhe nje ajer i paster dhe cicerima e zogjve buzeqesh e lumtur e mendoj se ti sje enderr je aty jashte me duhet vetem te ngrihem e te shijoj pa frike pa asgje ....
| Gjithsej 136 faqe: « E parë ... « 110 111 112 113 114 115 116 117 118 [119] 120 121 122 123 124 125 126 127 128 » ... E fundit » Trego 136 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.