Forumi Horizont | Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashurojme vetem nje here ne jete???? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=173)
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Gangos
-Eh ca thone!
Ca tu vije ne tru momentalisht se s`ma merr mendja se dashurojne me shume se nje here ne jete!
-Keta flasin per flirte, jo per dashuri!
Pra jane jashte teme, -shkruajne ca te ju vije ne mendje me pare!
-Sot e gjithe rinia shqiptare po mundohet t`ia humbe vlerat Dashurise se Vertete,
duke gabuar cdo sekonde me keto lloj flirtesh te qelbura!
-Po Dashurove nje njeri-jepi fund Martoju dhe shijoje kete Dashuri!
Jeta nuk eshte aventure, as veture qe te con ku te dush ti!
Thjesht mendimi im, -mos mu versulni ju lutem!
C'do dashuri eshte unike, por kjo nuk pengon njeriun te dashuroje me shume se nje here. Nese je i lenduar nga nje dashuri e meparshme mundesh te dashurosh perseri nese lejon veten te perjetoje emocionet qe sjell dashuria dhe nuk krahason dashurine e pranishme me ate te kaluaren.
Njerezit ndahen, vdesin, humbin interesin etc dhe kjo nuk i ndalon partneret e tyre te shijojne rrjedhen e re te jetes ne c'do aspekt te saj perfshire qenien i/e dashuruar.
Jeta eshte teper e shkurter per ta kaluar me vajtime mbi nje dashuri te humbur. Shijo faktin qe ke nje zemer te afte per te perjetuar emocione dashurie, dhe mos e co dem duke jetuar sa per te shtyre ditet.
nejse, parimi im ky
Tamam thote Keila, don s'don, jeta vazhdon Pak a shume me siper
sykaltra eshte e lenduar tani ndaj flet keshtu...
keila dhe ruby kan folur tamam te cilen une e kam thene edhe me siper....
UNE MENDOJ QE JANE RASTE SHUME TE RRALLA QE NJERIU DASHURON VETEM NJE HERE NE JETE.
CDO DASHURI ESHTE E FORTE DHE E NDRYSHME NGA AJO QE KEMI PROVUAR ME PARE QOFTE AJO ME E BUKUR APO THJESHT KALIMTARE, POR GJITHMON MBETET DASHURI.
E KAM FJALEN PER LIDHJET QE ZGJASIN NJE FARE PERIUDHE. NESE NJE LIDHJE NDERPRITET ATEHERE INDIVIDI ESHTE NE KERKIM TE NJE DASHURIE TJETER MOS NJE DITE APO NE TJETREN JAM SHUME E SIGURT QE DO E GJEJ. KA NJEREZ QE DASHUROJNE AKOMA ME SHUME PAS NJE NDARJE SEPSE KERKOJNE ATE QE NUK E KANE PATUR ME PARE DHE PER TE ARRITUR ATE QE AI KERKON VE DHE GJITH PASIONIN E TIJ PER TA ARRITUR (KJO ESHTE PJESA ME E BUKUR E NJE FILLIMI).
Femrat dashuroj me shpesh , edhe mire bejne kurse cunat ncuq
Ata jane te paafte, e kane mendjen ke dashnorja e pare, ose tek ajo qe e ka cvirgjeruar
Ky seshte menimi im kete ma ka then njoni looool
Gela ke thene dy gjera por shume te sakta, mgjth ata nuk e dine se cfare humbin.
re
Citim:
Po citoj ato që tha Gela
Femrat dashuroj me shpesh , edhe mire bejnekurse cunat ncuq
Ata jane te paafte, e kane mendjen ke dashnorja e pare, ose tek ajo qe e ka cvirgjeruar
Ky seshte menimi im kete ma ka then njonilooool
kaluam ne oren e sexologjise!Mbani shenime se do t'ju duhen ne jete!
re
Citim:
Po citoj ato që tha geranium
kaluam ne oren e sexologjise!Mbani shenime se do t'ju duhen ne jete!
Gjithsej 23 faqe: « E parë ... « 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 » ... E fundit » Trego 224 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.