| Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 » Trego 175 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush eshte i merzitur te shkruaje ketu (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17069)
o Cecilia kur te ka kap radari edhe ty moooooo qe ecen me 20km/ ore, Nuk ka per te ngel njeri pa e kap 

Po sa shpejt qe shkrujte mi,mbrapa ekranit ishe eee?
Degjo ti e di mire qe une nuk eci me 20klm as me 60klm dhe prandaj me kap radari se eci me shpejtesi,pastaj makina nuk eshte per tu dukur Agata,makina eshte mjet pune...
Mos u merzit. Shiko aspektin pozitiv. Do kesh nje fotografi duke i dhene makines, me fytyren kushedi sesi, duke menduar per kushedi çfare. Eshte eksperience unike, degjo mua.
... Gjithmone nese fotografine ta kane bere nga para.
Uhhh ne fakt harrova qe kur ven konget a atij haromit tat, ti, e kalon 20km/ore e ben 35... shaka.
He se do i maresh prap piket po he, bej nje stazh 200 euro, paguaj dhe goben 70£ se keshtu don Sarkozi dhe ja hedh... I ke 12 piket ne xhep 
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Mos u merzit. Shiko aspektin pozitiv. Do kesh nje fotografi duke i dhene makines, me fytyren kushedi sesi, duke menduar per kushedi çfare. Eshte eksperience unike, degjo mua.
... Gjithmone nese fotografine ta kane bere nga para.

O agata po s'kisha vene kenge fare, biles po degjoja ca kenge te lehta qe i kishte radio, se po me dhimte koka...
Pastaj ti e di keto hajduta jane, si do hajne buke keto...
ps: per ke harom e ke fjalen ?
Sa here e kam thyer limitin une te shpejtesise deri ne 10 km, e s'me ka ndodh gje. Shyqyr qe s'me ka kap radari.
C'ti besh vetem me shpejtesi mund te vija ne kohe ne pune. E te doja te vija me shpejt nuk mundesha, se hapej vone kopshti i cunit.
Inshallah ja ke hedh policave mi cecilia.
cecilia degjo mos u merzit per keto gjona ...une e kam gjetur 3 here me kam heq nga 5 pike me keto fotografit ne autostrad kam dhene emrin e babit (ai ska makine ka vetem patenten ) kshuqe jam akoma m 25 pike vetem se lan qimet e kokes me gjobat ...po ti dashke me u gjobit se ecke ngadale bllokon trafikun ....
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
cecilia degjo mos u merzit per keto gjona ...une e kam gjetur 3 here me kam heq nga 5 pike me keto fotografit ne autostrad kam dhene emrin e babit (ai ska makine ka vetem patenten ) kshuqe jam akoma m 25 pike vetem se lan qimet e kokes me gjobat ...po ti dashke me u gjobit se ecke ngadale bllokon trafikun ....
Po ku merr vesh Agata nga makina, qe me ec me 20km/ore ja bo makina gerrr- gerr, bohet makina me e hudh brenda mujit...ishim nje here ne autostrade me agaten (gjembin) po ecja me 120km/ore,tha amon x se ika per lesh ule shpejtsine...i thashe mbahu fort se e leshova timonin...

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Ca mend e Agates merr ti?Po ku merr vesh Agata nga makina, qe me ec me 20km/ore ja bo makina gerrr- gerr, bohet makina me e hudh brenda mujit...ishim nje here ne autostrade me agaten (gjembin) po ecja me 120km/ore,tha amon x se ika per lesh ule shpejtsine...i thashe mbahu fort se e leshova timonin...
![]()
![]()
....
| Gjithsej 18 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 » Trego 175 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.