Forumi Horizont Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Tetor 2009 - 02:52:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

po nuk ka problem por merzin te lutem lere atje te sokaku mbase do ta haj qeni, ose ta shkel tramvaji, dhe lezhjano, jo merzin edhe nese prap e takon ne rruge mos e merr, se nje jete kemi, dhe ate ta kalojme te merzitur nuk ia vlen, kenaqu

ksovari ti ke shum te drejt atje duhet ta lem ta shtype treni po sna le ajo ne.....

Postuar nga lezhjani-82 datë 02 Tetor 2009 - 02:54:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
hajd pra nga 1 pije e po iki se jam e lodh

kjo per Lezhjanin

Flm Angel, shoqria e mire ta heq merzin edhe pa pi...

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 14:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Ej meqe jam une pronari (topin Smo') per sonte nje komunikate per shtyp.
Lokali u mbyll hapet se shpejti.
Naten e mire.

po lokali ka lejen per 24 ore pa nderprere dhe çelesat i kan te gjithe konsumatoret, po nuk pati kamarier, sherbehen vet, se i kemi te gjithe te nje shkalle te larte njerzore, apo jo...keshtu mos mbyll lokalin, lere hapur krah me krah, une kisha pune te madhe, dhe me besoni mengjesi me ka zene pa gjume deri morem nje vendim per ministrin e arsimit, dhe politiken e vendit...po nejse nuk eshte e rendesisme tua mbush juve ketu ne kafene koken me keso ngjarjesh...

Vetem ama lokalin lereni hapur pa nderprere, se mbase do kete njerez me halle, dhe ky lokal le te jete lokali qe zgjidh halle dhe probleme..se pagu te largoj merzin si me dore....
Une bera kafen per vete, do njeri kafe pasi jam ne shank

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 20:58:

Mirembrema te nderuar ka njeri ketej ore... dita e si ju kavajtur,

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 21:03:

Mirmbrema ksovari,
Dita ime shume mire sot, me vuri shejtonia nje kenge me te dridhme qe ne mengjes, ika me qef ne pune dhe aty nja dy koleg qe ka ca kohe qe me verdallosen sme lane rehat, e ja kshu kaloi dita... s'do tregoj se ca ndodhi po mire te themi...

Dua nje esspreso te lutem.

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 21:07:

nje kafe dhe po ulem ke tavolina e shejtanes e cecit te bejme pak thashetheme per te rejat e fundit ne forum ...

Postuar nga cecilia datë 02 Tetor 2009 - 21:09:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
nje kafe dhe po ulem ke tavolina e shejtanes e cecit te bejme pak thashetheme per te rejat e fundit ne forum ...

Pa he nje here ca u bo aty sot?
Po shejtonia erdhi eee, apo ka ik ne durres ajo dreq, se srri po s'takoi nje cik ate bandillin e vet.

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 21:15:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Mirmbrema ksovari,
Dita ime shume mire sot, me vuri shejtonia nje kenge me te dridhme qe ne mengjes, ika me qef ne pune dhe aty nja dy koleg qe ka ca kohe qe me verdallosen sme lane rehat, e ja kshu kaloi dita... s'do tregoj se ca ndodhi po mire te themi...

Dua nje esspreso te lutem.

Patjeter, e nderuar e do te forte apo te mesme..dhe vertete me ka marr malli te lexoj testet nga psikologjia,,, shpresoj qe nuk ke harruar, hahaha te befte mire kafja...

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 21:16:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

NUk ka problem, ujin e do te thjeshte apo te gazuar....

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 21:17:

Citim:
Po citoj ato që tha ksovari

NUk ka problem, ujin e do te thjeshte apo te gazuar....

nje gote uje nga katruvja .... e lexove fajen meqe merresh me psikologji thashe te pyes se cfare mendon per kete gje...esperienca jote cfare te thote hahahah

Gjithsej 60 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.