Forumi Horizont | Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Anekdota reale! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17103)
Kam disa te ftuar ne shtepi...me vijne edhe nja dy cuna te tjere...qe s'njihen me kta te tjeret.
I thote njeri nga keta cunat,ketij tjetri - A me ben shok? ( si ne facebook)
- Prape ky, do me akseptosh?
- Ky tha me vete c'eshte ky trap,edhe iku...
- Ky tjetri...ehe e kuptova, me vuri ne injorim...
Kjo e ndodhur ne greqi,
Njeri,me nje motorr,(tip papaki) shkonte ne pune cdo mengjes i shkreti... nga ora 5 e mengjesit...cdo mengjes andej nga kalonte kishte qen rruga dhe ai u thoshte "kalimera" (mirmengjesi) qenve.
Nje dite ishte me vonese dhe s'u tha 'mirmengjesi'...J'u versulen qente te shkretit e hudhen nga motorri dhe e ben cop-cop...
Kur arrin ne pune me pak vonese,i thone -pse u vonove? Ai- Nje here qe s'u thashe 'kalimera' qenve, m'u turren nga mbrapa me ben gjak...Ketej e tutje edhe me vonese te jem, do t'i pershendes.
Po prape me kete tipin, ne ndermarjen ku punote,ne nje cep kishte vene re disa bidona (por se dinte se me cfare) mendonte se me benzine
Nje dite te bukur e kishte lene motorri per benzine dhe mendohet per ata bidonat qe ja kishin marr mendjen...e mire, shkon,merr nje bidon dhe j'a hedh motorrit...
Sa ben nja 50 metra, fillon motorri te nxjerr shkume
Aman,lere pastaj çe gjeti per t'a pastruar etc etc (edhe kur e kujtoj sot qesh aq shume saqe s'arrij dot ta shkruaj)
Cecile, ky palikari i qenve, mos ishte ai qe e zur polici ne kufi dhe i thoshte Ela, Ela. Ela e kishte emrin e motra, me duket.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Po prape me kete tipin, ne ndermarjen ku punote,ne nje cep kishte vene re disa bidona (por se dinte se me cfare) mendonte se me benzine![]()
Nje dite te bukur e kishte lene motorri per benzine dhe mendohet per ata bidonat qe ja kishin marr mendjen...e mire, shkon,merr nje bidon dhe j'a hedh motorrit...
Sa ben nja 50 metra, fillon motorri te nxjerr shkume![]()
![]()
![]()
Aman,lere pastaj çe gjeti per t'a pastruar etc etc (edhe kur e kujtoj sot qesh aq shume saqe s'arrij dot ta shkruaj)![]()
Nje te fresket;
Dje, nga mbasditja kisha dale me nje shoqe franceze (e cila ka nje djale afro 7-vjec) jemi ne makinen time duke shkuar ne nje qender komerciale...(radion e mbaj ne nje kanal me kenge te 'terbuara' )
Djali - O Ceci ku e ke blere makinen ti?
Une - Pse?
Djali - Po sepse mami im nuk ka kenge s'i te tuat...ajo degjon vetem kenge franceze te vjetra...
Une - Po mire hajde nderrojme makinat se i degjoj une ato kenget e mamit tat dhe ju merrni makinen time e degjoni kenget e mija!!!
Nejse, dua te them se femijet jane shume te drejte dhe me pelqen bota e paster e tyre...vetem tek ata kam besim total.
P.S: Cedrus, se besoj te kete qene ai djali ne rastin qe thua...se ka treguar ndonjehere...dmth, une nuk e di . Te pershendes.
Nje e re...
Shkoj ne nje agenci siguracioni...komplet rastesisht...kisha degjuar per te dhe kisha shpresa se mos beja dicka (pune makinash me pak fjale)
Prezantohem...
Mbas disa pyetje-pergjigjesh...me thote:
- Nqs me dergon persona te tjere,do t'u bej 20% zbritje.
Une - Po une a perfitoj ndonje gje?
Ajo - Jo...(sipas rregullores demek)
Une - Po une solla veten time,keshtu i bie t'i besh asaj...
Se mbajti dot te qeshuren as ajo, as une...
Nga Herion Mustafaraj ( Beni ecen vete) mbi tangat dhe citjanet
Anes e pas anes ooooo, neper FB-un tim, dalin vajzat te zhveshura , tualeti ne ball ju ndrin. Lumturine sjellin sot, vajzat tona me tanga, duan te imitojn' ato, vajzat e botes ooo... vajzat e botes Ooooo.
-------------
Breke te thurura pe leshi me. Ahahahaaha me pufe pufe si pe te Victoria Sekretit I keni me kinge..epo shyqyr ce thashe mos e plevitoset ate te bekuar zocke.... Ka lezet vajzat me qillota si pe qemoti, jo po me llasticka qe hic nuk te mbrojne po erdhi I ftohti.
Poezi erotike 101
Sonte du me t'pa me citjone,
ne me barkun perjasht,...
me ate gjon e ngulme ke kerthiza,
dhe me cicat jasht....
sonte mi gru...,
du me ta vu. Du me ta vu.
Pik muhabeti,
....... e du!
- nga perrallat e 101 neteve.
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Nga Herion Mustafaraj ( Beni ecen vete) mbi tangat dhe citjanet
Anes e pas anes ooooo, neper FB-un tim, dalin vajzat te zhveshura , tualeti ne ball ju ndrin. Lumturine sjellin sot, vajzat tona me tanga, duan te imitojn' ato, vajzat e botes ooo... vajzat e botes Ooooo.
-------------
Breke te thurura pe leshi me. Ahahahaaha me pufe pufe si pe te Victoria Sekretit I keni me kinge..epo shyqyr ce thashe mos e plevitoset ate te bekuar zocke.... Ka lezet vajzat me qillota si pe qemoti, jo po me llasticka qe hic nuk te mbrojne po erdhi I ftohti.
Poezi erotike 101
Sonte du me t'pa me citjone,
ne me barkun perjasht,...
me ate gjon e ngulme ke kerthiza,
dhe me cicat jasht....
sonte mi gru...,
du me ta vu. Du me ta vu.
Pik muhabeti,
....... e du!
- nga perrallat e 101 neteve.
![]()
![]()
![]()
Pali shkon ne Greqi me Elan. Ne kufi i ndalojne rojet.
Ela re malaka thote njeri roje.
Pali kthehet nga Ela dhe i thote me te tallur:
-Moj po kygreku, nga te njeh ty kshu?
Roja i bertet Palit:
Esi palikari ti les?
Ela i kthehet Palit:
Po ty Pali ku te njeh roja qe je k..
Gjithsej 20 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 » Trego 196 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.